— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Menage a trois

Ik kom uit mijn werk en denk aan jou. Ik sta al een uur in de file terwijl de regen tegen het raam tikt. De ruitenwissers maken steeds dezelfde hypnotiserende beweging. Ik denk aan de laatste keer dat ik je optrad. Zoveel mannelijke charme op het podium! Spontaan word ik weer week van binnen. Terwijl je op het podium stond, keek ik naar je terwijl ik uit mijn ooghoeken zag dat ook andere vrouwen je met belangstellende blik begluurden. Terwijl ik stapvoets vooruit rij, zwelt mijn hart zwelt op van trots. Je wilt mij! Eigenlijk wil ik naar huis gaan want ik verlang naar een rustig avondje voor mezelf, maar spontaan besluit ik jou een bezoek te brengen. Ik heb zin om je te zien en zin om je te voelen. En daarnaast… er hangt iets in de lucht. Een zindering of een spanning… Iets!

Bij jou aangekomen parkeer ik mijn auto en loop naar je voordeur. Heel zachtjes doe ik de deur open en sluip naar binnen. Je hoort en ziet me niet. Als ik om de hoek van de kamer kijk, zie ik dat je verdiept bent in het scherm van je computer. Zo verdiept dat je me niet opmerkt. Als ik nog eens beter naar je kijk, zie ik dat je hand op je kruis ligt en langzaam over de bobbel in je broek heen en weer wrijft. Mijn adem stokt even, maar tegelijkertijd voel ik een enorme tinteling in mijn buik. Het tafereel is tegelijkertijd schokkend en opwindend. Gebiologeerd staar ik naar je. Ik kan mijn blik niet losmaken van jou en van hetgeen ik op je scherm zie. Ik wil je niet storen in wat je aan het doen bent, ik wil er getuige van zijn. Het maakt iets in me los. Het maakt me wild, geil en bezitterig. Uiteindelijk ben je toch van mij!

Op het scherm zie ik een bijna geheel ontklede vrouw met wie je aan het chatten bent. Het is je dus weer gelukt om iemand uit haar kleren te praten! Stiekem heb ik hier altijd al eens getuige van willen zijn, maar ik wist niet wat het met me zou doen. Ik merk dat mijn vertrouwen in ons zo groot is, dat ik het aankan. Sterker nog, ik kan ervan genieten om je zo te zien. Ik besluit mijn aanwezigheid kenbaar te maken, maar ik wil jullie niet onderbreken. Voor haar zal ik onzichtbaar blijven, maar jij mag weten dat ik er ben, mits je het spelletje met haar afmaakt.

Op het scherm zie ik dat de vrouw met haar borsten speelt. Natuurlijk omdat jij het haar gevraagd hebt. Ze draait langzaam en erotisch haar vingers rond haar tepels terwijl ze je via het scherm zo zwoel mogelijk aankijkt. Ik zorg dat ze mij niet kan zien en kom dichterbij. Ik ga op mijn hurken zitten en leg mijn vinger op mijn mond als gebaar dat je net moet doen alsof ik er niet ben. Dan leg ik mijn hand over de jouwe. In eerste instantie kijk je geschokt, maar je ziet aan me dat het goed is. Ik vraag je om door te gaan waar je mee bezig bent. Jij kijkt weer naar het scherm en vraagt haar om haar slipje een stukje opzij te doen, zodat je haar natte geile poesje kan zien. Ik zie dat ze aarzelt want ze wil niet te gewillig lijken. Heel voorzichtig gaat haar hand naar haar slipje en ze schuift het iets opzij. Ze gaat heel traag met haar vinger langs haar poesje. Ik voel de druk onder mijn hand verhogen en ik open je gulp. Ik wil je strelen en in mijn mond voelen. Je pik klopt en is groter dan ooit. Begerig kijk ik ernaar voordat ik er zacht aan begin te zuigen en te likken. Ik merk dat je aandacht van het scherm afgeleid wordt en ik vraag je je aandacht bij haar te houden en door te gaan.

Je vraagt haar om haar poesje te blijven strelen en moet doen alsof het je tong is die langs haar clitoris glijdt. Ik zie dat haar ogen beginnen te gloeien en tegelijkertijd begint ze zichzelf sneller te strelen. Ze gaat met haar vinger naar binnen alvorens deze helemaal vochtig naar haar clitoris te brengen. Je moedigt haar aan om door te gaan en vertelt haar hoe groot je pik is. Je zegt haar dat ze zich voor moet stellen dat je haar borsten streelt en dat je haar poesje blijft likken. Langzaam met je vochtige tong over haar clitoris, tot ze er helemaal gek van wordt. Ze wordt natter en natter en haar hand gaat steeds sneller heen en weer, terwijl ik jouw pik blijf zuigen en likken. Haar ogen worden groot en haar onderlijf begint te schokken van genot.

Gefascineerd kijken we samen toe hoe ze een orgasme krijgt en jou vervolgens onderuitgezakt en nahijgend via de lens aankijkt. Nu is het jouw beurt. Ik laat je pik los en ga wat verder naar achteren zitten terwijl jij de camera iets verschuift, zodat je hele lichaam beter te zien is. Ik kan zowel jou als het computerscherm goed zien en ben tegelijkertijd onzichtbaar voor de camera. Ik zie dat je langzaam je vochtige pik in je hand neemt en hem heen en weer begint te bewegen. Gebiologeerd kijken zowel zij als ik toe. Ik merk dat ik helemaal vochtig ben en niets liever wil dan jou te zien komen. Lang hoef ik niet te wachten. Met een heerlijke grom kom je klaar. Ik wil je tegen me aan voelen, maar dat gaat niet. Ik blijf van een afstandje toekijken.

Ik herken mijn verlangen in haar blik. Ik vraag je om met haar af te sluiten, zodat ik je weer helemaal alleen voor mezelf heb. Mijn poesje staat in brand en heeft jouw heerlijke verzorging nodig.
Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *