— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een boswandeling

De zachte lentebries waaide door de bomen. Het was een lekkere lentedag, niet te warm en niet te koud. Nadine had het de laatste tijd erg druk met haar werk, maar vandaag was ze eindelijk een dagje vrij. Ze besloot om er een speciale dag van te maken door een boswandeling te maken, want ze voelde zich altijd vredig als ze omringd werd door deze majestueuze woudreuzen. Ze had vandaag nog niemand in het bos zien lopen, omdat het vandaag een doordeweekse dag was, maar Nadine vond dit totaal niet erg. Zo kon ze alleen zijn met haar gedachten en alles wat er de laatste tijd was gebeurd op een rijtje zetten.

Via een vriendin was ze erachter gekomen dat haar ex vriend, met wie ze nog steeds contact had en waar ze nog steeds stiekem van hield, al twee maanden een relatie had met iemand anders. Nadine drong steeds dieper door in het bos, totdat ze in een gedeelte kwam dat helemaal overwoekerd was door struikgewas. Ze wist dat dit kwam omdat er in dit gedeelte van het bos weinig mensen kwamen. De zachte lentebries speelde met haar haren en Nadine had zich zelden zo vrij gevoeld. Toch besloot ze even een pauze te nemen, want ze had aan één stuk door gelopen en ze was toch wel een beetje moe. Ze vond een boomstronk en toen ze eenmaal zat, merkte ze hoe moe haar benen waren.

Ze kreunde. Dat wordt morgen spierpijn! Met een zucht rommelde ze in haar rugzakje en haalde een flesje fris water eruit. Ze draaide het dopje van de fles en liet het koude, frisse water tussen haar lippen lopen waarna ze haar gedachten de vrije loop liet gaan. Nadat Nadine een beetje uitgerust was, drong het pas tot haar door dat ze écht helemaal alleen was. Nadine glimlachte en realiseerde de mogelijkheden van deze situatie. Het was altijd een al een beetje een fantasie geweest voor Nadine om bepaalde dingen te doen in de openlucht. Binnenshuis voelde het toch altijd anders, meer opgesloten. Ze had het eigenlijk nog nooit gedurfd om in de buitenlucht dat soort dingen te doen, uit angst en schaamte dat ze misschien betrapt zou kunnen worden, maar de kans daarop was in dit gedeelte van het bos heel erg klein en het gevoel in haar buik werd steeds sterker. Ze voelde haar hart bonzen bij de gedachte aan wat ze nu zou kunnen doen.

Ze begon in haar rukzakje te rommelen, op zoek naar haar jas, die ze had meegenomen, voor het geval het ging regenen. Eenmaal gevonden liep ze het struikgewas in, tot ze een plekje vond waar je haar niet makkelijk zou kunnen zien vanaf het pad. Toen ze er zeker van was dat dit een goeie plek was, legde ze haar jas op de grond, kleedde zich uit en ging erop liggen. Haar hart begon steeds harder te bonzen en ze werd steeds meer opgewonden. Ze liet de frisse lentebries over haar naakte lichaam dansen en begon met haar handen haar lichaam te verkennen. Zachtjes ging haar hand naar beneden, haar ogen gingen dicht, zodat ze zich volledig kon concentreren op wat ze voelde, hoe haar vingers over haar zachte huid speelden. Ze voelde zich naakt, kwetsbaar en blootgesteld en dat wond haar alleen nog maar meer op. Ze voelde zich vrij.

Teder streelde ze haar gevoelige gebieden, steeds meer stimulerend. Ze concentreerde zich volledig op zichzelf. En uiteindelijk kwam het onvermijdelijke moment. Een climax zoals ze nog nooit eerder had gevoeld trok door haar lichaam, het was bijna alsof het beest van passie een laatste wanhoopspoging deed om naar buiten te komen. Vermoeid door deze ervaring lag ze nog even stil, nagenietend van wat ze zojuist had gevoeld. De wind die onophoudelijk tegen haar lichaam aanblies maakte haar opnieuw bewust van haar kwetsbaarheid, en opnieuw leidde ze haar hand naar beneden in een poging om dat heerlijke moment opnieuw te beleven. Zachtjes, zachtjes, steeds harder en sneller. Ze verlangde met alle passie in haar lichaam naar een volgend moment waar ze zich kwetsbaar, maar toch zo heerlijk voelde.

Ze begon haar hoogtepunt te naderen, maar haar streven werd abrupt afgebroken. Nadine voelde opeens een hand over haar ogen en gefluister in haar oor.
“Ik weet wat je wilt, laat mij je het geven.”
Nadine hapte van schrik naar adem, even niet wetend of dit nou haar fantasie was of dat dit echt gebeurde. Deze desoriëntatie gaf de man de gelegenheid om haar te blinddoeken. Nadine schrok, haar armen werden vastgehouden boven haar hoofd, terwijl een hand haar wang streelde. Ze begon wat te spartelen, maar ze kreeg de kans niet om hevig te protesteren. De onbekende man zette zijn mond op het hare. De tedere zoen werd gevolgd door nog een fluisterboodschap.
“Wees gerust, ik zal je laten genieten.”

Enigszins gerustgesteld voelde Nadine hoe een hand haar lichaam verkende. Ze voelde de man zachtjes met haar borsten spelen, ietwat plagend. Zachtjes streelde hij haar tepels, die door de wind al wat omhoog stonden. Nadine kon een kreun van stiekem genot niet onderdrukken. Ze werd een beetje rustiger en begon stiekem een beetje te genieten toen de hand rustig naar beneden ging. Ze gaf zich over aan zijn aanrakingen, aan zijn strelingen en ze voelde hoe hij haar zachtjes stimuleerde. De aanhoudende lentebries danste onophoudelijk op haar huid en het verschil tussen de koude wind en haar vurige passie zorgde voor een euforisch gevoel.

Opeens zoende de man haar weer. Zachtjes plagend speelde zijn tong met de hare, terwijl zijn hand haar wang weer streelde. Nadine voelde hoe hij tegen haar aan ging liggen en ze besefte zijn bedoelingen. Maar ze verzette zich niet. Ze stond in brand. De lust die ze voelde had ze nog nooit eerder gevoeld, bij geen enkele van haar partners. Nog steeds geblinddoekt voelde ze hoe hij bij haar binnendrong, en ze genoot van elke seconde. Eerst zachtjes en teder, daarna harder. Nadine begon een beetje te spartelen, gefrustreerd dat hij haar nog steeds tegen de grond hield, met haar armen boven haar hoofd, maar ze besefte dat ze aan hem overgeleverd was. Ze besloot daarom om er geen verdere aandacht aan te schenken en te genieten aan haar machteloosheid. Ze voelde de man, waarvan ze niet eens een glimp had opgevangen en ze hunkerde naar hem.

Zijn hand streelde haar onophoudelijk, haar zintuigen werden verscherpt door het duister. Elke aanraking was als een klein elektrisch schokje van genot. Nadine had nog nooit iemand zo intens gevoeld. Elke zintuig in haar lijf stond op scherp. Ze werd gek van verlangen, passie en lust. Zijn hand, zoekend naar haar gevoelige plekjes. Haar kut, die steeds natter werd en schreeuwde om meer. Een zucht ontsnapte aan haar lippen terwijl ze overliep van alle gevoelens die ze voelde, zowel fysiek als mentaal. Ze werd gek. Ze wou hem, ze moest hem. Ze wilde hem helemaal!

Eindelijk kwam het moment waar ze op hoopte, het onvermijdelijke waar ze zo op zat te wachten. Een heerlijke siddering trok door haar lichaam. Ze had zich nog nooit zo gevoeld, zo vrij en toch zo gevangen. Zo machteloos, zo kwetsbaar, maar toch zo heerlijk. Een fluisterende stem drong door in haar waas van desoriëntatie, verwarring en uitputting.
“Dank je. Het was heerlijk.”
Hierna voelde ze de mond van de man nogmaals op het hare, nu in een lange, passievolle zoen. Haar armen werden eindelijk losgelaten, maar Nadine was nog te beduusd van haar ervaringen om het te merken. Ze wist niet hoe lang ze daar lag, alles over te denken, en misschien stiekem na te genieten, maar uiteindelijk trok ze haar blinddoek af.

Het bleek een oud stuk laken te zijn, maar ze besteedde daar niet veel aandacht aan. Ze wilde nu naar huis, om bij te komen van haar ervaring en gelukkig vond ze haar kleren daar waar ze deze had achtergelaten. Ze liep snel terug, ze voelde zich nog een beetje paranoïde in het bos, maar er gebeurde niks meer. Bij haar auto aangekomen greep ze in haar zak naar de sleutels. Daar voelde ze een opgevouwen papiertje. Nieuwsgierig trok ze deze eruit en ze las wat erop stond:
Het was heerlijk. Volgende week, zelfde tijd, zelfde plaats. Kus.

Er trok een siddering door het lichaam van Nadine. Was het van de spanning, of was het angst?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *