— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een ongewone avond (2)

Ik hoorde het enthousiasme in haar stem toen Lieve tegen Johan zei, “kijk hoe mooi ze klaar komt.” Terwijl ik bijkwam liet ik toe ze liefkozend mijn hoofd tegen zich aan trok en ik ervoer de zachte warmte van haar lichaam als een weldaad. Ik probeerde me te bevrijden maar met zachte hand hield Lieve me tegen. “Rustig aan”, zei ze, “Johan zal je zo meteen wel even opfrissen en verwennen.” Weer liet ik mezelf gaan en voelde haar strelende handen weer over mijn lichaam. Ik sloot mijn ogen en wist niet meer welke handen wat deden. Mijn tweede borst werd uit mijn bh gehaald en het kon me allemaal niets meer schelen, ik ging helemaal los! Ik voelde een hand langzaam over mijn rug gaan en in één beweging mijn bh losmaken. Nog steeds met mijn ogen dicht voelde ik een hand heel langzaam mijn jurk openritsen en van mijn lijf af trekken. Toen klonk de stem van Johan. “Haar slip is helemaal nat.” Ik dacht ineens aan de tampon die ik in had en ik schudde mijn hoofd toen Johan mijn broekje wilde uittrekken. Lieve maande hem om door te gaan, en soepel gleed de slip langs mijn benen.

Ik zat nog steeds op de bank met mijn benen iets gespreid en het was de stem van Johan die vol bewondering zei dat ik er prachtig uitzag. Ik realiseerde me dat ik helemaal naakt was. Lieve had zich inmiddels ook uitgekleed en terwijl ik haar omhelsde voelde ik dat ze even nat was als ik. Strelend gleden haar handen over mijn haar en rug en met zachte stem fluisterde dat ze net zo geil was als ik. Het voelde heel vreemd maar ook heel vertrouwd. Ze bood me haar borsten en ik kuste ze voorzichtig. Ik legde mijn hand tussen haar half gespreide benen en ervoer de vochtige warmte van haar prachtige lijf. “Proef maar, en geniet”, fluisterde ze. Intussen keek Johan naar ons en vroeg me de grond te komen liggen waar hij een groot badlaken over de vloerbedekking had uitgespreid. “Doe maar liefje”, klonk ook Lieves stem, “ik blijf bij je”. Zonder het innige contact met haar te verbreken liet ik me uit de bank op de grond zakken en strekte me uit op het badlaken. Ik toonde Lieve en Johan mijn volle lichaam en voelde totaal geen gene meer.

Lieve hing over me heen en kuste me overal met haar half geopende mond. Boven mijn hoofd pakte ik haar blote billen en verbaasde me over de stevigheid en de gladheid. “Ze heeft een tampon in” zei Johan. Hij kuste de binnenkant van mijn dijen en ging tergend langzaam omhoog. Eerste raakten zijn lippen de mijne en hij nam het touwtje tussen zijn tanden. Heel langzaam trok hij aan de tampon, terwijl hij met zijn handen mijn benen spreidde. Ik voelde hoe binnen in mij de tampon zich verplaatste toen Johan het ding langzaak naar buiten trok. Daarna pakte hij een spons en ik voelde het warme water tegen mijn wijd geopende kut. Heel zachtjes en langzaam maakte hij me schoon terwijl Lieve zich boven mijn hoofd liet zakken. Ook zij had haar benen wijd en bood mij haar kut aan. Mijn hoofd bevond zich tussen haar dijen en van verre hoorde ik haar stem: “Geniet lieverd, je mag nu genieten en laat mij genieten.”. Ik rook haar vertrouwde geur en ik wist wat ze van me verlangde. Voorzichtig beroerde ik met mijn tong het geurige roze interieur van haar vagina waarop ze fel kreunend reageerde. Op hetzelfde moment voelde ik Johan met zijn vingers mijn kut aanraken. Dit was zo nieuw voor me maar ook heel vertrouwd, alsof ik al jaren een minnares had.

Ik hoorde Lieve zachtjes kreunen en ze bewoog haar kut langzaam heen en weer. Ik ging door en probeerde zoveel mogelijk het contact met haar warme dijen en vochtige kut te handhaven, wetende hoe zij genoot. Intussen deed Johan lieve dingen op mijn buik en mijn dijen. Ik werd gek van de lust, en mijn handen sloten zich om de billen van Lieve. Tegelijk kneedde zij mijn borsten die hard en bijna pijnlijk aanvoelden. De nagels van Johan krasten over mijn buik. Ineens realiseerde ik me wat er gebeurde. Het waren niet zijn nagels maar het was een scheermes. Ik werd geschoren! Ik spreidde mijn benen zoveel mogelijk en soepel gleed het scheermes over mijn schaamlippen. Ik wist dat ik heel stil moest blijven liggen, maar het was zo geil dat het moeilijk lukte. Gelukkig werd ik afgeleid door de bewegingen van Lieve en door het glijden van haar natte kut over mijn gezicht. Heel stil bleef ik liggen en Johan en Lieve stelden me gerust: “Je wordt heel mooi, hou je benen wijd.”. Ik voelde hoe Johan met zijn vingers de huid van mijn schaamlippen glad trok en hoe het scherpe mes er overheen gleed. De gedachte aan wat er bij mijn kut gebeurde wond me zo op dat ik kreunde terwijl Johan met zijn vingers de gladheid controleerde en me heel zachtjes met een crème masseerde. Ik kon inmiddels weer veilig bewegen en ik kronkelde en bewoog mijn bekken om niets van Johans vingers te missen. Ineens lieten zijn vingers me los, en gebeurde er even niks. Toen voelde ik zijn natte tong en lippen die plagend langs mijn lies gleden en stukje bij beetje mijn schaamlippen likten. Tergend langzaam draaide hij rondjes om mijn klit en ik kwam weer klaar terwijl Johan mijn hele kut in zijn mond nam. Lieve bekeek het hele tafereel en moedigde Johan aan terwijl ze al die tijd over mijn gezicht bewoog. Ook zij kwam kreunend klaar en ik voelde haar sappen over mijn gezicht komen.

Deze minuten duurden eindeloos en ze waren vervuld met lust, passie en hitte. Eindelijk kwam Lieve overeind en ik werd bevrijd uit de meest weelderige schuilplaats waarin ik me ooit bevond. “Kijk hoe mooi je geworden bent”. Ze hielp me mijn hoofd op te richten en ik zag het resultaat. Daar waar mijn harde krulletjes zaten en zorgden voor de bescherming van mijn vagina was nu gladde blanke huid. Toen ik mijn mond opende om iets te zeggen legde Lieve een vinger over mijn lippen. “Stil maar schoonheid”, zei ze, “Johan zal je nu neuken en let dan eens op het heerlijke gevoel dat zijn schaamhaar bij jou opwekt”. Ik probeerde te zeggen dat ik niet meer wilde maar op dat zelfde moment drong de harde lul van Johan bij me binnen. Ik voelde hoe ik me weer opende. De weerstand bij de eerste penetratie voelde zo geil, moeiteloos gleed Johad verder in me. Diep, heel diep bewoog hij in me en weer ontstond in mijn buik die lust die me helemaal gek maakte.

Ik gleed over zijn benen tegen Johan aan zodat onze buiken en borsten elkaar raakten en het voelde onbeschrijfelijk lekker. Mijn armen hingen om zijn hals en mijn lippen overdekten zijn gezicht met natte zoenen. Terwijl Johan in me zat en met zijn hand op mijn buik drukte kwam ik weer klaar. Terwijl ik kreunend naschokte voelde ik ook Johan zich in mij ontladen en brullend een hoogtepunt krijgen. Zwetend en hijgend hingen we tegen elkaar en ik voelde hoe zijn lid uit mijn lichaam gleed. Ik was doodmoe, en voldaan lag ik in de armen van Lieve. Ik was totaal ontspannen, haar vingers gleden strelend over mijn gezicht, mijn lippen en mijn mond. Aan haar vingers kleefde nog het nat uit mijn vagina. Ze gleed haar vinger langzaam in mijn mond en ik proefde mijn eigen zoute smaak. Toen zag ik hoe ze haar vingers in haar eigen kut stak en daarna in haar mond.

Johan was inmiddels weer in de weer met zijn spons. Het warme water en de zachte aanrakingen van Johan ontnamen me het laatste beetje eigen wil. Zelfs mijn haar werd gewassen en na een poosje gleed de warme lucht van de föhn strelend door mijn haar en over mijn lichaam. Ik had totaal geen fut meer, ik was letterlijk suf geneukt maar ik genoot van de lieve dingen die Johan met me deed. Lieve streelde mijn gezicht nog steeds en Johan liefkoosde mijn buik en mijn dijen. Constant complimenteerden ze me met mijn vrouwelijkheid en schoonheid.

“We zijn nu allemaal moe”, zei Lieve. “Het is tijd om je naar huis te brengen, Johan zal je aankleden.”. Ik wilde inderdaad niets liever. Ik stond op en zag Johan met een zwarte glimmende doos in zijn handen. Terwijl Lieve me van achteren omhelsde haalde Johan een nieuwe bh te voorschijn. “Waarom is dit?”, hoorde ik mezelf zeggen. Ik herkende mijn eigen stem bijna niet meer zo hees was ik geworden van het kreunen. Lieve glimlachte. “Je zult zien hoe mooi deze bh je staat.” Ik liet toe hoe Johan de bh eerst vast maakte op mijn rug. Lieve draaide mij zachtjes om naar de spiegel en ik zag het resultaat. Het was een donkerpaarse kanten bh met minuscule spaghettibandjes. Het mocht de naam bh eigenlijk niet hebben, zo laag waren de cups uitgesneden. Het was een push-up die de borsten ondersteunt maar niet bedekt. Trots staken mijn borsten recht vooruit en mijn tepels waren weer hard geworden door de opwinding. Ik voelde me te moe om iets te zeggen. Lieve en Johan streelden mijn borsten langzaam en ondanks de uitputting voelde ik de lust en geilheid in volle hevigheid terug komen. Uit de doos verscheen vervolgens een donderpaarse g-string. Lieve en Johan pakten één voor één mijn benen om de slip aan te doen. Toen de slip aan was draaide Lieve me om en zag ik de pareltjes boven mijn bilnaad. Lieve streelde mijn billen en Johan trok plagend aan de achterkant van de string. Ik voelde het bandje in mijn bilnaad strak trekken, en langs mijn kut schuren. Het hield gewoon niet op!

Weer ritselde het verpakkingspapier en ik zag hoe Johan een paar ragdunne kousen tevoorschijn haalde. Kousen, hoe halen ze het in hun hoofd? “Wacht even”, zei Lieve tegen Johan. Ik dacht dat zij de kousen ook overdreven vond, en dat ze gewoon mijn panty ging halen. Maar het was anders. “Help haar overeind en trek haar eerst even haar hakken aan.” Ik was totaal verbaasd, wat was de bedoeling? Het was zo eenvoudig! Lieve wilde dat ik een paar keer heen een weer liep door de grote salon, gewoon om me te bekijken. Weer gehoorzaamde ik haar, wat was er met me aan de hand? Ik zag de bewondering en opwinding op de gezichten van Lieve en van Johan. Telkens wanneer ik voorbij de grote spiegel liep zag ik mezelf. Ze hadden gelijk! Het was prachtig en ik begreep hun motief.

Eindelijk was het genoeg en toen ik voor Johan stond kuste hij eerst nog mijn blote dijen en trok daarna heel precieus de kousen over mijn benen. Ik steunde op zijn schouder om mijn evenwicht te bewaren. Zijn aanrakingen waren lief en warm. Hij trok mijn jurk aan en ik bewonderde de handigheid waarmee hij dat deed. Lieve glimlachte en raadde mijn gedachten: “Hij kleedt mij heel vaak aan, en uit, en weer aan en weer uit.”. De tijd om te gaan was aangebroken en in een innige omhelzing met Lieve genoot ik van haar geur en haar hete lippen die zich over de mijne voegden.

Gezeten in de grote auto van Johan probeerde ik orde te brengen in mijn gedachten en gevoelens. Eerlijk? Toen ik die vrijdagavond van huis wegging, hoopte ik een lekkere vent tegen te komen. Dat gebeurde, en veel meer dan dat. De hele nacht was ongelofelijk mooi, wild, rauw en lief. Het vreemde en ongewone riep weerstand bij me op, maar ook extreme lust. Eigenlijk….

Johan stopte voor mijn deur. Hij sloeg zijn arm om mijn hals en trok me tegen zich aan.
“Ben je eerlijk genoeg om te bekennen dat je het heerlijk hebt gehad?” Zijn stem was zacht maar ik hoorde hoe graag hij een bevestigend antwoord wilde krijgen. “Ja, ik heb het heerlijk gehad”, zei ik vol overtuiging. Zijn lippen sloten zich over de mijne in een laatste alles verzengende kus. “Vind je het goed dat ik je vrijdagavond kom halen om het weekend met ons door te brengen?”

Ik kan en wil niet denken, en ik zeg: “Ja!”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *