— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De fuif deel 1

Het zomerse ritme doet m’n heupen shaken en luidkeels zing ik mee met Ricky Martin. Het zweet stroomt langs mijn hals naar beneden, tot het verdampt tegen mijn hete huid. Dit had ik echt nodig, na een zware week op kantoor. De dansvloer staat redelijk vol als het nummer overgaat in een trager liedje.

Ik doe even mijn ogen dicht om de tekst te laten zweven in mijn gedachten en omhels mezelf zacht terwijl mijn lichaam op het ritme van de muziek heen en weer wiegt. Maar dan opeens… voel ik twee krachtige armen die me van achteren beetpakken. Ik voel een lichaam tegen mijn rug. Mijn ogen schieten open en ik wil me omdraaien, maar de armen houden me tegen. Een snelle blik op de handen en armen stelt mij echter al wat gerust, heel vreemd eigenlijk hoe je iemand ineens kunt vertrouwen.

Zijn greep verslapt als hij voelt dat ik mijn lichaam laat meevoeren op de muziek. Met gesloten ogen slaat mijn fantasie op hol. Wie is deze man, die sensueel met zijn lichaam tegen het mijne danst? Hij voelt groot en krachtig, en hij volgt met zijn lichaam perfect mijn ritme. De wrijving tegen mijn billen maakt me opgewonden en ik bijt op mijn tong. Mijn handen bewegen zich nu naar achter, naar hem toe. Zijn broek voelt aan als zacht katoen. Ik grijp hem vast en trek hem dichterbij en mijn zwierige rokje kruipt er wat omhoog.

Adrenaline stroomt door mijn lijf en een rilling rolt over mijn ruggengraat als de muziek weer overgaat in een salsa. Op dat moment pakt hij me bij mijn heupen en draait me ineens om zodat ik mijn stiekeme flirt kan bekijken. Zijn brede glimlach raakt mij meteen, hij houdt me stevig vast en zwiert mij mee in een reeks danspasjes waarbij onze heupen nooit ver van elkaar verwijderd zijn. Met mijn been tussen de zijne laat hij me achterover zakken op zijn knie. Ik voel mijn borsten uit mijn topje barsten terwijl ik hijg van inspanning en ook van opwinding. Wat een superlichaam heeft deze man, wat een ritme, wat een lekker kontje om vast te pakken!

Hij laat me heel even boven zijn knie zweven, wat mij de gelegenheid geeft hem beter te bekijken. Een grijs los hemd staat half open, de zweetdruppels blinken op zijn voorhoofd terwijl mijn ogen gevangen worden door de zijne. Langzaam tilt hij me op tot we elkaars warme adem voelen. Ik voel lippen heel dicht tegen de mijne en de muziek lijkt van heel ver te komen. Zijn lichaam plakt aan het mijne en ik voel dat hij opgewonden is. Zijn broek zit gespannen om zijn kruis en hij wrijft en duwt tegen mijn rokje. Ik voel mijn kutje nat worden doordat we zo tegen elkaar aanrijden. Zijn lippen kussen mijn oorlel zachtjes en hij zegt:
“Wat heb jij een lekker ritme in je lichaam!”

Dan pakt hij mijn hand en trekt me van de dansvloer af. Lachend zetten we de conversatie voort aan de champagnebar. Al snel staan we weer te wiegen en te shaken naast de dansvloer, champagneglas nog in de hand. Plots mors ik per ongeluk wat drank op je borst, en met mijn tong lik ik het af. Ik zie dat hij even slikt en hij pakt me nog steviger vast. Met mijn lippen ga ik nu via zijn borstkast naar zijn oor en plagend spin ik “rrrrrrrr, jij bent lekker”. Zijn lippen krullen zich in een betoverende glimlach en hij antwoordt:
“Ik ken nog andere leuke dansen, ga je mee ?” Zonder te spreken geven mijn ogen gretig antwoord.

Hij neemt mijn hand vast en samen gaan we naar een zijdeur van de danszaal waar zich een trap naar boven bevindt. Op de eerste verdieping nemen we de laatste deur links, de kamer wordt half verlicht door de straatlantarens die hun licht door de ramen schijnen. Op de kamer is het rommelig, we zigzaggen door half opgerolde stroomkabels, oude boxen en allerlei grote lampen tot we in een hoekje een tafel tegenkomen waar enkel wat papieren op liggen. Ik ga op de rand van de tafel zitten, mijn billen plakken van het zweet. Ik let daar maar half op want hij duwt mijn benen uit elkaar terwijl hij met zijn andere hand mijn hoofd vastpakt voor een lange warme kus.

De tonen van de muziek stromen door mijn hele lichaam, zelfs de tafel danst hier elke nacht mee. Ik sla mijn benen rond zijn middel en hij draagt me, langzaam wiegend op het ritme van de slow die bezig is in de danszaal. Onze lippen strelen elkaar zacht, met het topje van mijn tong plaag ik de zijne. Ik streel zijn lippen sensueel tot hij mijn mond krachtig omhelst. Ik voel de warme natte gloed weer tussen mijn benen, mijn inmiddels natte slipje drukt tegen zijn hemd.

Dan zet hij me terug op de tafel. Zijn lippen laten de mijne even los en hij grijnst geniepig naar me.
“Hou je van spelletjes spelen?” vraagt hij ondeugend. Met een pruilmondje knik ik en ik frons mijn wenkbrauwen, want wat zou hij nu van plan zijn? Zijn vingertoppen strelen langs mijn hals naar beneden, tot aan mijn borsten. Ik voel dat hij de knoop van mijn sjaaltje vastpakt en losknoopt. Opgeplooid bindt hij het zijden ding rond mijn ogen, ik bijt op mijn lip als hij de knoop langs achter strak trekt. Mijn lichaam begint te rillen van opwinding als hij mijn handen vastpakt en ze op tafel legt. Het donker neemt me in zijn bezit.

Even voel ik hem niet meer, mijn oren spitsen zich maar door de muziek kan ik niet bepalen waar hij zich bevindt. Dan stokt mijn adem even als ik de aanraking van zijn lippen voel op mijn knie. Hij kust me verder en verder omhoog, mijn rokje reikt nu tot aan mijn slipje. Dan weer voel ik niks. De rillingen over mijn lijf worden heviger, mijn verlangen naar aanraking wordt duizendmaal versterkt. Ik voel met mijn hand voor me maar zijn hand legt hem al snel terug op tafel. Hij drukt er nog een warme natte kus op. Zijn handen branden nu op mijn buik, ze strelen mijn topje telkens een paar centimeter hoger. Nu en dan voel ik een kus rond mijn navel. De rillingen zijn heviger geworden en ik voel me gevangen in het donker. Het spelletje maakt me botergeil.

Plotseling sleurt hij met een ruk de stof over mijn hoofd en hij zuigt wild aan mijn borsten. Zijn handen strelen me ruw en ik slaak een kreet van genot terwijl mijn hoofd achterover slaat. Dan verdwijnt hij plotseling en mijn tepels spitsen zich weer omhoog. Ze willen aandacht en wel nu meteen! Mijn gesloten knieën duwt hij langzaam open en hij kust de binnenkant van mijn benen. Eerst links, dan rechts en steeds weer opnieuw. Zijn tong en handen zijn heel zacht, ze glijden tot onder mijn billen. Hij tilt me in een zwier omhoog waarna we heerlijk kussen terwijl hij traag danst. Hij laat me zakken tot aan zijn bekken en ik begin te vermoeden dat hij net al wat kleding heeft uitgetrokken.

Voorzichtig laat hij me zakken en legt me neer op iets half zachts op de grond.
‘Tapijt’ zeggen mijn voelsensoren. Mijn rokje moet er ook aan geloven en ik voel me naakt, op mijn klein slipje en mijn topje na…

“What is that sound, ringing in my ears, the strangest sound I’ve heard for years and years, the sound of two hearts, beating side by side, the sound of one love, that neither one can hide, the sound that makes the world go round.”
Hij fluistert de woorden van ‘Lamb’ in mijn oor, mijn lichaam voelt de muziek door de vloer en relaxed leg ik mijn ene arm over mijn buik. Mijn lippen vormen nu ook de woorden mee, ze hunkeren naar zijn zoete lippen. Het enige dat mijn lippen beroert is zijn wijsvinger die mijn onderlip onderzoekt. Mijn mond hapt hem naar binnen en ik draai mijn tong er omheen. Met een plofje trekt hij zijn vinger er snel weer uit. Giechelend voel ik hem alweer mijn mond bezoeken en gretig begin ik op zijn vinger te zuigen, soms zacht en soms hard. Eerst plagend diep en dan een zacht bijtend op het topje. Ik voel zijn lichaam dichterbij komen, hij straalt warmte uit naar mij. Mijn benen gaan een stukje open, ik wil zijn lichaam op me voelen maar hij heeft duidelijk nog andere plannen.

Die vinger van hem is opeens wat zachter geworden, en heel wat groter en dikker. Ik besef dat het zijn geile lid is dat nu zacht mijn lippen streelt. Zacht kreunend wil ik mijn handen er omheen sluiten terwijl mijn tong al op weg is om hèm te doen kreunen. Mijn bekken beweegt spontaan op en neer op het ritme waarop hij in- en uit mijn mond glijdt. Tussen duim en wijsvinger pakt hij mijn tepel beet en begint er zacht aan te draaien. De genotscheuten doorkruisen mijn lichaam om uiteindelijk te ontploffen tussen mijn benen. Ik graai, zuig, lik en kronkel kreunend tot hij mijn polsen vastpakt en me terug duwt op het tapijt. Zijn lid verlaat even de warmte van mijn mond en met zijn knieën duwt hij mijn benen wijd open en lichtjes opgetrokken. In drie stoten boort hij zich helemaal tussen mijn natte lipjes en dan voel ik eindelijk zijn hete lichaam op het mijne. We stoten allebei hard en de warmte ontploft met elke stoot nog heerlijker. We hijgen hard en de vonken spatten ervan af!

De deur van vliegt opeens open en een stem doorboort het donker…..

Wordt vervolgd….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *