— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een regenachtige dag

Op een koude, regenachtige dag in oktober staarde ik dromerig uit het raam. Mijn gedachten waren bij mijn vriend die dienst deed bij de marine. Hij was nu al drie maanden met een oefening onderweg en ik miste zijn gezelschap, onze gesprekken, zijn mond, zijn pik.

We waren allebei net 30 geworden en kenden elkaar pas enkele maanden. We zaten nog volop in de konijnenfase. Soms deden we het wel zes keer per dag, op allerlei mogelijke manieren en op de meest opwindende plaatsen.

Terwijl ik zo zat te dagdromen voelde ik mijn verlangens sterker worden. De deurbel bracht me plotseling weer terug in de werkelijkheid. Ik stond op en snelde naar de deur om te kijken wie het was. Ik opende de deur en daar stond een jonge blonde tiener, van top tot teen druipend van de regen. Hij kwam de boodschappen afleveren die ik bij de supermarkt had besteld. De bestelwagen had hij achteruit op de inrit geparkeerd.

Ik verontschuldigde me dat hij voor mij door dit verschrikkelijke weer naar buiten moest maar hij zei dat hij het niet erg vond. Toen vroeg hij waar hij de boodschappen moest plaatsen. Ik zei dat hij ze in de keuken kon neerzetten maar dat ik hem beslist wilde helpen met sjouwen. We renden beiden door de stromende regen naar de auto en we slaagden erin alle boodschappen in één keer mee te nemen. Nu was ook ik door en door nat en we moesten hier beiden om lachen.

Ik haalde twee grote handdoeken uit de kast en gaf er één aan de jongen. Terwijl we onze haren droogden merkte ik dat de jongen telkens naar mijn borsten loerde. Ik keek zelf naar beneden om te zien wat zijn aandacht trok en realiseerde me dat mijn dunne natte shirt mijn lichaam strak omspande en mijn borsten daarbij ook nog eens sterk accentueerden. Ik droeg geen BH en had me niet gerealiseerd wat er zou gebeuren als ik zo gekleed in de regen zou lopen.

Ik keek naar de jongen en zag dat hij sterk bloosde. Hij begon ook een beetje te stotteren toen hij zei dat hij weer aan de slag moest. Ik bedekte mijn borsten met mijn handdoek en zei dat ik hem niet in verlegenheid wilde brengen en dat ik hem nog een tip voor de service zou geven. Ik liet hem achter in de keuken om in de woonkamer geld te halen.

Het was op dit moment dat ik een beetje gek werd. Terwijl ik het geld pakte dacht ik aan de manier waarop hij naar mijn borsten had gekeken. Ik besloot hem nog een toegift te geven! Snel trok ik een droge broek en een kamerjas aan voor ik terug ging naar de keuken. Bij binnenkomst keek de jongen dan ook verbaasd op.

Ik gaf hem vijf euro en bedankte hem nogmaals voor de service. Hij draaide zich om en liep naar deur. Op dat moment deed ik mijn kamerjas open en toonde mijn borsten. Ik riep hem en zei:
“Voordat je gaat wil je dit misschien zien.” Hij draaide zich om en struikelde bijna over zijn voeten toen hij mijn naakte borsten zag. Hij was sprakeloos en ik zei:
“Ik heb je toch niet geschokt? Ik merkte dat je mijn borsten bekeek en ik dacht datje dit wel prettig zou vinden. Zie het maar als een extra tip.”

De jonge man, hij was beslist niet ouder dan 19 jaar, zei:
“Wow! U bent prachtig mevrouw. Vindt u het niet erg als ik…Ik bedoel kunt u me vertellen…Nou ja, ze zijn zo groot….”

Ik probeerde een lach te onderdrukken en zei:
“Ze zijn niet heel groot maar wel mooi en stevig”.
De jongen verraste me toen hij zei:
“Vindt u het niet erg als ik ze even mag voelen?”
Ik antwoordde met, “Nou zeg, je bent wel snel over je verlegenheid heen. Maar oké, kom hier en voel ze dan maar even! Maar zeg in vredesnaam geen ‘mevrouw’ en ‘u’ meer tegen me.”

Dit liet hij zich geen twee keer zeggen, en het kinderlijke aan hem was als sneeuw voor de zon verdwenen. Hij was erg opgewonden toen hij naar me toe kwam en met zijn handen mijn borsten omvatte. Hij kneedde ze langzaam terwijl hij zwaarder ging ademen. Ik merkte dat hij inmiddels een behoorlijke erectie had gekregen; ik zag in zijn broek een verdikking ontstaan! Alsof er langs zijn linkerbeen een staaf in zijn broek zat.
Ik kan niet ontkennen dat ik zelf ook behoorlijk heet werd. Ik had al maanden geen handen op mijn lichaam gevoeld en wat de jongen nu met mijn borsten deed voelde werkelijk heerlijk!

Na een paar minuten masseren en kneden vroeg de jongen of hij mijn borsten ook mocht kussen. Ik zei dat hij dat mocht en liet de kamerjas op de grond vallen.
Ik wist dat ik te ver ging maar ik kon niet meer terug. De jongen begon nu rond mijn gezwollen tepels mijn borsten te kussen. Ik gooide mijn hoofd achterover en zei:
“O ja, zuig aan mijn tepels, alsjeblieft, zuig eraan!”
Ik voelde de lippen van de jongen rond mijn tepels en zijn tong likte eerst over mijn gezwollen tepels en daarna zoog hij hard aan de tepels. Dit had hij eerder gedaan!

“Ik wil je poesje zien”, hijgde jij terwijl hij doorging met het likken en zuigen aan mijn tepels. Hij keek omhoog, vond mijn ogen en leek benieuwd naar mijn reactie.
“Oké, oké! Alleen kijken, verder ga ik beslist niet!”
Ik stapte achteruit en deed mijn broek uit om hem mijn kutje te laten zien. Hij voelde door zijn broek aan zijn harde pik en zei:
“Je lijkt precies op die meiden uit de Playboy! Ik kan niet geloven dat ik dit echt doe!”
Ik vroeg:
“Trek je je af als je naar die playboymeisjes kijkt?”
De jongen bloosde weer en knikte. Ik zei hem dat het heel normaal was en dat hij zich niet hoefde te schamen.

Ik trok mijn broek uit en stond helemaal naakt voor hem.
Toen vroeg ik:
“Zou je het lekker vinden als een echte vrouw naakt voor je poseert terwijl je jezelf aftrekt?” De jongen hapte naam adem maar had wel snel zijn broek uit en nam plaats op de keukenstoel. Hij trok zijn short naar beneden en zijn mooie jonge pik kwam schokkend uit zijn short tevoorschijn. Hij was paars geworden van de beknelde toestand in zijn broek. Zijn lul was mooi dik en had een goede lengte van 17 á 18cm. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden!

De jongen nam zijn pik in zijn rechterhand en begon te trekken terwijl hij naar mij staarde. Ik poseerde voor hem terwijl hij aan zijn pik trok. Ik boog ver voorover en liet mijn borsten voor hem hangen. Daarna keerde ik mijn kont naar hem toe en spreidde mijn benen zodat hij van achteren mijn kutje kon zien. Ik kneedde mijn borsten stevig en toen werd het hem teveel. Kreunend en schokkend produceerde hij een lange straal sperma die via een boog op de keukenvloer belandde.

Nu was ik zelf te ver gegaan om nog te kunnen stoppen. Ik was super geil en nat, ik kon hem niet laten gaan. Ik vroeg de jongen:
“Wil je dat ik je pik schoonmaak?” Ik knielde voor hem en likte zijn paal. Ik zoog aan zijn pik en voelde hem weer groeien. De jongen kreunde:
“Ik ga zo weer spuiten!” Snel liet ik zijn pik los en fluisterde:
“Wacht even, wil je je harde pik in mijn kutje te steken?”

De jongen knikte en ik draaide me om en knielde voor hem op de keukenvloer. Ik keek achterom en hijgde:
“Kom uit die stoel en kom achter me. Ik hou ervan om van achteren geneukt te worden!” De jongen knielde achter me en begon aan mijn kont en kutje te voelen. Ik zei hem dat hij zijn pik tussen mijn schaamlippen moest stoppen. Toen hij dat deed schreeuwde ik:
“O ja! Kom op! Neuk me! Neuk me!”

De jongen kreunde en schoof zijn kloppende pik in me. Ik vroeg hem mijn borsten te kneden en me hard te neuken. Hij leunde over mijn rug en greep naar mijn tieten. Toen begon hij hard te stoten in mijn druipende kutje. Alsof hij het al honderd keer eerder had gedaan! Oohhh God, ik had drie orgasmen en voelde de jongen twee keer diep in me klaarkomen voor hij zijn pik terugtrok.

Nadat we beiden weer op adem waren gekomen zei ik tegen de jongen:
“Dat was echt fantastisch, laten we even een douche nemen en het dan nog eens doen!” De jongen zei dat hij eigenlijk allang weer in de winkel had moeten zijn en dat zijn baas wel kwaad zou zijn omdat hij zo lang wegbleef. Ik antwoordde dat ik dat wel voor hem zou regelen.
“Hoe heet je?”, vroeg ik hem.
“John”, antwoordde hij. Ik belde naar de winkel en vroeg naar de manager. Toen hij aan de lijn kwam zei ik:
“Hallo, u spreekt met John’s moeder. Het spijt me maar John is niet in staat terug te gaan naar de winkel. Na aflevering van de laatste bestelling kwam hij drijfnat thuis. Hij zei dat hij zich niet goed voelde. Ik heb zijn temperatuur gemeten en zag dat hij een behoorlijke koorts heeft. Hij neemt nu een douche en daarna stuur ik hem voor tenminste 24 uur naar bed!”

Toen ik ophing en me naar de jongen omdraaide zag ik een grote lach op zijn gezicht en een enorme erectie. Hij zei:
“Morgen word ik twintig, en jij bent het mooiste cadeau dat ik me kan wensen.”
De gedachte dat ik betrapt zou worden met een tiener wond me ineens zo op dat ik aan niets anders kon denken dan die heerlijke, kloppende pik.

Toen we samen naar de badkamer liepen, kneedde hij mijn billen en vroeg:
“Wat is 69-en?”
Ik sloot mijn ogen en dacht:
“Thank you! Thank You!”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *