— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Beste vriendinnen deel 2

Plotseling ging de bel.We schrokken op en Petra ging naar beneden. Ze deed de deur open en mijn man stond voor de deur om mij op te halen. Uiteraard wist hij niet wat hij zag toen Petra de deur voor hem opende in haar volle naaktheid. Petra trok hem de hal binnen waar hij verbouwereerd bleef staan. Ze zoende hem vol op de mond en duwde hem naar boven de trap op. Boven gekomen zag hij me naakt op bed liggen. Toen ik opkeek zag ik hem verbaasd naar mijn tepels kijken. Ze stonden stijf van opwinding. Ik schaamde mij daar toch een heel klein beetje voor in het bijzijn van hem en mijn beste vriendin. Zacht vroeg ik of het uitzicht hem beviel. Ik zag dat hij slikte en een beetje verlegen knikte.

Petra zei tegen hem dat ze gehoord had dat hij zo goed kon masseren en dat hij dat nu maar eens in de praktijk moest laten zien. Ze zei: “Doe je kleren uit. Dan pak ik even massageolie.”. Ik zag hoe hij gewillig zijn kleren uit deed en even later alleen in zijn slip naast mij op het bed kwam zitten. Ik zag dat hij een behoorlijke bobbel in zijn broek had. Kennelijk had de onverwachte situatie en de aanblik van twee naakte en vooral geile vrouwen hem behoorlijk opgewonden.

Mijn onderbuik gloeide en ik voelde een lading vocht mijn kutlippen nog natter maken dan ze al waren van de massage. “Laat je maar gaan,” zei Petra. Intussen rolde ze mijn tepels zachtjes tussen haar vingers. Heerlijk. Nadat ze tien minuten mijn borsten en vooral mijn tepels had gestreeld kwam ik kreunend klaar. Petra en Willem gingen naast mij op bed liggen en hij haalde eindelijk zijn stijve paal uit zijn broek. Ik zag hem kloppen van opwinding. Wat was hij stijf! Ik wilde hem, ik wilde zijn pik in mijn mond nemen. Mijn tong over zijn eikel laten glijden. Ik boog me iets voorover en mijn lippen gleden langzaam over zijn eikel en langs zijn stam naar beneden. Hij kreunde. Een intens grommend kreunen, zoals ik nog nooit eerder van hem gehoord had. Ik voelde een golf van geilheid door mijn lijf trekken.

Petra zat achter hem en ze nam het over met haar handen. Ik liet mijn mond los van zijn glibberige pik en zag hoe ze met haar slanke vingers zijn lul masseerde. Ik ging op mijn rug liggen en kwam zo onder zijn ballen te liggen. Ik kon nu van dichtbij zien wat er gebeurde. God wat was het een geil gezicht om vrouwenhanden te zien die ‘mijn lul’ masseerden. Ik genoot ervan. Zijn ballen lagen tegen mijn lippen en ik likte zachtjes onder zijn ballen en gleed verder naar achteren. Ik hoorde nog een diepere grom toen mijn tong het plekje tussen zijn ballen en sterretje raakte. Hij genoot, en ik had nooit verwacht dat ik zou genieten van het aanblik van mijn man met een andere vrouw. Wat een opwindende en geile ervaring.

Ik liet Petra gaan, en al gauw vroeg ik haar of zij hem ook wilde pijpen. We wisselden van plaats en zij ging op haar knieën voor hem liggen. Ze likte langzaam aan zijn eikel en zoog aan zijn lul. Hij lag in mijn schoot, ik keek in zijn ogen en zag hoe zij ‘mijn’ paal afzoog. Ze nam hem diep in de keel en Willem genoot! Ik werd weer ontzettend geil, zo nat als een dweil en week in mijn onderbuik. Ineens zei ik tegen hem: “Ik wil zien hoe je met haar neukt. Ik wil zien hoe jouw dikke paal in haar kutje glijdt.”

Petra ging op handen en knieën voor hem liggen met haar kontje hoog de lucht in. Ik zat naast haar en streelde haar mooie ronde billen. Ik gleed met mijn vingers door haar bilnaad en streelde zachtjes rond haar sterretje voor ik verder naar beneden ging. Ze kreunde luid toen ik haar sterretje streelde en ik gleed verder naar beneden, vond haar druipende kutje en liet mijn vingers er langzaam in en uit glijden. Mijn man keek toe hoe ik haar klitje masseerde en ze bleef maar kreunen en werd steeds wilder. Ze reed tegen mijn vingers aan en ik duwde mijn vingers weer diep in haar kutje. Ze kwam bijna klaar. Ik stootte mijn vingers diep in haar waardoor ze bleef kreunen. Ik voelde haar strakke kut samentrekken om mijn vingers. Ze kwam klaar! Wat een heerlijk gevoel was dat.

Ik trok mijn vingers uit haar kletsnatte kut en spreidde haar schaamlippen verder uit elkaar. Toen pakte ik Willem’s dikke kloppende paal en leidde hem voor de ingang van haar kut. Ik stak zijn lul in haar kletsnatte kut. Ik zag ‘mijn paal’ in haar kut glijden en zelfs ik kreunde mee omdat ik wist hoe het voelt als hij zijn paal in mijn kut stoot. Ik werd ontzettend heet en geil van deze aanblik. Ik wierp hem een geruststellende en goedkeurende blik toe en streelde intussen haar sterretje weer. Ze werd nog geiler met ‘mijn paal’ in haar kutje en mijn vinger op haar sterretje. “Steek je vinger erin”, riep ze. Ik deed wat ze vroeg. Terwijl mijn man haar neukte stak ik mijn vinger in haar sterretje. Ze werd helemaal gek. Ik voelde met mijn vinger hoe mijn man zijn paal in haar kutje heen en weer schoof. Wat een geweldig gezicht. In no-time kwam Petra nog een keer klaar, maar Willem gek genoeg nog niet. Die bewaarde nog wat voor mij.

Terwijl Petra naast ons lag bij te komen, befte Willem mij heel teder en zacht. Eenmaal bijgekomen kwam Petra even helpen, ik voelde haar tong weer in mijn kut. Ik zag hoe ze mijn man een geile tongzoen gaf en vervolgens weer aan mijn klitje begon te likken. Nu was het mijn beurt en ik ging ik op mijn handen en knieën over haar heen liggen met mijn kutje voor haar gezicht. Ik voelde haar handen over mijn kont dwalen en haar tong draaide cirkeltjes over mijn klitje. Ineens voelde ik Willem zijn gezwollen pik tegen mijn schaamlippen duwen. Langzaam drukte hij mijn schaamlippen uiteen en gleed mijn kletsnatte kutje binnen. Ik kreunde en krioelde van genot. Hij begon me daarna langzaam te neuken terwijl ik Petra’s tong op mijn klitje bleef voelen. Haar handen streelden mijn kontje nog steeds en ze gleed met haar vinger over mijn sterretje. Wat een geil gevoel gaf dit! Wat werd ik nu verwend! Nu kon hij zich ook laten gaan, hij neukte mij steeds heftiger en ik stootte steeds wilder terug met mijn kont hoog in de lucht. Het was nu zo gebeurd. Petra had zich even teruggetrokken zodat wij samen naar ons hoogtepunt konden werken zonder haar erbij.

Ons hoogtepunt kwam eraan, en Willem neukte mij steeds dieper en harder. Precies zoals ik het graag heb als ik zo ontzettend geil ben. Ik begon klaar te komen. Ik voelde het door mijn hele lijf gieren. Van mijn haren tot mijn tenen, er knapte iets in me. De alles overweldigende emoties lieten de tranen over mijn gezicht stromen, terwijl ik gilde van genot. Ik voelde mijn kutje samentrekken en ik kwam klaar. Ik bleef maar komen. Niet één keer, maar meerdere keren achter elkaar. Ik kon niet meer stoppen. Achter elkaar voelde ik mijn orgasmen weer opkomen en ik voelde hoe ik zijn enorme paal samenkneep. Ik hoorde hem heviger zuchten en kreunen en wist nu dat ook zijn zaad eraan kwam. Zijn warme sperma spoot diep in mijn kutje en hij zakte zachtjes op mijn rug om mijn nek te kussen en hees in mijn oor te fluisteren: “Geweldig, ik hou van je lieve schat.”

Toen wij weer wat bij onze positieven kwamen dook Petra ook zo snel mogelijk weer het bed in, waarna we moe en voldaan tegen Willem aankropen, en in zijn armen in slaap vielen………….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *