— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op het strand deel 2

Je komt weer naast me liggen, dicht tegen me aan en teder maak je mijn lijf met een handdoek schoon. Je zoent me, eerst langzaam maar dan steeds heftiger. We zijn ons bewust van het vuur diep van binnen. Het is nog lang niet gedoofd. Jouw hand neemt de plaats van de handdoek in en je begint me weer te strelen. Je weet wat ik wil, je weet dat er nog maar één plek is waar ik nu graag aangeraakt wil worden. Je hand gaat snel strelend naar beneden, langs mijn tietjes, mijn buik om dan aan te komen bij mijn ontzettend natte kutje. Je begint mijn klitje te strelen, eerst langzaam, dan steeds sneller. Dan ga je tussen mijn benen liggen en jouw mond neemt bezit van mijn verlangende kutje. Je likt heerlijk snel over mijn klitje en dan ga je even naar beneden waar je je tong in mijn hete grotje duwt. Even penetreer je me met je tong, wat een ongelooflijk geil gevoel geeft.

Dan ga je weer terug naar mijn klit en begint te zuigen, heerlijk en hard. Met twee vingers in mijn kutje voel ik dat een orgasme snel zal komen. Ik kijk je intens aan en zie dat jij het ook merkt. Je voert het tempo op, gaat steeds sneller. Mijn ademhaling gaat razend snel en tussendoor kreun ik ongecontroleerd. Dan komt de explosie, spuitend en heftig. Je blijft me likken en penetreren met je vingers en er lijkt geen einde aan het orgasme te komen. Mijn geil komt heftig, in golven en ik kan alleen maar meegaan op het gevoel.

Dan neemt de intensiteit iets af. Je merkt het en kijkt me aan. Je ziet in mijn ogen hoe ik genoten heb en je ziet dat ik nog steeds geil ben. Je richt je snel op en in één beweging stoot je met je heerlijke neukstaaf hard en diep in me. Je blijft zo even stil zitten en we genieten intens van dit moment. Alleen met jouw pik in me voel ik me optimaal gevuld. Het voelt zo heerlijk zo geil! Onze ogen vinden elkaar terwijl je het tempo opvoert. Door je langzame, niet te diepe beweging wordt mijn klitje heerlijk gestimuleerd en al snel voel een ik weer een orgasme komen. Er komt geen einde aan! Je buigt voorover en fluistert in mijn oor hoe geil je mijn natte kut vindt. Na een paar diepe stoten kom ik weer, zo heerlijk, zo ongelooflijk lekker! Je blijft doorstoten en het orgasme blijft maar komen en ik zweef vol overgave aan deze ontlading. Jij ziet elk detail. Je ziet hoe ik geniet. Dan zwakt het orgasme af. Zachtjes en ongecontroleerd kreun ik door dit hemelse gevoel.

Jij bent nog steeds heerlijk hard en je voelt zo goed in mij. Ik til mijn heupen op, druk me zo nog dichter tegen je aan om jou nog beter te voelen. Ik wil nog meer! Je gaat iets rechtop zitten en beweegt weer in me. Ik leg mijn handen op je billen en trek je stevig tegen me aan. Ik wil je diep in me voelen, ik wil je helemaal in me hebben! Jij kan nu ook niet langer wachten je wilt weer diep in mij komen. Je pakt me bij mijn heupen en draait me op mijn buik. Ik krioel van genot om wat er komen gaat. Ik ga op mijn knieën zitten en steun op mijn ellebogen. Je hebt uitzicht op mijn heerlijke kont en je ziet dat ik mezelf vinger. Ik beweeg mijn kut heen en weer langs mijn vingers en jij pakt mijn billen vast. Je begint weer heerlijk in me te bewegen. Mijn kutje is zo ongelooflijk nat en jouw lijf kletst tegen mijn lekkere kont. Met je handen kneed je mijn billen. Ik beweeg met je mee, laat me leiden door jou en door onze geilheid. Het enige dat telt is jouw heerlijke pik in mijn super natte kutje.

Je verplaatst je handen naar mijn schouders om zo nog meer kracht te kunnen zetten. Je voert het tempo op, sneller en harder. Ik hoor jouw versnelde ademhaling, je kreunt en het klinkt me als muziek in de oren! Met één hand ga ik weer naar mijn klitje dat ik streel en stimuleer. Ik voel een nieuw orgasme opkomen en hoor aan jouw ademhaling dat het bij jou ook niet lang meer duurt.

En dan komen we tegelijk klaar. Te gelijk, heftig, intens en zo ontzettend lekker. Je stoot diep in me, terwijl je straal na straal in me spuit. Met je handen nog op mijn schouders trek je me nog dieper tegen je aan. Onze lichamen zijn als één. Dan dwalen je handen over mijn lichaam, over mijn borsten, mijn buik, mijn dijen en mijn kont. Je laat me weer even los en ik sta op om naakt naar de zee te rennen voor een verkoelende duik. Ik hoor je achter me aankomen. Het water voelt zo heerlijk op mijn hete huid. Dan ben je alweer bij me en je omhelst me. Onze natte lichamen lijken nooit genoeg te hebben van elkaar. Jij voelt zo lekker tegen me aan. Je bent nog steeds hard en ook mijn eigen geilheid is nog niet verdwenen.

Het water werkt iets verkoelend, maar onze hitte is niet af te koelen. Je zoent me zo intens dat het vuur alweer hoog oplaait! Ik sla mijn armen om je nek, druk je zo dicht mogelijk tegen me aan. Ik voel je hitte en je hardheid. Je handen dwalen over mijn natte lijf en strelen me heerlijk. Over mijn rug, mijn dijen, mijn buik, mijn borsten, terug naar mijn buik om dan te eindigen bij mijn kutje. Ik maak me met zichtbare moeite los uit je omhelzing. Speels plagend spetter ik wat water in je gezicht en zwem snel van je vandaan. Je achtervolgt me en haalt me in. Je pakt me stevig hard vast en sopt me één keer onder. Lachend kom ik weer boven. Ik ben nat en jij nog steeds hard. Je kijkt me indringend aan en neemt dan hard dwingend bezit van mijn mond.

Onze kus lijkt een eeuwigheid te duren en als je me weer loslaat, ben ik lichtelijk buiten adem. Je tilt me op en waadt richting het strand. In de branding leg je me neer. Ik kijk je geil en bewonderend aan. De zon is al aan het ondergaan en in dit licht ben je nog mooier en indrukwekkender. Je komt naast me, dicht tegen me aan liggen en buigt over me heen. Opnieuw zoen je me. Het water golft zachtjes langs mijn lijf, het voelt heerlijk aan.

Mijn hand streelt je gezicht, je haar en je borst. Jij streelt mij ook. Mijn tietjes, mijn buik en daarna mijn nog steeds natte kutje. Onze geilheid is nog zo duidelijk aanwezig! Je merkt het ook, je voelt dat er niet veel voor nodig is en je begint me gauw sneller te strelen. Eerst ga je met één vinger mijn kutje in, maar een tweede volgt al snel. Met je duim bewerk je mijn gezwollen klitje. Het is zooo lekker en ik voel dat er al gauw weer een nieuw orgasme aankomt!

Maar je laat het nog niet toe. Net op het moment dat ik dreig te komen, hou je op met me te strelen. Ik kreun hard, niet in staat mijn onvrede te bedwingen. Je gaat voor me zitten en pakt mijn benen vast. Je trekt ze wijd uit elkaar en kijkt naar mijn open kut. Ik maak neukbewegingen met mijn heupen en voel het water van de branding bij elke golf tegen mijn open kut aankomen. Ik kreun en gooi mijn hoofd achterover wanneer jij je pik naar binnen stoot. Je spreidt mijn benen nog meer en neukt me in de branding. Vlak voordat ik klaarkom neemt je hand weer bezit van mijn kutje. Je streelt me tot een ongekend hoog niveau van geilheid door steeds te stoppen net voordat ik klaarkom.

Dan besluit je dat ik mag komen. Eindelijk begin je me te likken en je houdt niet meer op! Het orgasme dat dan komt is zo heftig en zo lekker! Mijn geil spuit en golft zonder dat er een einde aan komt doordat je me door blijft strelen. Ik verlies alle controle, ik kreun en kronkel van genot. Jij ziet alles, ziet elk detail en je geniet volledig.

Nu ben jij weer aan de beurt. Terwijl je me hard neukt, knijp ik expres met mijn kutje zodat je mijn strakke kutspieren om je heerlijke pik voelt samenspannen. Het duurt dan ook niet lang of ik zie dat je gaat komen. Ik laat mij weer helemaal gaan en als jij komt spuit je straal na straal in mijn kutje. Je houdt je pik lekker in me en we komen bij van dit heerlijke orgasme. Ik sla mijn armen om je heen en trek je naar me toe. Ik wil je dichter bij me voelen. Zoenen. Eerst zachtjes, dan steeds heftiger. Zon op onze lijven, wit zand en lauw zeewater. Wat voelt het ongelooflijk goed zo samen!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *