— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vrijdagmiddagborrel

“Wanneer gaan we nou eindelijk eens wat drinken?” Ik weet dat ze het niet zo onvriendelijk bedoelt als het klinkt. Mirjam is nou eenmaal erg recht door zee. Veel collegae vinden haar te lomp, maar ik kan haar directheid juist erg waarderen.
“Heb je vanmiddag tijd?” Ze glimlacht.
“Vanmiddag is prima. Zorg dat je om half vijf klaar staat.”

Ik kijk haar na als ze mijn kantoor weer verlaat. Ze loopt mooi rechtop, als een danseres, en haar heupen wiegen soepel heen en weer. Ze is net even te zwaar om voor een model door te gaan, maar ik vind haar prachtig. Haar zware borsten, haar ronde heupen, haar volle, romige dijen, alles aan Mirjam is op en top vrouw. Met haar genadeloze eerlijkheid en haar scherpe humor houdt ze veel mensen op afstand, maar ik weet zeker dat ik niet de enige ben die wel eens dagdroomt over een ontdekkingstocht langs haar goddelijke lichaam. Mijn hemel, wat is ze sexy!

Het is druk in het café waar we uiteindelijk gaan zitten, maar achterin is nog een minuscuul tafeltje vrij. De muziek staat eigenlijk te hard. Ik bestel een droge witte wijn, Mirjam neemt een glas whisky. Ze buigt zich naar me toe om me iets te zeggen, maar ik versta haar slecht.
“Kom!”, gebaart ze met haar hoofd. Ze slaat haar whisky in één teug achterover, pakt haar jas en loopt naar buiten. Ik neem twee grote slokken wijn en volg haar.
“Ik vind het echt leuk dat ik je nu eens buiten het werk zie, maar die kroeg was echt te druk. Ik woon hier vlakbij, laten we gewoon bij mij thuis een wijntje opentrekken.”

Haar appartement is licht en vrouwelijk ingericht, en aan de muur hangen een paar grote zwart-wit foto’s van een prachtige, vrijwel naakte vrouw. Terwijl Mirjam naar de keuken loopt voor wijn en glazen, bestudeer ik de foto’s. Maar dat is…
“Ze zijn mooi hè?” hoor ik haar ineens vlak achter me zeggen.
“Ze zijn een jaar of vier geleden gemaakt, maar ik ben er nog steeds erg trots op.”
Ik voel mezelf rood worden, alsof ze me betrapt heeft op iets waar ik me voor zou moeten schamen.
“Ja, dat kan ik me voorstellen.” Ik zoek naar de juiste woorden.
“Je bent ontzettend mooi.” Ik krijg het nog warmer. “Ik bedoel…”

Ik voel haar hand op mijn schouder, haar adem strijkt langs mijn oor.
“Vind je?”
Ik durf bijna niet meer te ademen.
“Zo mooi!” fluister ik.
Haar hand glijdt van mijn schouder naar mijn borst. Ik voel de warmte van haar lichaam tegen mijn rug. Haar zachte borsten, haar ronde buik…
“Ik vind jou ook mooi,” fluistert ze in mijn oor. En dan drukt ze haar warme lippen tegen mijn hals.

“Weet je zeker…”
Haar andere hand glijdt warm over mijn buik, onder mijn shirt, langs de band van mijn rok.
“Draai je om en kus me. Ik wil je al sinds je een half jaar geleden bij ons kwam werken en nu zal ik je krijgen.”
Terwijl ik me omdraai, trekt ze mijn shirt omhoog. Ik steek mijn armen in de lucht en laat me uitkleden. Haar grijze ogen flitsen over mijn lichaam. En dan kussen we, heet en vurig. Haar nagels glijden over mijn rug en ik voel haar tepels harder worden tegen mijn borsten en als ze haar bovenbeen tegen mijn kruis drukt word ik licht in mijn hoofd. Mijn handen verkennen haar rug, haar billen, haar taille en dan haar zachte, zware borsten. Mirjam is een godin. Ik voel dat ze mijn beha losmaakt.

“Trek dat rokje uit en ga op de bank zitten,” hijgt ze in mijn oor. Ik struikel bijna en plof tussen de kussens neer. Mijn rok blijft haken aan mijn linkerschoen. Mirjam gaat voor me op haar knieën zitten en ze knoopt haar bloes open. Haar borsten worden tegen elkaar gedrukt door een grijze beha met een subtiel krijtstreepje. Ze haakt de voorsluiting los en als in slowmotion vallen ze naar buiten, romig witte vrouwelijkheid met keiharde, parelmoerroze tepels. Ik strek mijn armen uit, wil haar borsten aanraken. Ze buigt zich naar me toe en kust me nog eens en dan glijdt ze tegen mijn lichaam naar beneden en kust mijn borsten.

Ze zuigt op de tepels van mijn ene borst terwijl ze in de andere knijpt en dan glijdt haar hand nog verder omlaag, langs mijn navel, de rand van mijn slipje, de binnenkant van mijn dij en weer omhoog. Ik voel dat haar vingers langs mijn schaamlippen mijn slipje binnendringen. Ze streelt mijn lippen, spreidt ze, glijdt door mijn natte, hete doosje en raakt dan heel, heel voorzichtig mijn clitoris. Ik zucht diep en stroop het slipje langs mijn heupen naar beneden. Mirjam trekt het slipje langs mijn benen omlaag en ik laat mijn hoofd achterover in de kussens zakken. Ze kust mijn borsten, mijn ribben, mijn buik, mijn onderbuik en dan voel ik haar hete tong tussen mijn schaamlippen.

Haar vingers dringen heet en ruw bij me binnen en ondertussen streelt haar tong mijn clit. Ze voert de druk op, haar vingers nemen het ritme van mijn heupen over en ik voel hoe de spanning in mijn onderbuik toeneemt. Ik kreun haar naam en haak mijn vingers in haar rode krullen vast. En weer flitst haar tong door mijn druipende voegje. Ze masseert mijn gezwollen clitoris met haar duim en neukt me met haar vingers.
“Ja, ga door,” hijg ik, “Ik ga komen…”
En dan voel ik hoe mijn kutje zich samentrekt rond haar vingers. Golven van genot spoelen door mijn lichaam, ik sluit mijn ogen en voel de wereld draaien en mijn hele lijf is bedekt met kippenvel.

Mirjam kruipt naast me op de bank. Ze streelt mijn hals met een natte vinger en ik proef mijn vocht op haar lippen als ze me lichtjes kust.
“Een wijntje dan maar?” Ik open mijn ogen weer en kijk haar aan. Haar wangen zijn rood, haar haar zit door de war en haar ogen stralen.
“Misschien wel twee,” grinnik ik.
“Weet je wat,” zegt ze als ze opstaat, “Laten we er anders gelijk een lang weekend van maken.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *