— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ik maak het uit !

Het was niet anders dan anders. Ik lag weer op mijn rug en hij leefde zich uit op mijn levenloze lichaam. Na vijf jaar eentonige seks voelde ik het stoten al lang niet meer, evenmin als de zielige kreun die hij uitstootte als hij klaarkwam. Verveeld staarde ik naar het slaapkamerraam waar de regen tegenaan kletterde en begon te piekeren.

Stel nou dat dit het dan is. Hij klimt er elke week een keer of twee op en hij vervult zijn behoefte. Geen spannende seks of vurige liefde. Geen spontane harde ongeremde seks maar geplande stootsessies op een regelmatig tempo. Ik zette mijn handen op zijn schouders en keek hem chagrijnig aan. Met een rood en bezweet voorhoofd keek hij me vragend aan. Als er verandering moest komen was dit het moment en ik besloot hem te confronteren.

“Ik maak het uit”, zei ik resoluut en keek hem gespannen aan. Hij stopte met stoten en keek me bezorgd aan. Het duurde even voordat zijn reactie kwam en ik kon maar net mijn tranen bedwingen toen hij eindelijk antwoordde.
“Ik begrijp het niet”, antwoordde hij zenuwachtig, “we liggen hier te vrijen en jij maakt het uit ?”

Zijn penis was nog steeds in me maar verloor langzaam aan kracht. Hij weigerde echter van me af te gaan en ik deed ook geen moeite daar iets aan te veranderen. Ik knikte met een strak gezicht en keek naar mijn tepels en armen. Door alle spanning en het verlies aan actie begon ik het koud te krijgen. De regen kletterde onverminderd hard door en weerspiegelde mijn gevoel.
“Ik kan het niet meer”, zei ik tamelijk streng, “er is geen passie meer tussen ons”. Zorgelijk keek hij me aan en besefte wat ging komen. Hij had al vaker de klacht gekregen dat de seks eentonig was en creativiteit miste. Eens te meer had ik geroepen dat experimenteren tot de mogelijkheden behoorde mits alles duidelijk afgekaderd was.

“Maar zo makkelijk laat ik je niet gaan”, snoof hij. Ik kreeg geen kans hem van repliek te dienen en werd hard onderuit getrokken. Ik zag nog net hoe hij uit de kledingkast een paar sjaaltjes pakte en terugstoof richting het bed.
“Draai je om!”, commandeerde hij en ging op zijn knieën op mijn onderlichaam zitten. Mijn ogen werden geblinddoekt en mijn handen kruislings op mijn rug gebonden. Ik wachtte in spanning af op wat ging komen want dit was niet echt een makkelijke positie. Mijn hart ging harder bonzen en ik voelde het ritme ervan in mijn keel.

Langzaam stapte hij van het bed af en ik hoorde hoe hij van de trap liep. Enige seconden later hoorde ik hem weer de trap op lopen en hij knielde op het bed. Zijn hand schoof onder mijn buik en ik voelde hoe hij daar iets positioneerde. Het waren duidelijk de kussens van de bank en ik begreep dat mijn onderlichaam nu iets omhoog rees. Ik hoorde op de achtergrond een zacht klikkend geluid en er ging iets zoemen. Er klonk zachte muziek door de slaapkamer en ik begreep dat hij de televisie had aangezet voor wat achtergrondgeluid.

Hij aarzelde niet en masseerde mijn billen, de binnenzijden van mijn dijen en streelde zachtjes over mijn poesje. Het voelde lekker warm en ik vond het idee van gebonden zijn wel geil. Lief kuste hij mijn rug en mijn billen. Hij spreidde mijn benen en moest veel moeite doen om mijn poesje te kunnen likken. Ik voelde hoe zijn tongstrelingen alleen mijn buitenste schaamlippen beroerden. De vreemde positie en strelingen waren genoeg om nat te worden. Voorzichtig schoof hij een paar vingers in mijn poesje en masseerde mijn parelende schaamlippen. De vingerende bewegingen waren niet genoeg voor me. Het moest ruwer, sneller, ongeremder en het kon niet tot morgen wachten.
“Harder”, fluisterde ik zachtjes.

Hij gaf een kusje op mijn billen. De spanning op mijn kutspieren werd op de proef gesteld. Er was een vinger bijgekomen en het rustige was er vanaf. Ik voelde zijn knokkels tegen mijn billen duwen. Plots stopte het vingeren en ik kreunde luid. Hij draaide met zijn vingers en nam een iets andere positie in op het bed. De kussens schommelden onder het gewicht. Zijn linkerhand legde hij op mijn linker bil en trok die behoedzaam opzij. Voordat ik goed en wel besefte wat er ging komen voelde ik hoe zijn tong rondjes draaide over mijn anus. Met zijn rechterhand vingerde hij mijn kletsnatte poesje.

Dit was wat ik bedoelde. Hier verlangde ik naar en ik wilde meer. Het vingeren was gestopt. Het topje van een wijsvinger duwde zachtjes op mijn anus en maakte aanstalten om naar binnen te glijden. Er was geen pijn maar het voelde niet prettig. Toch liet ik hem zijn gang gaan. Het topje friemelde wat in het rond en verliet rustig weer mijn lichaam. Twee handen werden op mijn billen gelegd. Zijn harde lul zocht zich een weg tussen mijn natte lipjes en penetreerde me ruw. De kramp in mijn bovenarmen nam toe maar ik verbeet de pijn. Hier had ik om gevraagd en dus moest ik niet zeuren. Ik glimlachte van binnen.

De regen was ondertussen iets afgenomen en alleen het zoemende geluid en de muziek omringde ons. Hij wisselde regelmatig af tussen hard en langzaam stoten, met diepe, goed geplaatste halen. Het gevoel van de warmte die er mee gepaard ging was fantastisch. Maar het neuken duurde niet lang. Hij haalde resoluut zijn natte plakkende lul uit me en wreef ermee tussen mijn bilspleet. Dit vond ik dus niet fijn want het miste alle essentie! Ik voelde weer de lichte druk op mijn anus en hunkerde naar de verdwenen klitorale stimulans. Het duurde lang voordat mijn kringspier meegaf en het deed een beetje pijn. Zijn eikel was al in me en hij schoof op een snel tempo de rest van zijn harde lul naar binnen. Ik hapte naar adem en kreunde harder.

Ik had zojuist toegegeven aan anale seks en dat had ik nooit van mezelf verwacht. Rustig gleed hij tot aan zijn zak naar binnen. Ik kraamde zachtjes geluiden van pijn uit en ik kneep mijn ogen hard dicht. Ik voelde niet eens dat hij mijn handen vrijmaakte en ze willoos langs mijn lichaam vielen. Er ging een knop om in mijn hersenen en ik was aan het genieten. De kramp in mijn bovenarmen verdween en ik moest en zou snel klaarkomen. Ik steunde op mijn trillende polsen en trok de kussens onder me vandaan. Ondertussen haalde hij gewoon door en kreunde van genot.

Mijn hand verdween langs mijn buik naar mijn liezen en ik zocht mijn klit. Hij hielp me overeind en begeleidde mijn hand naar mijn doornatte poesje. Snel wreef ik mijn knopje op de gewenste manier warm. Het stoten was even gestopt en hij kneedde met één hand mijn rechtertepel. Mijn eigen linkerhand kneep in mijn andere tepel. Ik gromde en voelde hoe hij weer aanzette. Alsof een dieseltrein op gang kwam begon hij met rustige halen te bewegen en voerde langzaam het tempo op. Het leken in eerste instantie wel plaagstoten die uitgroeiden tot onbezonnen tekeer gaan. Hij nam een andere positie aan en ik voelde hem dieper komen. Ik beroerde mijn eigen poesje niet eens meer maar hield gewoon mijn schaamlippen gespreid. Het ogenschijnlijke briesje dat er door de slaapkamer ging was voldoende om ongelooflijk lang klaar te komen. Hij spoot zijn zaad op de plaats waar hij het deze keer het liefst zou achterlaten. Het zou niet de laatste keer zijn.

Toen ik bijkwam negeerde ik de pijn en staarde hem glazig aan. Op de achtergrond ging het zoemen nog gewoon door en ik keek op. Onze camcorder, geplaatst op het statief, was getuige geweest van onze opleving. Ik liet mijn vingers speels over zijn gezicht glijden en zoende hem. Er waren geen woorden nodig om te zeggen dat onze relatie zou standhouden.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. doux 07 okt 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *