— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Superlover

Eindelijk was de vakantie aangebroken en hadden mijn man en ik wat meer tijd voor elkaar. De tweede dag van ons verlof kondigde Rudi aan dat hij in zijn eentje ging winkelen…. hij die daar een bloedhekel aan had! Natuurlijk was ik benieuwd wat hij ging halen en toen hij terug kwam brandde ik bijna van nieuwsgierigheid. Ik mocht alleen zien wat hij gekocht had als ik beloofde alles te doen wat hij vroeg. Nu ben ik doorgaans zeer vrijgevochten en had dan ook de grootste moeite met zijn voorstel. Mijn nieuwsgierigheid won het toch!

Hij gebood me naar de badkamer te gaan waar ik me moest neerleggen op een strandmatje met een zachte handdoek erop. Dit had bij blijkbaar eerder klaargelegd. Vervolgens kondigde hij doodleuk aan dat hij mijn kutje ging scheren. Dat had ik nog nooit gedaan, maar ik fantaseerde daar wel vaak over. Ik speelde dus gewillig het spelletje mee. Eerst smeerde Rudi scheerschuim op en rond mijn kut. Vervolgens scheerde hij me zachtjes en voorzichtig. Ik moet bekennen dat ik tamelijk opgewonden werd van het mesje dat over mijn lipjes gleed. Ik voelde een warme gloed opkomen in mijn klitje en onderbuik, het liefst wilde ik dat hij me ter plekke zou nemen. Rudi had echter andere plannen…

Het resultaat in de spiegel was prachtig, mijn kutje was helemaal kaal op een streepje na. Had ik geweten hoe mooi het mij stond dan had ik dit zeker al eerder gedaan. Vervolgens kwam hij met zijn verassing en haalde een minuscuul bh-tje en stringetje te voorschijn. Alsof dit nog niet genoeg was had hij ook nog een bijna doorzichtig jurkje gekocht. Alles paste prachtig. Toen hij zei dat we gingen wandelen in de stad raakte ik bijna in paniek, want ik voelde me bijna naakt. Hij herinnerde me aan mijn belofte en daar kon ik niet onderuit.

Ik was in het begin erg onwennig want ik zag de bewonderende blikken van de mannen die we tegenkwamen. Toch voelde ik me met de minuut geiler worden. Ik voelde het stringetje over mijn kale heuveltje schuiven en ik betrapte mezelf erop dat het nogal vochtig werd. Langzaam kreeg ik de smaak te pakken. Ik voelde me steeds zekerder, begon te stralen en wiegde uitdagend met mijn heupen.

Opeens trok Rudi me een verlaten steegje in en gebood me om mijn string uit te doen. Wat me overkwam weet ik niet, maar ik voldeed gewillig aan zijn verzoek. Hij pakte het kletsnatte niemendalletje van me over en rook er aan. Vervolgens nam hij mijn hand en liet me voelen hoe geil hij was. Ik voelde het geil zo van mijn benen lopen en kon me nauwelijks inhouden. Onderweg stopten we telkens in een portiek om elkaar te zoenen. Met zijn hand onder mijn jurkje voelde hij aan mijn kale schaamlippen. Dit was te veel voor mij en we konden niet vlug genoeg thuis zijn.

Al bij de voordeur van onze woning voelde ik dat hij de rits van mijn jurkje omlaag trok maar ik maakte al lang geen bezwaar meer. Ik hield het niet meer, en zou hem ter plaatse verslonden hebben. Dat ging niet door, want hij gebood me naar de slaapkamer te lopen. Daar aangekomen duwde hij me op het bed en kleedde me uit. Terwijl ik daar naakt lag en mezelf betastte, kleedde hij zich langzaam uit. Toen zijn mooie besneden pik tevoorschijn sprong, kon ik me nauwelijks inhouden. Rudi had blijkbaar andere plannen.

Hij pakte een flesje en smeerde me helemaal in met een geurige olie. Hoe hij zich in kon houden begreep ik niet, maar mijn borsten en kutje liet hij ongemoeid. Telkens wanneer ik zijn pik probeerde vast te nemen hield hij me tegen en trok hij mijn armen boven mijn hoofd. Hij vertelde me dat ik deze keer niets mocht doen behalve genieten. Snapte hij dan niet dat ik letterlijk in brand stond? Ik kon niets anders doen dan gelaten en kronkelend af te wachten. Toen hij klaar was met mij, begon hij zijn vuurrode eikel in te smeren en bewerkte daarmee mijn borsten. Hoe kwam hij hierbij? Dit had hij nog nooit gedaan en het voelde zalig. Onwillekeurig dwaalden mijn gedachten af naar wat hij nu zou insmeren met zijn eikel en hij stelde me niet teleur. Langzaam zakte hij af naar mijn dijen en toen hij vluchtig met zijn eikel over mijn kale lipjes streek kwam ik bijna ter plekke klaar. Ik voelde mijn hele lijf zinderen en verlangde er intens naar om gevuld te worden.

Plotseling schoof hij zijn grote pik in één keer bruusk in mij en mijn eerste ontlading kwam spontaan in grote golven opzetten. Terwijl hij mij neukte kwam ik schokkend klaar! Ik was letterlijk uitgeteld maar hij gunde mij geen rust. Hij bleef me een tijdje rustig maar met lange halen neuken en trok zich toen plotseling terug. Ik wilde protesteren maar toen hij met zijn volle hand mijn glibberig kutje begon te masseren verdween mijn protest als sneeuw voor de zon. Blijkbaar was ik toch niet zo moe want ik voelde direct weer een genotscheut door mijn poesje gaan. Langzaam ging hij met twee vingers naar binnen en hij masseerde langzaam en zachtjes mijn genotsplekje.

Na een tijdje zakte Rudi naar beneden en ik voelde zijn tong op mijn klitje. Ik voelde zijn adem en de lange halen van zijn tong en ik gaf mij helemaal over. De genotsgolven kwamen in alle hevigheid op, maar telkens als ik op het puntje stond om klaar te komen, stopte hij even. Na een tijdje smeekte ik gewoon om klaar te komen maar hij wist niet van ophouden. Plotseling voelde ik een nieuwe sensatie toen hij met zijn vingers een heel eind dieper ging, helemaal tot boven aan mijn kutje. Het voelde onmogelijk intens! Deze keer stopte hij niet en mijn hele lichaam verkrampte in een ongelofelijk intens orgasme waarbij het vocht gewoonweg in golven uit mijn kutje spoot!

Ik smeekte hem om te stoppen maar hij hield mij in een klem en ging gewoon door tot ik slap neerviel. Als klap op de vuurpijl gaf hij mijn overgevoelige kutje een harde neukbeurt. Lang had hij niet nodig en ik voelde zijn enorme pik zo mogelijk nog verder zwellen waarna hij zich kreunend leegspoot in mijn beurse muisje. Uitgeteld bleven we zo een tiental minuutjes liggen waarna ik zijn verslapte lid naar buiten voelde glippen. Met een twinkeling in de ogen zei hij dat onze vakantie nog een maand duurde…..Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *