— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Goedmaakseks

Ze hadden weer eens ruzie gehad. Voor de zoveelste keer deze week! Nu sjokten ze naast elkaar langs het strand. Er was verder niemand te bekennen. Het was benauwd geweest, echt een typische julidag. Dertig graden de hele dag, en ’s avonds hingen er onweerwolken in de lucht. Het miezerde een beetje, maar dat voelde helemaal niet onprettig op hun warme lijven. De jongen, blond en breed, droeg een strak wit shirtje en een rode, linnen broek. Daaronder droeg hij all stars. Het meisje, donker en tenger, droeg een strak truitje zonder BH, een witte broek en puntschoentjes. Haar tepels waren stijf en haar topje plakte aan haar borsten door de miezerige regen. De jongen keek verlangde ernaar haar eens heftig te nemen. Ze liepen verder naar hun appartementje. Het meisje wilde niet aangeraakt worden, de ruzie was nog niet uitgepraat. Ze staarde nors voor zich uit en stapte stevig door.

Opeens had de jongen er genoeg van. Hij was dol op dit meisje en het was zijn vriendinnetje, dus hij had wel het recht om haar eens goed te knuffelen. Hij tilde haar onverwacht op, draaide haar in het rond en duwde haar toen in het zand. Het meisje schreeuwde in eerste instantie, ze was geschrokken en daarna werd ze boos. Altijd wilde haar vriend grapjes maken, ze werd er gek van. Ze vertelde hem dat hij haar met rust moest laten en dat haar kleren vies waren geworden van het zand. Hij luisterde niet, maar bedekte haar lichaam met het zijne en klemde haar benen tussen de zijne in. Hij zoende haar hartstochtelijk maar het meisje wilde haar mond niet opendoen. Toen probeerde hij een andere manier. Hij schoof naar onder met zijn lichaam en streelde heel zacht en langzaam met zijn hand haar harde tepels. Ook zijn mond wilde hij gebruiken. Hij deed het subtiel en begon met haar hals. Hij hoorde haar op dit moment al heel zacht kreunen en voelde een lichte schok van haar lichaam. Vervolgens behandelde hij haar rechteroor. Heel langzaam gleed zijn tong over haar oorlel en toen haar oor in. Hij bootste de bewegingen na die hij anders gemaakt zou hebben als hij haar klitje likte.

Het leek erop alsof het meisje zich eindelijk overgaf. Zij sloot haar ogen en haalde zich beelden uit het verleden voor de geest. Ze was erg hartstochtelijk en met seks kon ze snel haar woede vergeten. Het beeld van haar vriend die met zijn zachte lippen en tong haar klit beroerde maakte haar gek. Ze hield ervan als hij eerst zacht haar geschoren schaamlippen likte, dan met zijn handen haar lippen spreidde, in haar blote kruis keek en dan heel langzaam haar gevoeligste plekje begon te likken. Het meisje werd natter en natter en terwijl de jongen intussen haar borsten masseerde, fantaseerde ze verder. In haar gedachte was de jongen nu al iets langer aan de gang en werd hij al wat heftiger. Hij likte haar ruwer en de stoppels op zijn kin prikkelden haar. Ze had die hardere aanraking dan ook nodig om klaar te komen.

Meestal duwde ze zijn hoofd omlaag om hem er meer tegenaan te drukken. Ze vond het heerlijk als hij haar heupen stevig vastpakte zodat ze zich kon overgeven aan het genot. Meestal hield ze haar ogen dicht, maar af en toe keek ze hem aan. Hij keek dan terug en dat wond haar ongelooflijk op. Een man tussen haar benen te zien die haar zo aan het proeven was en haar dan aankeek! Het summum van genot! Het gaf haar een gevoel van schaamteloosheid. Soms streelde hij de omgeving van haar anus. Dat vond ze ook erg lekker, ze vroeg zich dan steeds af of hij zijn vinger een klein stukje in haar zou laten gaan. Ze kwam dan erg heftig klaar. Sowieso vond het meisje het heerlijk als haar kont werd aangeraakt. Massages, knijpen of een keer een lichte tik, wonden haar erg op.

De jongen merkte dat het meisje niet meer boos was en trok haar overeind.
“Kom schat, we rennen naar huis dan zal ik je daar eens lekker likken.” zei hij. Het leek wel of hij haar fantasie geraden had. Zo renden ze door de regen naar hun appartementje, waar de jongen meteen de warme douche aanzette. Hij duwde zijn vriendin er met kleren en al onder en toen begon hij zichzelf uit te kleden. Hij stapte onder de warme straal en begon toen heel langzaam zijn vriendin uit te kleden. Hij zag haar naakte, bruine lijf en zijn erectie werd steeds groter. Hij duwde met zijn erectie tegen haar billen, pakte douchegel en begon langzaam haar schouders te masseren. Hij gleed omlaag langs haar rug en ronde billen. Toen kreeg hij een idee…

Langzaam haalde hij de douchekop los en vroeg aan het meisje om zich om te draaien en haar benen te spreiden. Dat deed ze en toen richtte hij de warme straal op het kutje van het meisje. Hij zag dat ze naar adem snakte en ging steeds verder. Hij vroeg haar hem te waarschuwen als ze bijna kwam. Dat deed ze, en na de waarschuwing haalde hij ineens de douchekop weg. Het meisje was teleurgesteld, maar niet voor lang. Hij zakte op zijn knieën duwde haar hete kut tegen zijn mond en begon heerlijk te likken. Ze smaakte naar seks. Wat verlangde hij naar een harde neukpartij! Eerst zou hij haar verwennen en dan zichzelf.

Toen ze klaarkwam, schreeuwde het meisje het uit. Hij droogde zichzelf en haar heel snel af en sleurde haar mee naar het bed. “Buk voor me,” zei hij. Het meisje deed wat hij vroeg en hij en hij drong meteen in haar. Hij begon eerst langzaam te bewegen, maar voerde het tempo langzaam op. Toen duwde het meisje hem in één keer weg. Ze kroop op hem en begon hem hard te berijden. Ze zag het verlangen in zijn ogen, bewoog haar klitje nog een paar keer over zijn huid, sloot haar ogen en kwam klaar. Op hetzelfde moment spoot ook de jongen zijn zaad in haar, terwijl hij haar stevig vasthield. Hij wilde in haar blijven en haar strakke kutje om zijn pik voelen….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *