— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De fuif deel 2

De deur van vliegt open en een stem doorboort het donker.

“Joris, jij hier?” We springen allebei rechtop en ik ruk de blinddoek van mijn gezicht. Ik knipper met mijn ogen terwijl mijn lichaam zich opkrult in een bolletje. Mijn hart slaat even een paar tellen over en ik kijk naar Joris terwijl hij opspringt. Mijn ogen zoeken waar alle kledingstukken zich bevinden, en ik bedenk een manier om te ontkomen als dat nodig is.
“Ja Kris, ik ben hier maar ik ben niet alleen. Je komt op een ongepast moment want ik ben hier met een meisje.”
Ik hoor Kris even rommelen terwijl hij zich excuseert.
“Ik kom alleen reservekabels halen, ik dacht dat jij die had…”
Ik kijk schuchter naar Kris en zeg zachtjes:
“het geeft niet hoor, je kon het niet weten”. Zelfs in het donker kan ik het ongeloof in Kris zijn ogen zien.
“Natalie! Ben jij dat? Ben jij dat echt?”
Mijn opgeraapt T-shirt half voor mij houdend, sta ik op om mijn ex-lief een kus te geven.

Kris en ik waren echt een tof koppel op school. Maar toen hij naar Leuven vertrok om te studeren en ik naar Gent ging, maakte hij me duidelijk dat een serieuze relatie nog niet paste in zijn leven. Studies gaan voor en zo van die zaken. Ik vermoed dat hij gewoon nog niet volwassen genoeg was om zich te binden, maar achteraf gezien was ik daar ook nog niet klaar voor.

En nu staat hij hier voor me en ziet me weer naakt, op dat stukje T-shirt na!
Ik kijk van Kris naar Joris en van Joris naar Kris. Het blijkt dat ze samen studeren en dat ze samen dit feest organiseren. Wat een vreemde situatie. Gegiechel kruipt naar boven uit mijn keel en ontaardt in een lach, een warme lach die bij de beide jongemannen aanstekelijk werkt. Ik kijk even naar het naakte lichaam van Joris en dan naar Kris en een opgewonden gevoel fladdert door mijn buik. Tot schrik van mijzelf ontplooit zich voorzichtig een idee in mijn gedachten…

“Je geniet blijkbaar ook wel van het leven nu ik er niet meer ben,” lacht Kris nu.
“Ik laat jullie wel alleen, have fun.” Terwijl Kris zich omdraait, antwoord ik snel terwijl ik Joris aankijk:
“voor mij hoef je niet weg te gaan, Kris.” Het is een wilde gok, het floept er uit voor ik het goed en wel besef. Ik zie Joris ongelovig kijken en dan zegt hij met een brede glimlach:
“jij bent nog meer kinky dan ik dacht! Tuurlijk mag hij blijven. Jij wilt verwend worden, is het niet? Maar alleen als jij dat ook ziet zitten Kris.” Hij kijkt nu samen met mij naar Kris.

Kris draait zich om en lacht lief in het schemerdonker.
“Ik heb er wel al van gedroomd om zo eens verwend te worden,” geef ik zachtjes toe. “Maar als jullie dat niet zien zitten…” Verder geraak ik niet want Joris heeft me al vast en drukt zijn lippen op de mijne. Ik kijk met half toegeknepen ogen naar Kris die nu naast me staat en heel zacht zijn handen op mijn billen legt. De adrenaline borrelt in me en ik vraag me af waar ik in godsnaam mee bezig ben. Ik voel mijn lichaam al krampen van genot en besluit me volledig over te geven.

Mijn lippen laten die van Joris met een smakje los en ik draai me om zodat ik Kris nu kan bekijken. Zijn lichaam voelt zo vertrouwd aan, mijn handen vinden onmiddellijk de juiste plekjes terwijl ik zijn kleren uit doe. Twee warme lichamen omringen nu het mijne, handen en tongen strelen me overal tegelijk en ik kreun met mijn ogen dicht.
Joris pakt me zachtjes vast en legt me terug op het tapijt. In een flits zie ik de sjaal naast me liggen, maar de fantastische aanblik van twee mannen die mij beminnen, wil ik mijn ogen niet ontzeggen. Joris’ handen openen zachtjes mijn dijen hij streelt nu plagerig net niet op mijn poesje. Kris ligt op zijn zij naast me en danst met mijn tong terwijl hij zacht in mijn borsten knijpt. Het sap druppelt uit mijn poesje, ik wil zo hard neuken! Kris en Joris wisselen een blik van verstandhouding uit en plagen me nog langer. Ik draai me op mijn zij en schuif dichter bij Kris, tot ik met mijn hoofd bij zijn buik ben. Ik kijk hoe Joris reageert terwijl ik de stijve paal van Kris vastpak.

Bingo! De vingers van Joris glijden nu tussen mijn natte lippen en mijn bekken gaat schokkend op en neer. Mijn tong likt rond de eikel van Kris op hetzelfde ritme dat Joris mijn lipjes likt. Ik voel me vanbinnen branden als Joris een vinger in mijn kutje duwt. Mijn lichaam voelt nu aan als één grote bom, en zij monteren twintig onstekingsmechanismen tegelijk! Met de stampende muziek op de achtergrond laat ik Kris zij pik dieper en dieper in mijn mond schuiven, tot mijn lippen zijn ballen voelen. Joris draait mijn bekken om zodat ik op mijn knieën voor hem zit als hij zijn stijve paal in één keer in m’n poesje boort. Ik kreun, met de pik van Kris nog altijd in mijn mond. Langzaam zoeken we samen het perfecte ritme.

Voelen is geen voelen meer, ik voel me een vulkaan en de brokken lava borrelen diep in mijn krater, klaar om uit te barsten. Joris streelt nu mijn rug traag van boven naar onder en met eenzelfde beweging gaat hij in en uit mijn poesje. Zijn handen strelen zacht mijn billen en ik wou dat er meer licht was zodat ik zijn ogen beter kon lezen. Zijn hoofd wat schuin kreunt hij zacht en gaat dan tergend traag naar beneden. Een warme kus recht op mijn poesje! Zo zacht en toch zindert het evenveel als duizend zoemende bijen! Nu kusjes op mijn billen, dit lijkt wel eindeloos door te gaan. Mijn lippen worden gelikt en gekust: Joris van boven, en Kris daar beneden. Allebei om en om even van mij. Handen, overal handen die me het gevoel geven te zweven.

Kris kust mijn mond nu hevig, pakt mijn lenden beet en samengestrengeld zet hij me neer. Het voelt hard, ik sla mijn ogen neer en zie een grote zwarte box. Mijn voeten bungelen net boven de grond.
“Vind je het heet genoeg ?” zucht Kris plagerig. Mijn mond vindt geen letters of woorden meer, alleen wat oerkreunen ontsnappen uit mijn longen. Hij gaat op zijn knieën tussen mijn benen zitten en pakt ze op zijn schouders zodat mijn poesje zich nu recht voor zijn gezicht bevindt. Joris is naast me komen staan en hij richt zijn stijve lid mijn richting uit. Ik heb zijn ballen al in mijn hand en ik kneed ze zacht. Zijn eikel is nu maar een centimeter van mijn mond verwijderd en hij voelt mijn hete kreunende ademstoten. Plagend kijk ik op en lik over mijn lippen terwijl mijn handen blijven strelen. Mijn kreunen wordt heviger want Kris likt heerlijk rond mijn knopje, hij legt nu zelfs zijn lippen er omheen en zuigt er verrukkelijk aan.

Dan kan ik het niet meer houden en ik stoot Joris zijn dikke kloppende eikel in mijn kreunende mond.
“Aaaargh,” Joris gilt het uit van genot en Kris zuigt mijn knopje nog harder, nog eenmaal voor hij opstaat, en zijn kloppende harde eikel in mijn poesje duwt. Eerst maar een klein stukje, maar als hij ziet dat ik Joris zijn paal helemaal in mijn mond neem, boort hij hem ook verder en verder in mijn poesje. Mijn tong streelt Joris’ eikel terwijl hij tot bijna in mijn keel glijdt. Het rillen gaat nu over in hevig schokken, ik voel de uitbarsting in mijn buik al opborrelen. Bij elke stoot kreun ik luider en Kris houdt mijn benen omhoog zodat hij me nog dieper kan neuken.
“Jaaaaa,” kreunt Joris grommend. Zijn pik klopt hevig in mijn mondje. Ik neem hem vast en voel zijn sperma op mijn gezicht schieten. Met mijn tong vang ik zoveel mogelijk op.

Nu begint mijn kutje hevig te krampen en ik schreeuw het uit van genot terwijl Joris zijn ballen leegspuit. Ook Kris geniet volop van mijn klaarkomend spleetje en hij kreunt hevig als ook hij schokkend klaarkomt. Elke stoot wordt zachter en ik voel mijn orgasme nog steeds in heel mijn lichaam tintelen. Heel even lijkt het genot voor eeuwig, maar dan ebt het toch langzaam weg. Kris streelt mijn borsten zacht als hij uit me schuift en Joris veegt met de achterkant van zijn hemd mijn gezicht wat schoon voor hij me een diepe innige kus geeft. Woorden zijn schaars, niet nodig ook, onze lichamen zijn nog steeds verbonden. Joris heeft als eerste zijn kleren terug aan en geeft me een lange knuffel voor hij de deur uitgaat. Daar zit ik dan, samen met Kris, zijn ogen zeggen me meer dan de mijne hem vragen. Mijn lichaam perst zich tegen het zijne en zo blijven we zitten…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *