— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Loungen

Ik ben net klaar met werken, kom moe thuis. Ik schop mijn hoge hakken in de gang uit en kruip naast je op de loungebank. Je hebt het gezellig gemaakt met kaarsen en muziek op de achtergrond. Ik draag een zwart pak met krijtstreep, daaronder een witte bh (zonder fratsen, want daar hou jij niet van). Om nieuwsgierige blikken op mijn decolleté te voorkomen heb ik een mooi wit hemdje aangetrokken. Mijn kousen worden vastgehouden door een wit gordeltje. Ik voel me supervrouwelijk.

Je vraagt wat ik wil drinken, en staat op om een cola met veel ijsklontjes voor me te halen. Je neemt zelf een biertje. Als je terug komt met onze versnaperingen vraag je hoe mijn dag is geweest. Ik antwoord dat ik me niet goed kon concentreren omdat ik steeds aan jou moest denken. Je knikt en masseert intussen mijn schouders. Het voelt goed, ik voel de spanning uit mijn lijf verdwijnen. Tegelijkertijd voel ik een andere spanning opkomen. Zachtjes kus je mijn nek en trek je mijn jasje uit. Je bent verrast als je ziet wat ik eronder draag maar gaat door met masseren of er niets aan de hand is. Je vingers glijden nu over mijn rug en ik geniet. Durf me niet om te draaien uit angst de betovering te verbreken.

Vlinderlicht kus je mijn rug en trek je de lijntjes van mijn hemdje na met je vingers, om dit vervolgens ook over mijn hoofd uit te trekken. Dan draai je me om en houdt je adem in. Mijn tepels steken fier door de bh. Dat had je niet verwacht. Ik vraag me af of je het mooi vindt.
Dan buig je en bij wijze van antwoord kus je mijn tepels en drukt me tegen je aan. Ik voel een flinke bobbel in je kruis. Ik kan de opwinding nu ook in je ogen zien. Eén voor één maak ik de knoopjes van je shirt los. Ik vind het fijn om onze bijna naakte bovenlijven tegen elkaar te voelen en geniet even van het moment. Je kust me en streelt mijn tepels. Daarna glijden je handen naar mijn broekrand en je maakt hem met een handige beweging los. Om weer blij verrast op te kijken. Je houdt van een vrouw in lingerie. In een ommezien ontdoen wij ons van onze broeken. Ik laat mijn hand over je harde buik naar je boxer glijden en streel over de vorm die zich daar bevindt. Ik kan mijn ogen niet van de jouwe losmaken. Jouw vingers vinden een weg langs mijn dijen en ze vinden langzaam het kruisje van mijn string. We kussen elkaar dit keer vuriger.

Dan sta je op en loop je weg, mij verbaasd achterlatend. Even later kom je met een grijns op je gezicht terug met mijn laarzen; of ik die nog even aan wil trekken. Nu sta ik voor je, met slechts mijn lingerie aan en mijn parfum op. Je houdt me op een afstandje en bent blijkbaar tevreden over het resultaat. Ik haal je pik uit je boxer. Wat ben je hard! Langzaam begin ik mijn hand op en neer te bewegen. Ik ben niet klein, maar zelfs op hakken moet ik naar je op kijken om de blik in je ogen te zien. Je wilt meer, en ik voer het tempo van mijn hand op. Dan kniel ik en lik aan je ballen terwijl mijn hand doorgaat met bewegen. Je gromt. Zachtjes sluit ik mijn lippen om je en lik. Jij woelt door mijn haar. Je stoot je pik voorzichtig in mijn mond, precies goed, niet te diep. Met mijn handen masseer ik je harde ronde billen en ik laat je even gaan. Je kijkt naar beneden en trekt me overeind.

Zachtjes leg je me neer op de bank en zoekt met je mond de weg naar mijn string. Ongeduldig trek je hem uit en ik krom mijn rug bij voorbaat. Met je vingers spreidt je mijn kaalgeschoren lippen en je likt aan mijn klit. Oh god, wat lekker. Zo ga je nog even door en op het moment dat ik denk dat ik het niet meer kan houden stop je en pak je een ijsklontje uit mijn cola. Tergend langzaam haal je dit langs mijn lippen en stop je het ineens bij mij naar binnen. Plagend lach je, je houdt wel van een grapje zo nu en dan. Ik ben sprakeloos, had dit niet verwacht. Voor ik er verder over kan nadenken, til je mijn onderlichaam op een kussen en schuif je je pik in mijn kut. Eerst langzaam, maar geleidelijk steeds sneller en harder neuk je me.

Mijn laarzen heb ik nog aan, mijn bh is verdwenen voor ik er erg in heb. Terwijl je me neukt pak je mijn volle borsten. Ze zijn niet heel groot, maar stevig en ik ben er trots op. Je streelt ze en ik denk dat ik gek word. Ik voel je weer harder worden. Je mag van mij nog niet komen, zonde van onze gestolen tijd. Ik laat je uit me glijden en beweeg mijn hand over je eikel terwijl ik met mijn andere hand mijn klit stevig blijf strelen. Je lacht en noemt me een pestkop. Ik heb nooit gezegd dat ik dat niet was. Steeds sneller beweeg ik mijn hand over mijn klit terwijl ik je ogen met mijn blik blijf vasthouden. Ineens draai je me om en geeft een paar speelse tikken op mijn billen.
“Hier zul je voor boeten meisje” brom je.

Je smeert iets tussen mijn billen, ik kijk een beetje angstig om. Wat ga je met me doen?
Opeens voel ik een scherpe steek bij mijn kontje. Oh, je hebt je pik er een klein stukje ingestopt, wat geil. Het doet zeer maar tegelijk wil ik niet dat je stopt. Ik blijf mezelf vingeren maar ben me sterk bewust van jouw pik in mijn kont. Steeds een stukje verder tot ik je ballen tegen mijn kont voel. Nu begin je me te neuken en ik weet niet waar ik het zoeken moet. Wat een zoete pijn. Het duurt niet lang of je gromt en je spuit me vol met je hete zaad. Ik ben trots dat ik je dit heb kunnen bieden en smeer je zaad over mijn kut. Langzaam kom je weer bij zinnen en geeft me een zoentje. Je loopt weer weg en komt terug met een dildo. Je plaagt me er even mee en ramt hem dan in een beweging bij me naar binnen. Steeds harder neuk je me met de dildo en wrijft over mijn klit met je vingers. Het duurt niet lang of ik roep je naam en kom heerlijk klaar.

Tevreden liggen we op de loungebank. We strelen en kussen elkaar nog wat. Glimlachend bedenk ik me dat het maar goed is dat deze bank nooit zal praten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *