— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Samen tegelijk

De muziek dreunt nog na in mijn vermoeide lichaam. Mijn benen branden en mijn truitje is doorweekt van het zweet. Spinning, wat een marteling. Maar in een poging weer appetijtelijk in bikini te kunnen verschijnen helaas wel een noodzakelijk kwaad.

Ik kijk de zaal rond en zie dat bijna iedereen bekaf is, gelukkig maar. Samen met een vriendin loop ik de zaal uit richting de bar. Vlak voor de deur bots ik bijna tegen een slanke en bezwete dame. Ik voel de hitte van haar lijf terwijl ik me verontschuldig en haar voor laat gaan bij het verlaten van de zaal. Ze glimlacht dankbaar.

Ik kijk haar even na. Ze heeft een perfect figuurtje, vrouwelijk maar wel strak en getraind. Enigszins jaloers kijk ik naar mijn eigen benen. Ik fluister mezelf in dat ik er straks ook zo uit zie na een paar maanden zwoegen in de sportschool. Trots loop ik samen met mijn vriendin naar de bar om met een groot glas water bij te komen van de inspanning.

Ik voel een hand op mijn schouder.

“Sorry” zegt een verlegen stem achter me, “mag ik er even bij?”

Ik draai me om en voel de vingers nog op mijn schouder branden. Zij staat achter me. Ze glimlacht. Ik stap op zij en ga op een van de banken zitten praten met mijn vriendin.

Als we wat zijn bijgekomen gaan we richting de kleedkamer en de douches.

Ik kreun zachtjes als de warme stralen uit de douche het inmiddels zout opgedroogde zweet van mijn lijf spoelen. Ik sta met mijn gezicht naar de muur en schrik van het zachte tikje tegen mijn linkerbil. Mijn vriendin schiet in de lach en geeft mij de shampoo aan. Ik lach terug en wacht op het moment om haar terug te pakken. Ook zij draait de kraan open en geniet van de natte weldaad.

Als ze even niet oplet tik ik speels tegen een van haar stevige borsten aan. Haar borsten zijn niet alleen stevig maar ook groot en schijnbaar gevoelig, want ze slaakt een lichte kreet van schrik op het moment dat mijn hand haar tepelhof raakt. We lachen en praten vrolijk over ditjes en datjes.

We drogen ons af en gaan samen het saunahok in. Er zitten nog twee meiden in de sauna, die hun gesprek staken zodra wij binnenstappen. Er hangt een aparte, wat broeierige sfeer in het hok en ik besluit met mijn ogen dicht op de middelste bank te gaan liggen.

“Pfff”, zucht mijn vriendin, “mij te warm. Hoe hou je het uit, A.?”

Ik lach en grap terug dat ik wel hetere situaties heb meegemaakt. De andere meiden grinniken ook. Eén maakt aanstalten om uit de sauna te gaan, mijn vriendin staat ook op en zegt dat ze buiten op een relaxbed gaat afkoelen. Ik ga rechtop zitten en zie nu pas wie de overgebleven dame is. Onwillekeurig kijk ik naar haar, terwijl ze opstaat en haar handdoek uitspreid op het andere deel van de middelste bank.

Ze heeft echt een lijf om jaloers van te worden. Mooie, strakke vrouwenbillen, een slanke taille en middelgrote, mooi ronde borsten. Ik kijk naar mijn eigen theezakjes en zie de genadeloze schaduw van mijn overtollige kilo’s. Ze gaat op haar rug liggen, met opgetrokken knieën. Ik kijk omhoog langs haar lichaam. Vloeiende ronde heupen, een strakke en toch zachte buik. Haar bijna perfect borsten die overlopen naar een slanke, sierlijk hals. Ik schrik als ik zie dat zij ziet dat ik naar haar kijk. Ze glimlacht alleen maar, dus ik glimlach terug en draai mijn hoofd.

De bank kraakt als zij gaat zitten. Ik kijk en volg een druppel zweet die via haar hals, tussen haar borsten, door naar beneden glijdt. Ik merk dat in nieuwsgierig wordt naar de onzichtbare bestemming van de zweetdruppel. Ik gluur door mijn oogleden in de hoop meer van haar te kunnen ontdekken. Ze zit met haar ogen dicht, voorover gebogen op de bank. Haar hele lichaam glinstert van de zweetdruppels, die langzaam maar zeker bezit nemen van haar lijf.

Ze staat op en gaat een treetje lager liggen. Als ze staat zie ik een klein, kort getrimd driehoekje schaamhaar. Ik ga zitten en kijk nu schuin van boven op haar voeten, benen, buik en borsten. Het verbaast me dat ik zo naar haar kijk, ik heb niets met vrouwen en geniet al jaren van het lichaam van mijn man en heimelijk natuurlijk ook van andere mannen, maar fantaseren is niet erg, toch?

Een siddering gaat door mijn lijf. Zij streelt met haar rechterhand langzaam over haar buik en taille. Haar vingers glijden over het zweet en ik zie de sporen die achterblijven weer langzaam wegvloeien. Ze kriebelt zichzelf zachtjes en trekt haar knieën iets op. Ze aait met beide handen over haar rechterbovenbeen, rechterknie en onderbeen. Terwijl ze zo haar been buigt zie ik een glimp van haar vagina. Het glinstert, en ik betrap mezelf erop dat ik enigszins verlekkerd staar naar het tafereel dat zich voor mij afspeelt. Ze laat haar been zakken en ik zie hoe haar linkerhand via haar liezen richting haar kruis glijdt. Ze raakt haar poesje zachtjes aan, of niet?

Ik schrik als ik zie dat ze naar me kijkt. Ik kijk haar aan, ze lacht geheimzinnig en tegelijk betrapt. Ik word rood en sta onhandig op. Terwijl ik de sauna uitloop doe ik net alsof er niets aan de hand is. Achteloos zeg ik gedag en ik voel twee ogen keurend over mijn lichaam gaan. Afgekeurd, denk ik, terwijl ik op een van de relaxbedden neerplof.

Ik dommel een beetje weg en dagdroom over de vakantie naar Griekenland met mijn man en ons avontuur op het strand. Ik merk dat ik lach en open mijn ogen weer. Mijn vriendin staat naast me en zij trekt me mee richting de douches.

Ik voel de warme stralen over mijn vermoeide spieren strelen en een loomheid maakt zich van me meester.

“A, ga jij nog het stoombad in of ga jij ook naar huis?” vraagt mijn vriendin.

Stoombad, prevel ik en samen lopen we het douchehok uit. Zij gaat naar huis en ik stap de lege stoomcabine in en plof op de bank.

Van het plafond valt een druppel water, precies op mijn linkertepel. Ik schrik, maar merk dat de druppel een tinteling achterlaat in mijn lijf. Ik streel zacht over mijn borst en de tinteling wordt heftiger. Ik merk dat mijn lichaam in opperste staat van wellust verkeerd en stop met strelen.

Ik kijk naar de deur, maar kan deze door de stoom haast niet zien. Stout denk ik, zal ik het doen? Mijn verstand roept me terug, maar mijn hand is al onderweg over mijn buik naar beneden.

Ik streel zachtjes over mijn venusheuvel, over mijn clitoris en over mijn schaamlippen. Mijn lichaam schokt, alsof ik het niet onder controle heb. Ik aai zachtjes door en voel dat mijn hart begint te bonzen. Ik merk dat ik begin te kreunen en klem mijn kaken strak op elkaar. Ik glijd met mijn billen over de natte bank. De stoom gloeit op mijn lichaam, mijn lichaam schokt zachtjes.

Ik zie flarden van herinneringen, beelden en fantasieën voorbij komen. Het verlaten strandje in Griekenland, de trap naar onze voordeur. Ik denk terug aan de sauna en ziet in gedachten terug hoe zij zich zachtjes streelde. Ik doe haar na en trek mijn rechterbeen op. Ik voel hoe mijn linkerhand op de terugweg via mijn liezen naar mijn schaamstreek kietelt. Mijn poesje gloeit en ik voel hoe mijn vingers tussen de lippen doorglijden. De streling langs mijn clitoris doet me sidderen. Dan gaat de deur open…

Ik stop meteen en probeer te doen alsof er niets aan de hand is. Zij komt binnen en gaat recht tegenover me zitten. Ze kijkt me strak aan. Zou ze iets door hebben? Haar ogen houden de mijne vast. Ze gaat vlak naast me zitten, haar dijbeen raakt het mijne. Ze leunt achterover en sluit haar ogen. Tot mijn stomme verbazing spreidt ze haar benen en brengt haar hand langzaam naar haar kruis.

Heel zachtjes begint ze zich te strelen. Haar ogen blijven gesloten, het is dus veilig voor mij om te kijken. Ik word nat. Voel mijn lippen zwellen. Ze opent haar benen meer, ik buig iets naar voren en kijk recht in haar prachtige kut.

Meehelpen durf ik niet, maar ik ben ondertussen zo geil dat ik met mijn billen over de bank schuif. Ik wil iets voelen. Ze begint te kreunen, en dat is het. Ik kan me niet meer inhouden. Ik open mijn benen en raak mezelf aan. Met mijn ogen op haar kut gericht kopieer ik haar bewegingen. Ik streel zachtjes, en als zij sneller gaat volg ik. Ook mijn benen gaan verder uit elkaar.

Ik rij met mijn kut tegen mijn eigen vinger, en op het moment dat ze klaarkomt kom ik ook. Ik sluit mijn ogen en beleef het laatste moment met mezelf. Minutenlang blijf ik zitten, mijn hand nog op mijn kut, terwijl ik heerlijk naschok. Als ik mijn ogen open is ze weg. Ben ik weer alleen. Alsof er niks gebeurd is.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *