— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een zeer prettige rit

Na een ochtend saai werk loop ik tegen lunchtijd het gebouw uit. Reikhalzend kijk ik uit naar je komst. Staat je auto er al? Ja, daar halverwege de parkeerplaats. Ik trek mijn jasje recht. Of zal ik het uittrekken? Onder mijn jasje draag ik alleen een sexy laag uitgesneden topje waar mijn harde tepels zichtbaar doorheen priemen. Dit is te veel voor mijn mannelijke collegae, maar voor jou is het precies goed. Ik slenter naar je toe en stap in de wagen. Zwijgend start je de motor en je rijdt weg.

Tijdens de autorit kijk je strak voor je uit. De wetenschap dat je dit doet om je te kunnen beheersen, windt mij ontzettend op. Ik werp je een paar steelse blikken toe, maar kan het dan toch niet laten. Langzaam, zonder jouw kant op te kijken, verschuift mijn hand van mijn knie naar de jouwe. Als ik mijn hand voorzichtig over je been naar boven beweeg, hoor ik dat je verrast je adem inhoudt. Heel traag, bijna argeloos gaat mijn hand richting je kruis, waar zich inmiddels een stevige bobbel aftekent. Even raak ik je met de rug van mijn hand aan, om dan mijn hand om te draaien en hem helemaal over de bobbel heen te leggen. Als ik zachtjes knijp, slingert de auto over de weg. Dit vind je onweerstaanbaar!

Ondanks het verlangen om je helemaal gek te maken, laat ik mijn hand stil op je kruis liggen. Ik kijk naar je gezicht en zie dat je rood aanloopt. Je werpt me een broeierige, veelbelovende blik toe. Na een rit die oneindig lang lijkt te duren, zet je dan eindelijk de auto aan de kant van de weg. Ik kijk waar we zijn en zie dat we op een verlaten bospad staan. Dan draai ik me naar je toe. Je strekt je hand uit om mijn gezicht aan te raken. Je streelt me zacht en voel ik je erotische bedoelingen. Als je met één vinger mijn lippen streelt, hap ik en zuig je vinger naar binnen. Langzaam zuig ik, totdat ik in je ogen kan lezen waaraan je denkt. Dit wil je met een heel ander lichaamsdeel!

Dan buig je naar voren en je lippen raken hard de mijne. Je tong dringt mijn mond binnen en de zoen wordt steeds dieper, wilder en sensueler. Je kust mijn kaaklijn en daalt af naar mijn hals en daarna naar de welving van mijn borsten, die gespannen op je aanraking wachten. Je streelt ze door mijn kleren heen en ik voel mijn tepels reageren. Dan buig je jouw hoofd en kust mijn rechtertepel door mijn topje heen, terwijl je de andere borst stevig masseert. Ik kan een kreun van genot niet binnen houden. Ook mijn andere tepel krijgt een heerlijke verwenbeurt. Op de plek waar je mond was, zit een vochtige vlek. Dit beeld windt mij zó op, dat ik meer wil. Ik ruk mijn topje uit en je kust en bijt in mijn ontblote tepels. Je daalt af naar mijn buik, maar dat vind ik niet eerlijk. Ik ontbloot, jij ontbloot!

Ik trek je T-shirt over je hoofd en kus je mooie borstkas. Precies goed, niet teveel borsthaar en mooi gespierd. Ik bijt zachtjes in je tepel, terwijl mijn hand naar beneden op ontdekkingstocht gaat. Tot mijn genoegen is de bobbel in je broek flink in formaat toegenomen. Ik laat mijn handen langs je broekrand naar achter glijden en terwijl ik mijn blote borsten tegen je aan beweeg, wrijf ik over je heerlijke kont. Dan gaan mijn handen naar voren en plagend streel ik je kruis. Ik zie dat je het moeilijk hebt, maar het wordt nog erger! Langzaam doe ik je knoop en rits open en druk een kus op het stukje boxer dat vrij komt. Je kreunt en verschuift zo, dat ik je broek en boxer een stukje langs je benen kan schuiven. Je gezwollen pik springt vrij en ik streel je ballen en je buik. Ik ga er goed voor zitten en terwijl ik je recht in de ogen kijk, kus ik je eikel en laat je pik in mijn mond glijden. Al likkend en strelend windt ik je flink op, tot je prachtige dikke pik tot aan je buik staat. Ooh als ik denk aan wat straks komen gaat, voel ik het sap in mijn slipje lopen.

Na een tijdje neem jij het heft in handen en leg je de stoel van de bijrijder naar beneden. Je tilt me op en verplaatst me. Ik lig onderuit op de stoel en jij zit tussen mijn gespreide benen. Je neemt mijn borsten weer in jouw handen. Ik kijk je smekend aan, spoor je aan om verder te gaan. Je komt helemaal boven mij hangen en legt je pik tussen mijn borsten. Ik begrijp wat je wilt en duw zelf mijn volle borsten naar elkaar toe, zodat ze je pik omsluiten. Dan begin je langzaam te bewegen. Ik zie je pik bij elke stoot naar mijn gezicht toe komen en ik hap speels naar je eikel. Je beweegt steeds sneller heen en weer en ik duw mijn borsten nog steviger samen om de druk op je pik op te bouwen. Ik zie aan je gezicht dat je in volledige extase bent en met een kreun kom je klaar. Ik voel je pik pulseren tussen mijn borsten en ik proef je sap in mijn mond. Het zit tot in mijn haar!

Je zoent me geil en hoewel je bent klaargekomen, weet ik dat dit nog lang niet alles was. Jij kunt nog een keer, en nóg een keer! Nog nahijgend kus je mijn borsten en je daalt af naar beneden. Nu hou ik je niet tegen! Je tong draait een rondje in mijn navel terwijl je handen mijn rok naar beneden trekken. Je streelt over het kruis van het inmiddels kletsnatte niemendalletje, voordat de slip over het stuur belandt. Je kust mijn knieholte, een verborgen erogene zone. Langzaam lik je mijn dijen, zorgvuldig mijn brandend kutje ontwijkend. Ik pak je hoofd en probeer je in de juiste richting te manoeuvreren, maar je schudt lachend mijn handen van je af.
“Ongeduldig, geil meisje, je moet nog even wachten…” fluister je. Na een oneindig lange reeks van plagende kusjes, heb ik het echt niet meer. Ik wil je nu voelen!

Dan streelt je tong mijn lipjes en als bij toverslag openen ze zich voor je. Mijn genotsknobbeltje staat stijf en hunkert naar je tong, die er langzaam op neerdaalt. Heerlijk lik je me, eerst langzaam, dan weer snel en je brengt mijn genot tot ongekende hoogtes. Ik kreun en sidder als twee vingers diep in mijn kut komen. Dit is de hemel! Je vingers maken neukbewegingen en je tong blijft maar likken. Als er zelfs een derde vinger bij komt, hou ik het niet en luid kreunend kom ik klaar.

Ik lig na te genieten in jouw armen, maar ik heb toch het idee dat er iets mist. Dan voel ik je pik tegen mijn been hard worden. Zou het…? Ik streel je borstkas en trek plagend aan je tepels. Als ik met mijn hand naar beneden ga, voel ik dat je pik inderdaad weer stijf wordt. Ik streel je en ik zie aan je gezicht dat je zin in hebt. Ik draai met mijn hand en pak je pik vast. Ik voel weer de opwinding door mijn kutje stromen en druk je eikel tegen mijn klit. Met ronddraaiende bewegingen verwen ik ons beiden, totdat je pik nog groter en dikker is dan in het begin. Ik duw je terug in je stoel en ga boven op je zitten. Jij pakt mijn borsten en terwijl ik je diep in de ogen kijk, zak ik langzaam over je heen, tot jouw dikke pik mijn strakke kutje helemaal vult. Ik blijf stil zitten, totdat ik het niet meer uithoud. Heel langzaam begin ik te bewegen zodat ik je helemaal in me voel. Als ik het ritme opvoer, merk ik dat de kleine ruimte van de auto ons allebei dwarszit. Ik stap langzaam van je af en doe de deur open. Jij volgt. Het is ontzettend geil om je zo te zien, buiten met je pik fier naar je buik gericht.

Mijn kutje druipt van het geil en ik kan niet lang meer wachten. Ik leg mijn bovenlichaam over de motorkap. Je pakt mijn heupen en je handen glijden weer naar mijn borsten. Je eikel raakt mijn opening en dan stoot je diep in mij. Je beweegt, eerst langzaam maar dan steeds sneller. Je ballen raken bij elke stoot mijn billen. We hijgen samen, als in één adem. Als ik aan je voel dat je bijna gaat komen, ga ik recht op mijn benen staan. Ik wil je aankijken als je klaarkomt. Je kijkt beteuterd maar als ik op de motorkap ga zitten, kijk je alleen nog maar geil naar mijn wijd opengesperde kutje. Je staat achter me en je pik glijdt langzaam bij me binnen. Wat een zelfbeheersing heb je! Ik kijk naar beneden en zie je in me glijden. Dit uitzicht op jouw pik in mij, uit mij, maakt me zó geil dat ik mijn hoofd achterover laat vallen en je zo stilzwijgend aanspoor harder te gaan. Je zet je handen naast mijn billen en ik sla mijn benen om je heen. Dan begin je te stoten. Steeds sneller en harder. Je neemt me helemaal, hard en luidruchtig. Bij elke stoot ga je dieper en ik hoor je ademhaling versnellen. Dan met een laatste, ongekend diepe stoot kom je klaar en door het gevoel van jouw zaad in mij kom ik ook. Ik kreun en laat me van de motorkap glijden. Zo staan we in een innige omhelzing, jouw pik nog in mij. Zo zou het altijd moeten zijn!

Over tot de orde van de dag! Als je me afzet bij mijn kantoor geef ik je een lange tongzoen. Met een glimlach van oor tot oor ga ik weer aan het werk. Als mijn collegae vragen waarom ik zo straal, kan ik alleen maar zeggen: ‘Tja, als je dat eens wist…’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *