— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een verleidelijke fantasie

“Dat meen je niet”, zegt Luca, “zeg dat het niet waar is”. Zijn mond hangt half open. Ik heb hem zonet verteld dat Jane, één van onze collegae, me enkele
dagen geleden heeft bekend dat ze verliefd op me is. Hij buigt naar voren en schenkt me nog wat koffie in – we zitten bij hem thuis – en houdt zijn ongelovige blik niet van me af. Niet Jane, maar hij, Luca, speelt de hoofdrol in mijn stoutste fantasieën.

Ik werk in een groot internationaal bedrijf. Luca is onze nieuwste aanwinst en sinds dag één dat hij bij ons werkt, is het grondig misgelopen in mijn hormonenhuishouding. Hij heeft alles wat me aantrekt in een man: donker haar, donkere ogen, een mooie lach en een flinke dosis humor. Vooral door dat laatste klikt het tussen ons. Helaas is de fysieke aantrekkingskracht niet wederzijds. Luca heeft een vriendin…

Ik bloos nu, dat voel ik.
“Ik zweer het je. Het is echt waar.”
“Maar voel jij dan iets voor haar?” vraagt hij, met iets in zijn stem dat méér dan gewone interesse verraadt.
“Euh, op dat vlak niet”, zeg ik aarzelend. Ik word een beetje in verlegenheid gebracht door Luca’s priemende zwarte ogen.
Wat ben jij toch een lekker ding, denk ik.
“Komaan”, dringt hij aan, “zou je het niet opwindend vinden om het een keertje met een vrouw te doen?”
Ik schrik van zoveel directheid maar tegelijkertijd windt het me enorm op. Ik voel daardoor mijn verlegenheid weg ebben. Met een schalkse blik in zijn richting zeg ik: “Nee zeg, daar ben ik veel te hetero voor. Geef mij maar een man met alles erop en eraan.” En ik waag het zelfs om hem recht aan te kijken.

Luca glimlacht alleen maar. Ik voel een veelzeggende steek in mijn onderbuik. Nog steeds doet zijn lach mij smelten.
“Ja”, voeg ik eraan toe, “natuurlijk zou jij dat wel het einde vinden hè. Twee meiden bij elkaar. De ultieme fantasie van alle mannen. Ik kan me zelfs indenken dat jij best zou willen toekijken hoe wij twee…”
Ik vul bewust de zin niet aan en laat mijn blik nu langdurig op hem rusten. Hij
slikt even. Beeld ik het me in, of raakt hij opgewonden?
“Hangt ervan af wat jullie van plan zijn te doen”, antwoordt hij ondeugend.

Op het moment dat ik besef dat het waanzinnig is, raap ik al mijn moed bij elkaar. Het is nu of nooit, denk ik.
“Wel”, zeg ik, terwijl ik hem mijn zwoelste blik schenk en wat dichter tegen hem aan ga zitten, “ik zou beginnen met even door haar haren te woelen”, en ik zet deze woorden in de praktijk om. Hij weet heel even niet wat hem overkomt als mijn handen ook écht met zijn haar spelen. Ik breng mijn lippen nu heel dicht bij zijn oor en fluister: “daarbij zou ik haar allerlei opwindende dingetjes toefluisteren.”
Ik bijt zachtjes in zijn oorlel en hoor hoe zijn ademhaling meteen versnelt.
“Kleine kusjes her en der zijn natuurlijk de volgende stap”, ga ik verder, en ik kus hem zachtjes in zijn nek. Ik voel hoe een siddering door zijn lichaam trekt. Mijn lippen zoeken de zijne en vinden die. Met mijn tong trek ik plagerig een spoor over zijn lippen en tegelijkertijd ga ik op zijn schoot zitten. Hij kan me enkel stomverbaasd aankijken.

“Al die overtollige kleren moeten nu wel uit, dus begin ik haar blouse los te maken”, zeg ik, en ik doe hetzelfde in real life met zijn hemd. Traag en genietend laat ik mijn nagels over zijn borstkas dansen en ik kus hem in het kuiltje onderaan zijn hals. Zijn huid, zijn geur, hij windt me zo ontzettend op. Ik kan niet geloven dat ik dit echt aan het doen ben! Mijn lippen volgen de welving van zijn hals terug naar boven, en dan…voel ik ineens twee handen op mijn heupen.

Luca’s handen. Ik zie nog net de hongerige blik in zijn ogen voordat hij me dichter tegen zich aantrekt en me wild kust. Enkele minuten zitten we innig te kussen, ons totaal onbewust van de wereld rondom ons. Dan maakt hij zich plots los uit onze omhelzing en kijkt me aan. In zijn ogen ligt een blik die ik, ondanks onze geregelde professionele en vriendschappelijk ontmoetingen, nog nooit eerder heb gezien.
Een blik van pure lust.

“Zij moet jouw topje ook nog uit krijgen”, zegt hij na een minutenlange stilte. Hij voegt de daad bij het woord en bewondert mijn borsten die nog netjes ingepakt zitten in een mooi behaatje. Niet voor lang echter! In no time heeft hij de sluiting open en daar vliegt mijn behaatje door de kamer. Hij streelt mijn borsten en ik denk dat ik gek ga worden van genot en verlangen. Nu het spelletje interactief is geworden, wordt het pas echt de moeite waard.
“Luca”, zeg ik nu, nee, sméék ik bijna, “vrij met me”. Hij beantwoordt mijn vraag naar meer met een hunkerende kus.

Ik zit nog steeds op zijn schoot en voel hoe hard zijn pik is. Ik streel zijn tepels en voel hoe ze hard worden onder mijn liefkozing. We vleien ons nu languit neer in zijn leren sofa, en zijn gewicht op mijn lichaam, doet mijn lichaam tintelen en maakt me licht in het hoofd. Hij maakt mijn broek los en begint mijn benen te strelen. Hij start bij
mijn voeten, draait rondjes om mijn knieën – nooit geweten dat dat zo’n gevoelige plek was! – en gaat omhoog langs mijn dijen. Kreunend geef ik aan dat ik het zalig vind wat hij doet. Door mijn slipje heen beroert hij zachtjes mijn lipjes, en dat gebaar maakt een dierlijke begeerte in me wakker. Mijn slipje is al doornat en dat voelt hij blijkbaar, want hij fluistert lachend in mijn oor:
“Wat ben jij een klein geil meisje. Wie had dat gedacht van je?”

Hij stroopt het slipje van me af en doet precies wat ik op dat moment zo verlang: hij spreidt mijn benen, begraaft zijn hoofd tussen mijn dijen en voert met zijn tong een acrobatisch nummertje uit op mijn klitje. Wat is hij hier goed in! Hij begint eerst rustig en zachtjes, en dan steeds harder en vlugger. Kronkelend en hijgend van genot lig ik in de sofa, en wanneer hij ook nog eens twee vingers bij me naar binnen brengt, denk dat ik ontplof! Hij maakt neukbewegingen met zijn vingers – in, uit, in, uit – en verliest op geen enkel moment de controle over zijn tong. Het duurt dan ook niet lang voor ik écht ontplof, en luid kreunend klaarkom. Mijn kutspieren trekken zich samen rond zijn vingers, die nat zijn van mijn genotsappen.

“Wat ben je lekker”, zegt hij wanneer hij mijn sapjes oplikt.
“Maar een klein geil meisje zoals jij wil vast méér”, voegt hij eraan toe. Nog wat versuft van het genot knik ik. De toon waarop hij me aanspreekt maakt me weer bloedgeil. Ik richt me op, duw hem dominant achterover in de sofa en ga boven op hem zitten. Ik zie dat hij dat heel opwindend vindt. Ik hang over hem heen, en kus hem, terwijl hij mijn borsten masseert. Ik kan mezelf ruiken en proeven terwijl ik
hem kus en dat wekt mijn zinnen onmiddellijk. Ik grijp hem bij zijn kruis en knijp er zacht in. Ik lees weer die blik van pure lust op zijn gezicht.

Ik maak zijn broek los en haal zijn pik uit zijn boxershort. Hij is groot en lekker dik.
Ik neem hem in mijn mond en begin eraan te likken en te zuigen alsof het een lekker zomers ijsje was. Nu is hij degene die helemaal van de wereld gaat. Voor ik mijn werk kan afmaken, gebaart hij me te stoppen.
“Wat is jouw favoriete standje?” vraagt hij, “laat me raden, zo’n heet
nummertje als jij, dat moet doggystyle zijn.”
Ik lach. Inderdaad! Ik draai me uitdagend om en ga op handen en knieën zitten, met mijn kont naar hem toe. Hij aarzelt geen seconde en legt zijn handen op mijn heupen. Hij boort zich in één beweging in mijn doornatte kut. Ik heb meteen de overweldigende indruk volledig gevuld te zijn, en hij neukt me met harde, diepe stoten, terwijl ik mijn klitje vinger. Heerlijk! Iets daarna kom ik weer hevig klaar, en hij volgt meteen daarna. Ik voel zijn zaad binnen in me spuiten en ik gil het uit van genot.

Nadat ik mezelf heb opgefrist en voor ik de deur uitga, zeg ik tegen
hem:
“Fatsoeneer die sofa maar voordat je vriendin thuiskomt.”
En nog éénmaal schenkt hij me zijn prachtige lach.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *