— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wake up call

De eerste zonnestralen piepen door half open gordijnen en doen bruut hun werk. Ik verkeer nog in slaapdronken toestand en rol me op mijn rechterzij, om quasi door te slapen. Ik nestel me met opgetrokken knieën nog wat dieper onder het zomers geurend laken, terwijl ik weet dat mijn lijf heel andere plannen met me heeft dan mijn geest. Ik duw mijn naakte billen tegen mijn liefste en grijp boven mijn hoofd blind naar zijn rechterhand. We verstrengelen onze handen in elkaar en ik voel zijn andere hand loom over mijn heup glijden. Is hij al wakker? Genietend wacht ik half slaperig, half opgewonden op wat komen gaat. De ochtend is zijn domein, zijn moment. Stilzwijgend is tussen ons een afspraak ontstaan die er ook nu nog voor zorgt dat hij initiatief neemt en dat ik volg. Ik hoop stiekem op mijn favoriete ochtendstandje, maar op deze zonovergoten ochtend heb ik niets te willen. Ik geef me over aan wat komen gaat.

Er komt nog niets, geen initiatief, alleen die handen waarvan ik mij inmiddels zo indringend bewust ben. Onwillekeurig ga ik fantaseren wat hij met die handen gaat doen, waar hij eerst zal aaien, waar hij daarna aan zal voelen en wanneer zijn handen alleen nog assistenten van die heerlijk stijve pik zullen zijn. Deze gedachten doen mijn bekkenbodemspieren samentrekken en de warme golf van voorpret straalt meteen uit naar alle andere spieren in mijn lijf. Onbewust kreun ik en ik knijp in de hand die nu nog liefdevol verstrengeld in de mijne op het kussen ligt. Mijn bewegingen en het overbekende geluidje maken achter mij inmiddels ook lustgevoelens wakker. De hand op mijn heup begint mijn billen te strelen, vervolgt zijn weg naar mijn buik en mijn borsten en ik voel nu niet alleen een zacht lijf tegen me, maar ook een heel hard onderdeel daarvan. Ik geniet als hij zijn ochtenderectie tegen mijn billen duwt. Deze zalige uitvinding móet van Moeder Natuur afkomstig zijn, wie anders kan zoiets heerlijks bedenken voor zichzelf en voor de ander? In stilte dank ik haar en ik maak me klaar om te genieten.

Langzaam glijdt zijn hand van mijn heup naar mijn buik. Na een korte pauze zakt de hand naar beneden, maar zwenkt af naar mijn benen. Ik beweeg ze iets uit elkaar zodat mijn schatje mijn dijen kan strelen. Ik begin te hijgen, en tergend langzaak gaat zijn hand omhoog. Nadat hij eerst eindeloos lang alleen maar mijn liezen en schaamlippen aanraakt, begint zijn linkervinger kringetjes over mijn clitoris te draaien. Hij weet dat ik altijd opgewarmd wil worden maar vandaag heb ik met mijn wakkere voorsprong al wat voorwerk gedaan. Eigenlijk wil ik gewoon vaart maken, maar laten we er toch maar een zaterdagochtendritueel van maken. Ik concentreer me en geef me over aan zijn vaardige hand die intussen zorgt voor een flinke verhoging van mijn innerlijke temperatuur.
“We liggen op een Grieks strand en ik vinger je terwijl er mensen kunnen toekijken, wat vind je daarvan?”

O, heerlijk, fantasieën erbij, dat stimuleert me nog meer! Ik voel hoe mijn kutje zich onmiddellijk openstelt voor méér, maar ik moet helaas nog even wachten. Ik fluister dat ik het prima vind dat er toeschouwers zijn, maar waar liggen we eigenlijk op dat Griekse strand?
“Je bent zo heet, ik ga je in de branding leggen.”
Wat geil, ik voel het heerlijke, lauwe water al over me heen klotsen. De flauwe golfjes die ik me hierbij voorstel zijn zo heerlijk symbolisch dat ik prompt al richting orgasme ga. Mijn Griekse god voelt het aan en versnelt zijn tempo. Hij houdt met zijn lichaam het mijne in bedwang en zijn hand gaat steeds dwingender te werk.
“Je gaat heerlijk klaarkomen op dit strand en ik wil je horen!”
Voordat hij verder kan uitweiden over Griekse sferen, toeschouwers, golven van lust en wat dies meer zij, voel ik dat ik die onmiskenbare weg insla naar dat sublieme hoogtepunt van alle lustgevoelens. Terwijl ik zijn hand fijn knijp, kom ik op zijn bevel gillend klaar.

Nu ik zo ontzettend nat ben van mijn eigen orgasme en hijgend laat horen hoe geweldig dit was, ben ik zijn ultieme lustobject en hij handelt nu ook snel.
“Draai je om, want ik ga je hard van achteren nemen.”
Gehoorzaam draai ik me op mijn buik en steek ik mijn billen in de lucht. De combinatie van een doornat kutje en de strakke spieren die het resultaat zijn van mijn zojuist bereikte orgasme, doet hem kreunen van genot. Langzaam en hoorbaar genietend glijdt hij bij me naar binnen. Zijn handen op mijn heupen, zijn heerlijke stijve in mijn nog steeds vragende kutje. Ik zie het beeld voor me dat hij heeft: zachte, bruine billen die uitnodigend vragen om genomen te worden. Hij stoot na het langzame glijden hard in me en heeft maar een paar snelle stoten nodig om brullend klaar te komen. Ik voel zijn lul steeds warmer, stijver en groter worden terwijl het hoogtepunt daadwerkelijk zorgt voor een heerlijk warme vloed aan vocht die aan het mijne wordt toegevoegd.

“Goedemorgen, meisje.” Mijn god, ook goedemorgen!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *