— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eerste grote liefde

Daar staat hij ineens, acht jaar nadat ik hem voor het laatst heb gezien. Mijn eerste grote liefde. Mijn gedachten dwalen af naar al die lange nachten die we samen hebben doorgebracht, en waarbij hij me alles voor het eerst liet ontdekken. Eventjes voel ik een licht tintelend verlangend gevoel in mijn onderbuik. Bijna voel ik hoe zijn handen mijn lichaam strelen en hoe hij mijn borsten masseert. Maar dan herinner ik me ook de pijn, de pijn die hij me aandeed toen ik erachter kwam dat hij was vreemdgegaan. Eventjes voel ik me weer het naïeve en onzekere meisje van achttien jaar.

Dan kruisen onze blikken elkaar. Met grote, zelfverzekerde stappen loopt hij meteen op me af en geeft me een kus op mijn wang. Hij vraagt hoe het met me gaat en ik geef afwezig antwoord en mompel dat ik weg moet. Als ik me omdraai om weg te lopen pakt hij mijn schouder vast en vraagt me of hij of we binnenkort kunnen afspreken. Twee gevoelens overspoelen mij: aan de ene kant blijdschap, en aan de andere kant afkeer. Wat zal ik doen? Ga ik hier op in? Voor ik goed en wel doorheb wat ik doe, trek ik mijn schouders op, en zeg: “Okay!”

Met een twijfelend gevoel sta ik voor zijn deur. Nog een keer haal ik diep adem voordat ik op de deurbel indruk. Terwijl ik de trap op loop voel ik me met elke stap zekerder en aantrekkelijker worden. Ik draag hoge pumps, een satijnen jurkje, jarretels, een sexy kanten bh en bovenal: geen string. Vanavond wordt een avond om nooit te vergeten. Dat heb ik me vast voorgenomen. Ik ben ondertussen ouder geworden, en op een gelegenheid als deze ga ik gewoon genieten!

Bovenaan de trap kijken we elkaar lachend aan, hij geeft me een glas rosé en biedt me een sigaret aan. Ongegeneerd bekijkt hij me van top tot teen terwijl ik hem strak blijf aan staren. Met moeite onderdruk ik een kreun van verlangen. Om mezelf af te leiden vraag ik hem wat hij heeft gekookt. Dan begint hij te lachen. Vragend kijk ik hem aan.
“Je favoriet; tomatensoep.” Dan begrijp ik waarom hij lacht, na al die jaren weet hij nog steeds wat mijn favoriete eten is. Terwijl ik zijn vingers vluchtig over het satijn van mijn jurkje voel gaan, loopt hij naar de keuken.

Ik loop naar het raam en zuig hard aan mijn sigaret terwijl ik naar buiten staar. Ik sluit mijn ogen en ik heb kippenvel van verlangen. Vanavond ga ik aan hem laten zien wat hij al die jaren heeft gemist. Ik loop resoluut naar zijn cd rek en zet een cd van Otis Redding op. Ik loop naar de keuken toe en geef hem een lange warme tongzoen. Geschrokken reageert hij de eerste paar seconden niet maar dan zoent hij gretig terug. Ohh, ik was vergeten hoe lekker wij samen zoenden. Na een paar minuten ruk ik me los van hem, kijk hem uitdagend aan en zeg dat er een kleine menuverandering is. Ik zet het vuur uit en pak zijn hand om hem mee te nemen naar de woonkamer.
“Wat ben je van plan?” vraagt hij me nieuwsgierig.

In de woonkamer zet ik hem op een stoel en ik ga een paar meter van hem vandaan staan. Sensueel begin ik langzaam te dansen terwijl onze blikken elkaar vasthouden. Met mijn handen verken ik mijn eigen lichaam en masseer ik mijn borsten. Mijn heupen draaien sensueel terwijl ik af en toe mijn hand onder mijn jurkje laat verdwijnen, en als hij ziet dat ik geen string draag, komt er een diepe kreun uit zijn mond. Langzaam kleed ik hem kledingstuk voor kledingstuk uit totdat hij niks meer aan heeft. Oh, wat is hij sexy, met zijn mooie grote lul die kloppend recht overeind staat. Ik herken zijn verlangende blik en voel hoe graag hij me wilt.

Ik trek mijn jurkje en mijn bh uit, maar laat mijn jarretels en pumps aan. Mijn tepels zijn hard en ik voel een bewonderende en geile blik over mijn lichaam glijden. Ik loop naar hem toe loop en ga op mijn knieën voor hem ga zitten.
“Ik heb zin in je”, fluistert hij zachtjes. Voorzichtig voelt hij aan mijn kutje en laat hij zijn handen over mijn lichaam glijden. Zachtjes tikt hij op mijn billen en pakt hij me vast om kusjes op mijn buik te geven. Langzaam verdwijnt zijn tong tussen mijn benen en heb ik moeite om op mijn benen te blijven staan.
“Ik was vergeten hoe lekker je dit kan”, zeg ik tegen hem. Glimlachend kijkt hij me aan en zegt:
”Ik was vergeten hoe lekker je smaakte”.

Ik wil zijn lul zo graag proeven dat ik er gretig aan begin te likken en zuigen terwijl ik hem geil aankijk. Ik neem zijn lul in mijn mond en pijp hem langzaam en diep. De kreunen die uit zijn mond ontsnappen zijn steeds langer, dieper en harder. Als ik plotseling opsta, kijkt hij me verbaasd aan. Ik lach ontdeugend naar hem en zeg dat hij moet blijven zitten. Ik ga zo op de bank zitten dat hij me goed kan zien zitten en spreid mijn benen. Langzaam verken ik mijn eigen lichaam, ik streel mijn borsten en knijp zachtjes in mijn tepels en voel dat ze recht overeind staan.
Zo gaan mijn handen steeds een klein beetje naar beneden. Als ik bij mijn kutje kom, voel ik hoe nat ik ben en kan ik een lange diepe kreun niet onderdrukken. Dan kan ik mezelf niet meer inhouden en begin mezelf snel en diep te vingeren. Tegelijkertijd stop ik voorzichtig een vinger in mijn kontje. Oh, wat is dit lekker. Steeds sneller en dieper vinger ik mezelf en kijk hem strak aan. Als ik zie hoe geil hij het vindt, voel ik het licht worden in mijn hoofd en zeg ik tegen hem dat ik voel dat ik ga ejaculeren. Meer aanmoediging heeft hij niet nodig, hij loopt meteen naar me toe en begint me met lange halen te likken terwijl ik mijn sappen in zijn mond spuit. Diepe golvende schokken voel ik door mijn lichaam zinderen. Net als ik denk dat ik klaar ben gekomen voel ik een tweede golf van genot door mijn lichaam gaan en kom ik nog heftiger klaar.

Uitgeput lig ik op de bank bij te komen als ik plotseling word opgetild en weggedragen naar de slaapkamer. Daar wordt ik ruw op het bed gegooid. Op het moment dat ik wil zeggen dat ik even pauze wil voel ik zijn lul al in me. Ik kijk hem aan en zie in zijn blik dat de rollen zijn omgedraaid en dat dit keer hij bepaalt wat er gebeurt. Met een bijna dierlijke blik kijkt hij me aan en ik weet dat ik niks meer te zeggen heb. Als hij me langzaam, diep en hard neukt, begint mijn lichaam weer om meer te vragen en begin ik hard te kreunen. Voordat ik het weet begint hij me zo lekker te neuken dat ik voel dat ik voor een derde keer ga komen. Steeds dieper en sneller neukt hij me terwijl hij me tegelijkertijd vingert. Hij pakt me wild vast zodat ik geen kant meer op kan en alleen nog maar klaar kan komen. Ik laat me helemaal gaan en ik voel onze spieren tegelijkertijd samentrekken. Kreunend van genot voel ik dat we tegelijkertijd klaarkomen en voel ik hoe zijn zaad in me spuit. Uitgeput blijven we liggen in dezelfde positie en vallen we tevreden in slaap in elkaars armen….net als toen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *