— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De dag dat ik wist ….

We zaten op de grote tribunes in de sporthal van de school. Aan de andere kant van de zaal zat mijn vriendje naast het mooiste meisje van de klas. Ik voelde me niet erg op mijn gemak. Voor mij was het niet de vraag óf hij me voor haar zou verlaten, maar wanneer. Ze leek hem ook leuk te vinden en ik wist dat ze alleen met haar vingers hoefde te knippen om hem te krijgen. Ik vond het maar niks dat hij naast háár zat bij deze sportwedstrijd, en niet naast mij.

Iedere school heeft wel zo’n populair meisje, je kent het wel. Zo’n meisje dat met de ogen wordt uitgekleed. De jongen die verkering met haar heeft is de held. Het popie-jopie meisje op mijn school heette Zoë. Ze had donkere krullen tot op haar schouders en ijsblauwe ogen. Ook had ze al echte heupen en grote borsten. Ze was een soort godin. De jongens waren weg van haar en de meisjes waren allemaal jaloers.

“Pik je dat?” vroeg een vriendin aan me, wijzend op de twee tortelduifjes op de tribune. Ik moest iets doen, besefte ik, maar ik wist niet wat. Langzaam stond ik op, en ik besloot naar de wc te lopen. Het was prettig om even naar een meisjeskleedkamer aan het andere eind van de school te lopen. Ik liet wat koud water over mijn polsen lopen, hield mijn hoofd onder de kraan en voelde me een stuk opgeknapt.

Op het meisjestoilet keek ik in de spiegel. Qua schoonheid zou het wel goed met me komen, ooit. Maar ik was niet zo wulps als Zoë. Ik was niet half zo verleidelijk.
Opeens begreep ik wel dat de hormonen van mijn vriendje op hol sloegen.
Ik zuchtte eens diep.

Traag ging de deur van de kleedkamer open. Wie kwam daar binnen? Het was Zoë.
“Dus hier ben je” zei ze.
“Ja“ antwoordde ik grimmig. Ik was overdonderd door haar plotselinge binnenkomst.
“Waarom ging je opeens weg?“ vroeg ze.
Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Haar ogen, figuur, haar borsten. Ze was gewoon zó mooi.

“Ik weet het niet “ zei ik.
“Je denkt toch niet dat ik je vriendje wil afpakken ofzo?“
Ik zuchtte eens diep.
“Dat dacht je hè?”, vroeg ze.
“Ja, dat dacht ik inderdaad.”
Ik gaf het maar gewoon toe.
“Ik ben bang dat hij jou leuker vindt dan mij.”
“Dan zou hij wel heel dom zijn”, antwoordde Zoë.
“Denk je dat?“ vroeg ik met stomme verbazing.
“Dat is trouwens totaal onbelangrijk” zei Zoë, “ik wil hem namelijk niet. Ik kom hierheen voor jou!”

Ze wil mij, ze wil mij, ze wil mij! Ik herhaalde het keer op keer in mijn hoofd. Ze wil mij. Zoë zette een stap dichterbij en gaf me een heel zacht, teder kusje op mijn mond. Jemig, wat was ze prachtig. Haar borsten deden haar truitje spannen en ze had zo’n sexy glow om zich heen. Ik keek haar een ogenblik aan en kon niet anders dan terugzoenen.

Ze zoende heel anders dan mijn vriendje. Het was soms heel ruig en dan weer zacht. We voelden elkaars ritme perfect aan. Mijn vriendje kuste altijd alsof hij haast had, alsof het zoenen slechts een noodzakelijk kwaad was op weg naar stap twee. Met Zoë was het anders. Tijdens het zoenen waren we door onze knieën gezakt. Nu we zo op de grond zaten, durfde ik de rest van haar lichaam ook voorzichtig aan te raken. Ik streelde haar rug, haar billen, en tenslotte legde ik mijn handen op haar borsten. Wat een genot was het om haar stevige ronde borsten aan te raken.

Zoë deed haar coltrui uit, en toen haar BH. Om me een houding te geven, deed ik ook maar gauw mijn truitje uit. We kronkelden over elkaar heen. De vloer van de kleedkamer was koud maar dat voelden we niet. Op de één of andere manier voelde ik me bij haar op mijn gemak. De verlegenheid en preutsheid die ik gewoonlijk bij mijn vriendje voelde, waren in haar aanwezigheid als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik zoende en likte haar tepels, ze kreunde zo hard dat ik even dacht dat ik haar pijn deed. Zoenen, tongzoenen, likken, strelen. Het was het heerlijkste wat ik ooit had meegemaakt.

Ineens voelde ik hoe ze mijn rokje omhoogschoof en de randen van mijn slipje streelde. Plotseling schoof ze mijn slip opzij en ik voelde haar tong over mijn schaamlippen. Ik stokte even. Dit was het intiemste wat ik ooit had meegemaakt. Mijn vriendje deed dit soort dingen nooit. Langzaam beroerde ze mijn binnenste schaamlippen. Ze ging steeds sneller en wilder. Ze beroerde mijn clitoris met haar lippen en tong. Ik voelde alle kracht in mijn buik verzamelen. Alles kwam samen en ik kwam klaar. Schokkend, en met kippenvel over mijn hele lijf.

Het was de eerste keer dat het iemand was gelukt. Ze streelde mijn borsten en we zoenden. Na dat moment wist ik het zeker. Ik ben lesbisch.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *