— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een heet avontuurtje

Sinds jij op reis bent gegaan heb ik zitten denken over een geschikte plek om eens een keertje samen los te gaan. Kelders en auto’s zijn weliswaar heel spannend, maar kennen ook hun beperkingen en ik vond het nu eens tijd worden om in alle rust mijn fantasieën op je te kunnen uitleven. Daar is wel wat meer tijd en ruimte voor nodig! Maar ik heb inmiddels wat bedacht en ik kan bijna niet wachten tot het zover is.

De avond tevoren stuur ik je een berichtje dat je de volgende dag na de pauze wordt verwacht op een zekere parkeerplaats. Verder meld ik dat ik niet ga vertellen wat we verder gaan doen. Je antwoordt me dat je erg nieuwsgierig bent, en dat je hoopt dat het in ieder geval eindigt met jouw zaadlozing in mijn poesje. Glimlachend sluit ik het mailtje, die reactie had ik van jou kunnen verwachten!

Na een nacht vol wilde dromen zit ik de volgende ochtend in de auto op weg naar mijn werk. Ik heb een zenuwachtig gevoel in mijn buik, nu ik jou na een week vol opwindende smsjes weer te zien krijg. Hoewel je laat merken dat je mijn geile taalgebruik erg lekker vindt, is het iets dat ik normaal gesproken nooit doe, en ik merk dat ik hierdoor soms wat verlegen word. Tegelijk windt het me enorm op. Ach ja, het is nooit te laat om je ware ik te ontdekken.

Eenmaal aangekomen op het werk ben ik de eerste tijd druk met geplande afspraken. Maar halverwege de ochtend moet ik een rondleiding verzorgen en loop ik met een aantal mensen langs jouw kantoor. Je ziet me lopen en werpt me een veelzeggende blik toe, waardoor ik het bekende weeë gevoel in mijn onderbuik krijg. Het is hetzelfde gevoel dat ik heb vlak voordat ik een orgasme krijg en daar kan bijna niets tegenop! Toen ik voor het eerst het bed met je had gedeeld, liep ik de dag erna bijna constant met dat gevoel rond, en op het toilet hoefde ik mijn poesje maar heel even aan te raken en dan kwam ik al. Jammer dat ik die bezoekers nu bij me heb, anders zou ik het toilet gelijk weer hebben opgezocht.

Nadat ik klaar ben met mijn afspraken stuur ik je een smsje dat ik vertrek en jou op de afgesproken plaats zal opwachten. Ik stap in de auto, check mijn looks in de binnenspiegel en spuit nog even wat Jean Paul Gaultier tussen mijn borsten. Onderweg bestook je me met berichtjes waarin je me vraagt wat voor lingerie ik draag, waar we naar toe gaan en je schrijft wat je allemaal met me wilt doen. Naarmate ik onze ontmoetingsplek nader word ik steeds geiler, nog even en ik kan je in mijn armen sluiten.

Na kort te hebben gewacht zie ik je auto verschijnen. Ik kan mijn hart in mijn keel voelen kloppen. Je stapt in en wilt me gelijk zoenen, maar ik zeg dat je nog even moet wachten tot we op de eindbestemming zijn gearriveerd. Onder protest stem je toe. Tijdens het laatste stukje rijden moet ik me enorm beheersen om je niet te betasten en te voelen hoe jouw staat van opwinding is. Toch lukt het me, het vooruitzicht van ons beiden op de kop in de sloot spreekt me niet zo aan. En in de verte zie ik onze bestemming liggen. Nog even!

Nieuwsgierig kijk je om je heen waar we zijn gearriveerd. Bij het lezen van de tekst ‘sauna complex’ begin je te glimlachen. Blijkbaar weet je deze keuze wel te waarderen! Ik meld me bij de balie en ontvang de sleutel van de ruimte die ik voor de komende uren heb afgehuurd. Je loopt met me mee en nadat we de boel hebben afgesloten en onze jassen hebben uitgegooid, trek je mij naar je toe en begint me hartstochtelijk te zoenen. Onze tongen vinden elkaar en bewegen wild. Het duurt niet lang voordat jouw vingers mijn bloesje proberen open te knopen terwijl ik hetzelfde bij jou doe.

“Eindelijk kan ik die bordeauxrode bh dan eens in het echt zien”, mompel je tegen me, terwijl je met jouw vochtige lippen een spoor van kusjes langs mijn hals naar mijn borsten trekt. Ik kreun en druk me tegen je aan. Door jouw broek heen voel ik een harde bobbel, waaruit blijkt hoe opgewonden jij inmiddels ook bent. Ik kan niet langer wachten en begin te sjorren aan je broekriem. Nadat ik je broek en boxershort heb uitgetrokken, kijk ik waarderend naar het resultaat. Eén ding is zeker: jij wilt dit net zo graag als ik!

“En nu jij”, grom je, waarna je mijn rokje begint open te maken. Inwendig moet ik lachen, ben erg benieuwd naar je reactie op mijn verrassing. Nadat je mijn rokje hebt laten zakken sta ik zonder slipje voor je met mijn kaalgeschoren poesje. Het effect is zoals ik had gehoopt: bloedgeil kijk je naar me en buigt door je knieën om me daar te kussen.
“Wacht even,” zeg ik, terwijl ik mijn laarzen uittrek, “voor het vervolg had ik een andere ruimte in gedachten.”

Ik open de deur van de saunacabine, en de geur van eucalyptus vermengd met de warme, vochtige lucht komt ons tegemoet. Eenmaal binnen ga ik op één van de houten banken liggen en kijk uitnodigend naar je. Kreunend buig je je over mijn lichaam en zoent en streelt mijn borsten. Vervolgens pak je een tepel in je mond en begint er hard aan te zuigen. Hoewel het bijna pijn doet, is het tegelijkertijd zo’n opwindend gevoel dat ik merk dat ik steeds natter begin te worden. Ik weet wat er straks gaat volgen, en bij de gedachte aan jouw tong tussen mijn benen word ik bijna gek van begeerte.

Plagend cirkel je met je lippen rond mijn navel, steeds een stukje lager, maar nog niet laag genoeg.
“Mijn god, ik hou het bijna niet meer”, hijg ik, en probeer je naar beneden te drukken. Maar je begint te lachen, en komt overeind. “Jij kon wachten met het verklappen van de eindbestemming, en nu wacht ik hier nog even mee”, plaag je. Je schuift iets naar voren en legt je lekkere pik tussen mijn borsten. Je schuift heen en weer en ik zie al wat druppels uit je eikel komen.
“Hier heb ik zo naar verlangd”, kreun je in mijn oor en ik mompel iets bevestigends.

Ik ben inmiddels zo geil dat het lijkt alsof ik niet meer fysiek aanwezig ben, en me in een soort genotshypnose bevind.
“Tijd voor je eerste ontlading”, zeg je, en je komt weer omhoog. Vervolgens wijs je naar de houten bank die boven ons is bevestigd en geeft aan dat ik daarop moet gaan zitten.
“En nu je benen wijd”, gebied je, waarna mijn gehele poesje zich open en bloot op jouw gezichtshoogte bevindt. Je drukt mijn lipjes met je tong uit elkaar, waarna mijn gezwollen klitje zichtbaar wordt.

Je streelt met je tong over mijn genotsknobbeltje om er daarna aan te gaan zuigen. Je weet dat ik dat het meest geweldige gevoel vindt wat er bestaat. Ik begin steeds sneller te ademen en voel het hoogtepunt naderen. Je pakt een van mijn tepels tussen je duim en wijsvinger, en dan hou ik het niet meer. Een overweldigend gevoel overvalt me, de eerste spanning vloeit langzaam uit mijn lichaam. Maar gelukkig heb ik in de afgelopen periode zoveel spanning opgebouwd, dat er genoeg overblijft om niet gelijk uitgeput neer te vallen.

Nu is het tijd om de rollen om te draaien. Ik leg jou op je rug en kniel voor je neer. Met mijn tong ga ik langs mijn vochtige lippen, waarbij ik je indringend aankijk. Jij weet ook waar mijn lippen zich zo meteen zullen bevinden. Ik buig voorover en streel met mijn tong over jouw gladde huid rond je penis, waarbij ik zorg dat ik die steeds net niet aanraak. Nu ben jij degene die kronkelt en vraagt om meer. Maar ik kan het niet laten om nog even door te gaan met teasen en plaats steeds een vlinderlicht kusje op je eikel, om je vervolgens weer ergens anders te likken en te zoenen.

Maar na een tijdje vind ik dat ik je genoeg heb geplaagd, en sluit ik mijn lippen om jouw penis. Een aanmoedigend gekreun komt uit je mond en met mijn tong cirkel ik over je eikel. Dit blijf ik een tijdje doen, totdat ik je met mijn lippen weer wat steviger omsluit en je geheel in mijn mond neem. Langzaam beweeg ik heen en weer waarbij ik je ballen zachtjes met mijn hand masseer. Met mijn andere hand kan ik het toch niet laten om mezelf een beetje te vingeren, zodat ik weer net zo opgewonden word als jij.

Steeds als je hijgend aangeeft dat je bijna komt, vertraag ik het tempo waardoor de druk weer een beetje vermindert. Maar zodra het kan voer ik het tempo weer op, zodat je je minutenlang op het randje van ontlading bevindt. Maar dat wil ik toch echt bewaren voor de ultieme daad, het moment waarop je zo dicht bij me bent dat ik je in mij kan voelen.

Het zweet druipt nu werkelijk van ons lichaam terwijl je in mijn oor hijgt dat je niet langer wilt wachten. Je wilt je pik in mijn kale grotje boren. Ik kreun dat ik ook niets liever wil dan dat, en wil gaan liggen. Maar plotseling realiseer ik me dat er een relaxruimte achter de cabine is, waar je door ramen op de binnentuin uitkijkt. Het idee dat wij daar bezig zijn, terwijl er misschien iemand onze kant op kijkt spreekt me wel erg aan. Eens kijken of jou dat ook wat lijkt.

Ik pak je hand en neem je mee naar buiten en loop naar de ligstoelen die daar staan. Ik ga liggen en kijk je uitnodigend aan. Je kijkt in het rond en begint te glimlachen. We zijn in zo’n buitengebied waar niemand ons kent, dus dat risico durf je wel te lopen. Langzaam buig je je over mij heen, wacht nog heel even, en dan dring je bij me naar binnen. Het gevoel is overweldigend, al die tijd van wachten wordt eindelijk beloond. Met mijn nagels ga ik over je rug en je billen en jij drukt je zover in me dat ik je ballen tegen mijn lipjes kan voelen.

Je beweegt langzaam in en uit, en vervolgens weer sneller, maar je zorgt er wel voor dat het hoogtepunt nog even wordt uitgesteld. Ons gekreun wordt steeds luider en ergens in mijn onderbewustzijn vraag ik me af of iemand ons zou kunnen horen. Maar de opwinding wint het van het verstand. Je zuigt aan mijn tepels en kijkt me vervolgens indringend aan. We willen allebei niet langer meer wachten. Je voert het tempo op en je stoten worden steeds krachtiger. O Jezus, wat is dit een super gevoel!

Je begint te trillen en ik weet dat je zo gaat komen. Ik geef me over aan het opgewonden gevoel in mijn onderbuik en ik voel de bekende genotsgolven weer opkomen. Dan voel ik van binnen hoe je begint te spuiten en kreunend begraaf je je gezicht tussen mijn borsten. Na een orgasme dat eeuwig lijkt te duren kijken we elkaar en zonder het uit te spreken zijn we het erover eens: dit is beslist voor herhaling vatbaar!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *