— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verboden te spelen!

In een ondeugende bui, stuur ik je een berichtje met een opdracht. Het is dinsdagavond en de opdracht luidt dat je niet met je zelf mag ‘spelen’ tot ik vrijdagmorgen weer bij je ben. Wetende dat dit heel moeilijk voor je is geniet ik van deze actie. Voor de zekerheid stuur ik later nog een smsje met met het bericht: ‘afblijven! denk er aan!’ Als een soort voorspel daag ik je uit, en geniet van de gedachte hoe heet je zal zijn, als ik naar je toe kom. Door omstandigheden hebben we al bijna twee weken niet van elkaar kunnen genieten. Ook bij mij wordt het verlangen groter maar ik wil me aan dezelfde opdracht houden.

En dan, eindelijk: het weerzien. Je staat nog onder de douche als ik binnen kom. Ik twijfel even of ik bij je onder de douche stap, maar omdat ik daar net thuis onder geweest ben, besluit ik je nog even verder uit te dagen. Ik kleed me langzaam uit en als ik bijna naakt ben loop ik naar de slaapkamer. Al snel hoor ik dat je de kraan uit draait en naar de slaapkamer komt. Ik heb je favoriete jurkje aangetrokken en lig op mijn buik op bed zodat je mooi uitzicht hebt op de rondingen van mijn billen die net onder het jurkje uitkomen. mijn onderlijf brandt van verlangen, als je half over me komt liggen.

Ik voel je adem op mijn billen en als je er met je tong een spoor over trekt, word ik nog natter dan ik al was. Ik zou het uit willen schreeuwen: neem me nu! Maar dat blijkt overbodig: al snel vinden je handen mijn opgezwollen lipjes en breng je twee vingers diep in me. Ook je tong gaat richting mijn kutje op zoek maar mijn klitje om me daar al likkend tot een heftige orgasme te brengen. Met een hese stem fluister ik dat ik dit zo gemist heb. Een natte tongzoen volgt. Dan gaan mijn lippen op zoek naar je tepels, eerst likkend om er daarna onverwachts in te bijten. Een grommend geluid komt uit je keel.

Met mijn nagels trek ik sporen langs je zij en bovenbenen, richting je tenen en langs de binnenkant van je benen weer naar boven. Ik leg mijn volle hand over je pik en beweeg hem heen en weer over je onderbuik. Neem hem dan even in mijn mond en speel met je ballen door ze één voor één in mijn mond te nemen en ze met mijn lippen te omklemmen. Het gevolg is een hevig kreunen! Je geniet! Onverwachts duw je me op mijn rug en ga je tussen mijn benen zitten. In één beweging trek je me naar je toe en voel ik je pik tegen mijn klitje wrijven. Je plaagt me door iedere keer maar een klein stukje in me te komen en ik voel de tintelingen in mijn onderbuik weer opkomen.

Ik lik met mijn tong langs mijn lippen om je uit te nodigen voor een zoen. Als je hier op in gaat, stoot je gelijk diep in me. Ik voel je bekken langs mijn klitje wrijven, wat bij mij al snel voor een tweede orgasme zorgt. Je kijkt me diep in de ogen en vraagt of er iets is. Hoe kan er iets zijn als ik zo van je geniet? Dan duw ik je een stukje bij me vandaan want door deze houding heb ik wel erg weinig bewegingsvrijheid. Ik zie je pik glanzend en gespannen op je buik liggen, ik leg mijn volle hand erop en masseer zachtjes je ballen. Met mijn nagels kriebel ik tussen je billen. Je wordt gek!

Als ik je pik in mijn mond neem, proef ik mijn vocht en lik ik over je eikel. Ik sluit mijn lippen er omheen en en ga al zuigend rustig op en neer. Dan grijp je mijn haar en beweeg je mijn hoofd heen en weer terwijl je in mijn mond stoot. Mij dwingen? daar weet ik wel wat op hoor! Plots omvat ik je ballen en knijp erin. Als je mij grijpt, grijp ik terug hoor! Pas op, ik heb ook scherpe nagels. Wil je ze voelen? Ik kras hard over je billen. Het maakt je nog geiler als ik je zo aanpak. Dan je laat mijn haar los en laat me even alleen liggen. Als je terug komt voel ik olie tussen mijn billen lopen en je vingers volgen het spoor naar mijn sterretje. Als je een vinger voorzichtig in mijn kontje steekt en je andere hand weer met mijn klitje speelt, voel ik weer een heftige reactie en laat me al kreunend helemaal gaan.

Als ik je later vraag of je je wel aan de opdracht gehouden hebt, komt er een glimlach rond je gezicht. Dat zegt me genoeg. Als je dan zo graag met jezelf speelt, dan wil ik dat wel zien! Ik kan het niet laten wat koude olie over je pik te laten lopen. En terwijl je met je zelf bezig bent, masseer ik rond je ballen. Steeds zwaarder wordt je ademhaling, tot je alleen nog maar gromt. Dan vraag je me ook met mezelf te spelen. Al snel voel ik je warme vocht op mijn borsten, met twee handen nog op mijn lichaam wrijf ik me helemaal in. Je drukt een kus op mijn mond en zegt dat je het bad even vol laat lopen. Daar ben je wel aan toe zo te zien.

Als je even later achter me in het warme water zit, masseer je mijn schouders en leg ik voldaan mijn hoofd tegen je borst. Ik sluit mijn ogen en geniet, gedachten dwalen af en dan…komt er een nieuwe opdracht bij me boven. Zal ik die nog maar even voor me houden?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *