— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het Ritme

Daar lig ik dan. Zwaar ademend kijk ik met tot spleetjes samengetrokken ogen de slaapkamer door. Veel is er niet te zien. Het is zo donker dat onze lichamen zijn vervaagd tot schimmen in de nacht. Op de achtergrond klinkt de cd in de huiskamer. Muziek vermengt zich met het ritme van onze adem. Ik denkt terug aan de geweldige avond die we samen hebben doorgemaakt.

Hij was charmant, ontspannen en we hadden erg gelachen. Was het in het begin nog onschuldig verbaal aftasten geweest met onderwerpen over koetjes en kalfjes, later kwam het onderwerp ‘zoenen’ aan de orde en hadden we elkaar informatie gegeven over hoe we het vooral niet wilden hebben. Geen wild gedraai met de tong, geen diepe stoten tegen de huig maar wèl….langzaam en zacht plagend.

Tijdens het kletsen lagen we naast elkaar op de roomwitte bank en mijn hoofd lag schuin op de leuning als een overduidelijk signaal dat ik me op mijn gemak voelde.
Hij had het goed gezien en leek zich eerst voorover te buigen om zijn glas wijn te pakken toen hij plotseling van zijn route afweek en met zijn lippen brutaal maar voorzichtig de mijne beroerde. Ik bracht ze een stukje uit elkaar zodat hij mijn warme adem op zijn lippen kon voelen.

Zijn eerste kus was zacht en teder. Zijn tweede ging vergezeld van een zacht verkennende tong die voorzichtig mijn voortanden streelden. Ik had mijn mond verder geopend en mijn tong voorzichtig tegen die van hem aan laten glijden. Hij zoende fantastisch! Afwisselend proefde ik de ruwe en de gladde kant van zijn tong terwijl hij verstoppertje speelde met mijn hongerige tong.

Hij liet zijn hand langzaam langs mijn zij omhoog glijden, de zijkant van mijn borsten subtiel beroerend. Even laten woelden zijn vingers door mijn haar. Voorzichtig streek hij vervolgens mijn haar opzij en ademde langs mijn oor. Ik hoorde hem zachtjes kreunen. Ik liet op mijn beurt mijn handen langs zijn gespannen borst naar beneden afglijden, waar ik even halt hield bij zijn buik die beduidend sneller op een neer ging dan vijf minuten geleden. Ik twijfelde er geen moment aan dat hij een keiharde lul had gekregen en dat deze kloppend tegen zijn broekriem lag te wachten om bevrijd te worden.

Verdomme wat had ik zin om hem straks kronkelend en weerloos onder mij te zien bewegen als ik zijn strak gespannen eikel over mijn tong liet glijden en zijn ballen zachtjes in mijn mond zou nemen terwijl mijn hand over zijn lul zouden glijden.
“Zeg, zullen we even naar de slaapkamer gaan” fluisterde hij in mijn oor. Ik was van geiligheid zo hees geworden dat ik niet eens normaal kon antwoorden. Ik volgde hem gedwee naar de slaapkamer. Daar had hij zijn handen op mijn zij gelegd en mijn heupen zacht maar stevig tegen die van hem getrokken.

Mijn vermoeden van zijn harde lul werd zonder enige twijfel bevestigd en om mijn goedkeuring te tonen, legde ik mijn handen om zijn billen en wreef met mijn venusheuvel zachtjes en ritmisch langs zijn harde staaf. Terwijl zijn vingers de knoopjes van mijn bloes losmaakten, vloeiden zijn lippen naar mijn nek. Ik hield mijn hoofd een beetje schuin om hem erbij te laten.

“Fuck wat is dit lekker!”, dacht ik bij mezelf. Daarna dacht ik even niets meer, want zijn tong verdween met een vloeiende beweging in mijn oor. Zijn nagels krasten zachtjes over mijn inmiddels blote rug naar beneden. Ik liet een kreun ontsnappen en probeerde een stukje controle over deze heerlijke vrijpartij terug te krijgen door met een langzame beweging de riem van zijn broek los te laten en de rits naar beneden te trekken. Mijn nagels gingen op hun beurt langs zijn navel naar beneden waar ik een ongeduldig kloppende lul verwachtte die klaar was om uit de onderbroek bevrijd te worden. In plaats van de onderbroek stuitten mijn vingers op een natte eikel…mmm hij had geen onderbroek aan!

Nonchalant gleed ik plagend met mijn duim over zijn eikel. Het voorvocht droop er overvloedig uit. Daarna liet ik mijn hand afzakken naar zijn ballen. Zijn harde pik wreef tegen mijn onderarm en liet een spoor van vocht achter. Zijn lul voelde geweldig! Goed van lengte en ongetwijfeld liet de dikte ook niets te wensen over. Ik twijfelde even of ik hem extra zou ophitsen door op mijn knieën te zakken en de dikte van zijn paal te controleren met mijn mond. In plaats daarvan woog ik zachtjes zijn ballen in mijn hand en kraste plagend met mijn nagels over zijn glad geschoren zak.

Ondertussen had hij mijn rok langzaam naar boven geschoven en de ruimte tussen onze lichamen wat vergroot zodat ook zijn hand vrij spel had. Ik voelde allang dat ik kleddernat was en ik verwachtte (en hoopte) dat zijn vinger elk moment bij mij naar binnen zou dringen. Soepel bewoog hij mijn slipje opzij en liet op zijn beurt zijn vingers nonchalant over mijn natte lippen glijden. Hij bewoog ze langzaam op en neer, met aan iedere kant van mijn natte kutje een glijdende vinger. Mijn opgezwollen, gevoelige clit schreeuwde inmiddels om aandacht.

Ik besloot tot zoete wraak, pakte zijn lul vast en gebruikte het voorvocht van zijn eikel om mijn volle hand over zijn kloppende pik te laten glijden. Hij kreunde en pakte me vervolgens terug door op zijn beurt het nat van mijn kut te gebruiken om zijn vinger zacht over mijn hunkerende clit te laten glijden. Ik kreunde en hij kreunde bevestigend terug. Dit was heerlijk en ik voelde dat vannacht de beste ooit zou worden. Onze warme lichamen schuurden tegen elkaar terwijl we ons op het bed lieten zakken….

Daar lig ik dan. Zwaar ademend kijk ik met tot spleetjes samengetrokken ogen de slaapkamer door. Veel is er niet te zien. Het is zo donker dat onze lichamen zijn vervaagd tot schimmen in de nacht. Op de achtergrond klinkt de cd in de huiskamer. Muziek vermengt zich met het ritme van onze adem.Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *