— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op het strand deel 1

Een warme dag als deze nodigt uit voor een dagje ‘sun and beach’. Ik ga alleen naar een verlaten strandje en ik weet dat ik jou daar zal treffen. Na een half uurtje wandelen zoek ik een mooi plekje uit. Daar leg ik mijn handdoek neer en trek ik alle kleren van mijn lijf. Op een kleine, kleurrijke bikini na.

Ik heb je nog niet gezien, maar ik weet dat je er al bent. Ik ren naar de zee voor een frisse duik en geniet van het besef dat jij toekijkt. Na eventjes gezwommen te hebben, ga ik op mijn rug op mijn handdoek liggen en sluit mijn ogen. Ik ben heet, en dat komt niet alleen door de zon. Ik voel je ogen op mijn lijf, ook al weet ik niet waar je je precies bevindt. Ik houd mijn ogen gesloten en ik geniet van de spanning van het niet zien, het niet weten wie of wat… Gelukkig laat je me niet lang wachten.

Al snel voel ik je handen op mijn lichaam, dat nog nat is van het water. Ik kan het niet helpen, maar ik moet kijken. Even wil ik jouw prachtige donkere lijf aanschouwen, jouw mooie ogen, jouw brede torso. Dan sluit ik mijn ogen weer om nog intenser te kunnen genieten van de aanraking van je handen. Ze strelen mijn buik, zachtjes en vederlicht. Door het water kriebelt het nog niet. Dan gaan ze langzaam naar beneden over mijn benen. Ik houd mijn ogen gesloten en geniet. Je handen gaan langs de binnenkant van mijn benen naar boven en raken net niet het plekje dat zo graag door jouw handen aangeraakt wil worden.

Ik voel jouw handen op mijn heupen en je brengt ze achterlangs naar mijn billen. Je haakt je vingers achter de rand van mijn broekje en trekt het in één vloeiende beweging uit. Je handen strelen over mijn benen. Bij mijn knieën stop je even en je duwt zachtjes maar dwingend mijn benen uit elkaar. Even voel ik niets, maar dan… Een vederlichte streling van je tong op mijn klitje. Ik kan het niet helpen en kreun hard. Hier had ik zo naar verlangd! Je tong verkent zachtjes de binnenkant van mijn dijen, om af en toe plagend mijn klitje te likken. Ik voel mijn kutje natter worden en kreun weer, nu haast smekend. Ik wil meer! Dan ga je met je mond naar boven. Je kust mijn buik overal en likt mijn navel. Je handen gaan via mijn buik en mijn zij naar mijn rug. Daar vinden ze al gauw het haakje van mijn topje. Behendig open je dit en het topje gaat al gauw dezelfde weg als het broekje: UIT.

Je neemt eerst mijn linker tepel in je monden zuigt er hard aan. Je knabbelt er af en toe aan en likt tot hij hard en fier overeind staat. Dan ondergaat mijn rechtertepel dezelfde behandeling. Ik kreun, ik kan me niet meer inhouden. Mijn lichaam verlangt naar het jouwe. Ik verlang ernaar om jouw lichaam helemaal tegen me aan te voelen en ik kronkel om dichter tegen je aan te komen. Je houdt me plagend op afstand terwijl je met je mond verder naar boven gaat om me eerst heerlijk te zoenen. Vederlicht streel je eerst met je tong over mijn lippen. Ik open ze gewillig, verlangend naar meer. Je blijft me plagend zachtjes likken. Ik kreun, wil jouw tong in mijn mond voelen, ik wil dat je me zoent. Ik steek mijn tong een stukje uit om jouw tong te verwelkomen. Gelukkig ga je hier gretig op in. Eindelijk neem je geheel bezit van mijn mond. Een zoen als vuurwerk! Ik sla mijn armen om je nek om me nog dichter tegen je aan te kunnen drukken. Ik ben heet en jij weet het.

Dan pak je mijn handen en legt ze boven mijn hoofd. Met één hand hou je ze daar op hun plaats. Langzaam trek je je terug. Ik open mijn ogen en kijk je smekend aan. Ik kan het kreunen niet onderdrukken want ik ben volledig in jouw macht. Ik zie je genieten van de power die je over me hebt. Met je vrije hand begin je me weer zachtjes te strelen. Mijn tietjes, mijn buik, mijn benen, mijn dijen. Steeds ontwijk je net mijn klitje. Mijn kut is ongelooflijk nat. Ik wil dat je me daar aanraakt, dat je bezit van me neemt. Je weet het en juist daar geniet je van. Ik kijk verlangend naar jouw prachtige borstkas. Ik wil je aanraken en strelen, maar ik kan geen kant op. Ik til mijn heupen op, om dichter bij je te komen, maar je broek zit nog in de weg. Dan gaat je mond dezelfde weg als je hand. Zachtjes kusjes gevend ga je langzaam naar beneden om eindelijk daar aan te komen, waar ik jouw mond wil hebben.

Je hebt mijn handen losgelaten en streelt met beide handen mijn buik. Ondertussen lik je plagend zachtjes over mijn klitje, om dan steeds het tempo te versnellen. Ik word haast gek en kreun hard. Mijn kutje is zo nat, ik houd het niet meer uit. Je likt me steeds sneller en je steekt één vinger in mijn kutje. Heel langzaam ga je op en neer. Ik houd het niet meer en je voelt dat ik ga komen. Jouw ogen zoeken de mijne en terwijl ik explodeer door het geweldig geile orgasme, kijken we elkaar intens aan! Oh wat geil! Wat een heerlijk orgasme!

Met één snelle beweging trek je je broek uit. Je pik staat fier overeind. Zo mooi en helemaal voor mij. Je komt op me zitten en plagend lik ik zachtjes aan je eikel. Traag cirkel ik met mijn tong om het puntje van je heerlijke pik. Dan neem ik gewillig jouw lekkere neukstaaf in mijn mondje. Steeds zuig ik hem een beetje verder naar binnen. Mijn ogen zijn op jouw gezicht gericht en ik geniet van jouw heerlijke pik in mijn hete mond. Ik zuig je steeds dieper naar binnen, steeds dieper in mijn keel. Mijn ogen zijn strak op jou gericht en ik zie de spanning op je gezicht. Langzaam zuig ik je lekker diep in mijn keel. Af en toe lik ik alleen je eikel, plagend, traag, in cirkels, om je dan weer diep in mijn keel te zuigen. Ik leg mijn handen op je billen om zo aan te geven dat je me moet helpen met het ritme. Voorzichtig begin je mee te stoten en begin je me in mijn mondje te neuken. De hitte is tastbaar, je opwinding ook en ik zie dat het niet lang zal duren voordat je komt.

Mijn ogen zoeken de jouwe en ik zie dat jouw opwinding nu bijna ondragelijk is. Je voert het ritme op, steeds sneller neuk je mijn lekkere pijpmondje. En dan, vlak voordat je komt, trek ik mijn mond terug en als het orgasme komt spuit je het heerlijke zaad uit over mijn tietjes en gezicht. Je komt heftig, straal na straal en het voelt heerlijk op mijn hete lijf. Jouw ogen vinden de mijne en je kijkt me intens en heel voldaan aan.

Dan sta je op en gunt mij een blik op je prachtige lijf. Je kunt je ogen niet afwenden van de aanblik van mijn met zaad bedekte borsten. Ik zie aan jou wat een geil gezicht dat moet zijn. Mijn handen gaan langzaam naar mijn borsten en haast onbewust begin ik mezelf te strelen. Zo smeer ik jouw zaad uit over mijn hele lijf. Het voelt lekker intiem en geil. Ik ben door jouw orgasme zo ongelooflijk heet geworden dan ik haast smekend kreun dat ik je weer bij me wil voelen. Het maakt me niet meer uit waar we zijn of wie het zou zien. Juist het besef dat iemand ons kan betrappen maakt het nog geiler. Mijn ogen stralen van geilheid en van de passie die hoognodig bevredigd moet worden. Al zou de wereld het zien, het maakt nu allemaal niets meer uit want ik wil nog maar één ding en dat is door jou genomen worden!

Wordt vervolgd..

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *