— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op de markt

Op de markt

Het was druk op de markt met speciale zomerkoopjes. De mensen wrongen zich in dikke rijen tussen de kraampjes door en probeerden te zien waar de beste aanbiedingen waren.
Ze stond bij de kraam met ondergoed te wachten tot ze eindelijk aan de beurt was. Het was er heel druk. Er waren dan ook hele mooie lingeriesetjes te koop voor bijna niets. Die moest ze hebben. Ze hield ervan mooie lingerie te dragen. Het gaf haar een sexy en geil gevoel dat alleen zij wist dat ze onder haar zomerrokje zo’n prachtig zijdezacht broekje aan had en onder haar truitje zo’n mooi beugelbehaatje.
Er waren nog wel tien mensen voor haar aan de beurt. Ook achter haar stonden nog mensen te wachten.

Omdat het zo druk was, leek het eerst nog alsof iemand per ongeluk van achteren tegen haar aanduwde. Maar toen merkte ze dat de zachte duwtjes tegen haar billen ritmisch waren. En ze voelde de hardheid van een stijve pik. Iemand was haar billen aan het verleiden! Eerst schrok ze, maar dat duurde maar kort. Haar lichaam reageerde direct op de vriendelijke maar dringende duwtjes. Er ging een siddering door haar buik en ze begon zwaar te ademen. Ze voelde dat ze nat werd.
Ze durfde niet om te kijken en staarde naar de rug van de mevrouw die voor haar stond. Het ritmische duwen ging door. De stijve pik bleef haar billen bewerken en een wellustig gevoel nam bezit van haar.
Een deel van haar dacht er nog over om boos om te kijken en weg te lopen, maar een ander deel wilde alleen maar dat het doorging. Onwillekeurig duwde ze haar billen naar achteren tegen de harde pik aan en ging mee in het ritme. Ze werd nog natter en sloot haar ogen. God wat werd ze geil.
“Kan ik u helpen, mevrouw?” vroeg het meisje achter de kraam. De mevrouw voor haar was vertrokken en ze stond vooraan. Verward keek ze het meisje aan.
“Eh ja, twee van die blauwe lingeriesetjes voor een tientje graag,” bracht ze met moeite uit. Haar mond was droog. Het meisje pakte een plastic tasje en pakte de setjes in.
Toen ze had afgerekend keek ze vlug achter zich. Er stond een meisje. Hij was weg.

Langzaam liep ze verder langs de kraampjes. Waar was hij gebleven? Ze verlangde ernaar weer die stijve pik te voelen. Ze wist niet wat haar bezielde, maar haar geilheid was zo groot, dat ze zoekend om zich heen keek. Wie was het? Hoe kon ze hem terugvinden? Was het die man met dat donkere haar? Of die andere met die snor?
In een waas liep ze verder. Wat moest ze doen? In een opwelling ging ze bij een ander kraampje staan waar het ook druk was. Misschien kwam hij wel weer achter haar staan. Maar er gebeurde niets.

Ze besloot naar huis te gaan. Haar behoefte om nog iets te kopen was helemaal verdwenen. Het enige wat ze nog wilde was seks met die geile pik die haar had verleid. Haar kutje was nog steeds vreselijk nat. Maar het was voorbij, helaas. Ze zuchtte en liep in de richting van haar auto. Die stond in een achterafstraatje geparkeerd, een eind verderop. Daar was het parkeren tenminste gratis.
Ze liep langzaam en fantaseerde over de man met de geile pik. Ze kreeg de neiging om ter plekke te gaan masturberen, maar ze zou wachten tot ze thuis was.

Na een paar honderd meter kreeg ze het sterke gevoel dat ze gevolgd werd. Zo onopvallend mogelijk keek ze even om. Twintig meter achter haar liep een man.
Haar kutje begon meteen te kloppen. Dat moest hem zijn, dat kon niet anders.
Ze had niet goed gezien hoe hij eruit zag, maar eigenlijk wilde ze dat ook niet weten. Ze wilde alleen zijn geile pik voelen tegen haar billen. En daarna in haar kutje.
Dat moest gewoon.

Ze liep langzaam verder en sloeg af in de richting van een parkje achter de huizen. Daar was het altijd stil. Ze was er wel vaker geweest. Haar hoofd was licht van de spanning. Ze voelde dat haar natte kutje openstond. Voorzichtig keek ze achterom. De man liep nog steeds achter haar.
In het parkje was niemand. Ze liep het pad af naar een beschut grasveldje met een picknicktafel. Bij de tafel bleef ze staan en wachtte. Ze keek niet om.

En toen was hij er weer. De harde pik drukte tegen haar billen en twee handen grepen haar heupen vast. Ze kreunde zacht en duwde haar billen naar achteren. Op haar ellebogen leunde ze voorover op de tafel. Zijn handen gleden onder haar rokje en in haar broekje. Ze voelden aan haar kutje. Ze kreunde weer en spreidde haar benen. Een paar vingers gleden in haar kutje en bewogen heen en weer. Ze voelde zich nog geiler worden. Ze reikte met haar hand naar achteren. Ze moest zijn pik voelen. Door zijn broek heen voelde ze dat hij net zo opgewonden was als zij.
Hij liet haar even los en ze hoorde dat hij zijn broek losmaakte. Toen waren zijn handen terug. Doelgericht trokken ze haar mooie zachte onderbroekje naar beneden en ze stapte eruit. Nu was de weg vrij.

De warme, harde pik duwde tegen haar billen, tussen haar billen. Twee handen streelden haar buik en haar kutje. Ze was zo geil dat ze nauwelijks meer wist waar ze was. Hij duwde zachtjes tegen haar aan met zijn eikel. Ze was kleddernat en hunkerde naar zijn pik. Ze wilde geneukt worden. En toen kwam hij naar binnen. Ze slaakte een kreet. Dit was waar ze zo naar had verlangd. Die heerlijke pik helemaal in haar.
Ze kreunde van genot en greep zich vast aan de tafel. Hij stootte een paar keer hard in haar en ze schreeuwde het uit. Ze was zo geil dat ze er niet meer aan dacht dat iemand haar misschien zou kunnen horen.
Hij greep onder haar truitje naar haar borsten. Hij schoof haar behaatje omhoog en streelde haar borsten met beide handen. Toen kneep hij in haar tepels en ze kreunde. Hij maakte haar behaatje los en trok haar truitje uit.

Hij bleef haar strelen en begon sneller in haar te bewegen. Ze hoorde hem hijgen van opwinding. Ze draaide met haar billen en spreidde haar benen zo ver mogelijk. Toen greep hij haar heupen weer vast en stootte hard in haar.
“Ik neuk je,” gromde hij.
“Ja, ja!” zei ze schor.
Hard en diep stootte hij in haar kletsnatte kutje. Ze voelde zijn ballen tegen haar billen. Hij greep haar schuddende borsten en kneedde ze. Toen hield hij ineens op met stoten en begon haar klitje te strelen. Ze dacht dat ze gek werd van genot. Een elektrische stroom ging door haar heen en binnen enkele seconden kwam ze klaar. Ze merkte niet eens dat ze het uitschreeuwde. Ze voelde hoe haar kutje samentrok en zijn pik omklemde.
Hij kuste haar – ineens teder – op haar billen. En toen ging hij door. Steeds sneller, steeds harder neukte hij haar. Hijgend hing ze over de tafel. Toen begon hij te steunen, stootte nog sneller, greep naar haar borsten en billen. En met een kreet kwam hij klaar.

Uitgeput lag ze voorover op de picknicktafel met haar hoofd op haar armen.Ze voelde hoe zijn pik uit haar glipte. Het was als een afscheid. Ze bleef liggen en hoorde hoe hij zijn broek weer aantrok. Hij aaide even over haar billen. Daarna werd het stil. Hij was weg.

Ze bleef nog even liggen en kwam langzaam tot zichzelf. Ze was uitgeput maar voelde zich tegelijk ook heerlijk. Haar onderbroekje, behaatje en truitje lagen in het gras. Ze trok alles weer aan en pakte het plastic tasje met de nieuwe lingerie. Het was tijd om naar huis te gaan.

Ze was blij dat ze naar de markt was geweest.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *