— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn minnaar….

Tijdens mijn werk hoor ik het sms-piepje van mijn telefoon. Als ik even tijd heb om te kijken lees ik:
“Vanavond 22:00 uur. Deur is open, kom naar de slaapkamer.” Er staat geen afzender bij, maar ik weet precies van wie deze tekst afkomstig is.

Marcel is sinds een jaar mijn minnaar. Hij kent me goed en iedere keer dat ik hem ontmoet, verzint hij iets nieuws waarmee hij me naar de hoogste toppen van opwinding weet te voeren. Hij vindt het leuk me op mijn werk te laten weten dat me die avond iets te wachten staat. Hij weet dat ik bij de gedachte al vochtig word tussen mijn benen terwijl ik onverstoorbaar mijn werk moet doen. Daar geniet hij van en ik ook.

Die avond rijd ik naar zijn huis. De deur staat inderdaad op een kier en ik hoor geluiden van boven komen. Blijkbaar is hij niet alleen. Voordat ik de slaapkamer in kan lopen verspert Marcel de doorgang zodat ik niet kan zien wie er nog meer in de kamer is. Ik wil hem ernaar vragen, maar hij legt een vinger op mijn lippen en neemt me mee naar een aangrenzende kamer. Daar zoent hij me dwingend en zegt:
“Sofie is een lief meisje, maar ze heeft nog niet veel ervaring en is nog nooit bevredigd door een vrouw. Jij gaat daar vanavond verandering in brengen.”
Even weet ik niet wat te zeggen, ook ik heb niet veel ervaring met vrouwen. Een paar weken geleden had hij me geblinddoekt en vastgebonden aan het bed, ik ben toen bemind door een voor mij onbekende vrouw en ik vond het heerlijk. Maar dit is toch heel wat anders, dit heb ik nog nooit gedaan.

Eenmaal in de slaapkamer roept het beeld heel wat herinneringen op. Zo moet ik er ook bijgelegen hebben destijds. Sofie ligt op haar rug met een zijden sjaal voor haar ogen gebonden. Haar handen zijn boven haar hoofd vastgebonden aan de spijlen van het grote bed en ook haar enkels zijn vastgemaakt aan het voeteneind zodat haar benen iets uit elkaar liggen. Ik heb zicht op een gladgeschoren kutje. Er gaat een rilling door het meisje heen en ik herken haar gespannen afwachting. Ze heeft kleine borsten en een zachte, gewelfde buik.

Zonder geluid te maken kleed ik me uit. Ik kniel naast Sofie op het bed en ruik haar vrouwelijke geur. Ik kus haar zachtjes op haar mooie mond en even voel ik haar verstrakken. Ze had de lippen van Marcel verwacht, maar merkt meteen dat dit niet zijn tong is die naar de hare zoekt. Ik fluister zachtjes:
“Stil maar, ik zal lief voor je zijn.”
Ze ontspant zich langzaam. Ik merk dat ze zich overgeeft aan de situatie en ik hoop maar dat ze niet merkt hoe spannend dit voor mij is.

Marcel zit volledig gekleed in een grote stoel in de hoek van de kamer naar ons te kijken. Er speelt een klein, vaderlijk glimlachje rond zijn lippen en ik begrijp dat ik vanavond voor een groot deel verantwoordelijk zal zijn voor het genot van twee mensen. Langzaam en teder zoen ik Sofie. Ik wil dat ze geniet. Langzaam richten haar tepels zich op. Met mijn tong trek ik een spoor van haar mond via haar hals naar haar borsten. Ik maak cirkels rond haar tepel en kom steeds een klein stukje dichterbij. Als ik eenmaal over haar tepel lik, ontsnapt haar een kleine kreun en ik voel hoe haar buik even samentrekt. Ik zuig aan haar tepel en bijt er zachtjes in.
Verder verken ik haar met mijn tong. Ik lik over de binnenkant van haar handen en tussen haar vingers, ik ga via de binnenkant van haar onderarm naar haar oksel. Het kietelt een beetje en Sofie bijt even op haar onderlip. Nu ga ik met mijn mond naar de andere borst en terwijl ik haar tepel lik, dwalen mijn vingers over haar lippen. Ze zuigt twee vingers naar binnen en likt met haar tong tussen mijn vingers. Ik voel een schok van genot door mijn eigen lichaam gaan en ook Sofie drukt even haar onderlichaam tegen me aan.

Aangemoedigd door de hongerige lichaamstaal van Sofie beweeg ik me met mijn hoofd naar haar zachte kutje. Voor het eerst in mijn leven zal ik een vrouw proeven.
Zachtjes lik ik de over haar schaamlippen. Ze smaakt zoet en kruidig en ik merk dat ik erg geil word van haar geur. Steeds gretiger lik ik haar, ik speel met haar schaamlippen, zuig eraan en steek dan plagend mijn tong een klein stukje naar binnen, precies zoals ik het zelf ook lekker vind. Sofie kreunt en draait met haar bekken. Ze probeert met haar klit in de buurt van mijn tong te komen, maar ze moet nog even geduld hebben.

Vanuit mijn ooghoek zie ik dat Marcel zich uitkleedt. Hij blijft naar ons kijken en ik zie dat zijn blik al een beetje wazig wordt. Hij houdt zich in en gaat, naakt nu, weer in de stoel zitten. Zijn pik is hard en op zijn eikel zie ik al wat glanzend geil verschijnen. Van die aanblik wordt ik behoorlijk opgewonden, maar opdracht is opdracht, ik richt mijn aandacht weer op Sofie. Zij is inmiddels behoorlijk vochtig en ik steek een vinger in haar kutje. Terwijl ik dat doe neem ik haar clitoris tussen mijn lippen en zuig er aan. Een schreeuw van genot komt over haar lippen. Ik krom het bovenste kootje van mijn vinger en ritmisch begint ze tegen mijn vinger aan te bewegen. Ze is geweldig nat en ik kan met gemak nog een tweede en derde vinger bij haar naar binnen laten glijden.

Haar kreunen worden steeds luider en volgen het ritme van mijn tong en vingers. Ik bijt zachtjes in haar klit en merk dat ze daar nog opgewondener van wordt. Ze moedigt me aan niet te stoppen en even later voel ik haar kut om mijn vingers verkrampen. Met een laatste, luide schreeuw komt ze klaar. Ik voel het vocht uit haar kut vloeien en zie hoe het door haar bilspleet naar beneden loopt. Ik trek mijn vingers terug en lik het vocht van haar kut en haar billen, terwijl Sofie nasnikkend op het bed ligt.

Terwijl ik nog met mijn billen omhoog op handen en knieën tussen de benen van Sofie zit om haar schoon te likken, voel ik de handen van Marcel op mijn heupen. Moeiteloos glijdt hij in één keer tot aan zijn ballen naar binnen, zo nat ben ik. Ik had dit niet zien aankomen en ik schreeuw van onverwacht genot. Met lange, diepe halen begint hij me te neuken. Ik heb nog steeds prachtig uitzicht op de glanzend natte kut van Sofie, die na ligt te hijgen van het klaarkomen.

Dit, in combinatie met de gedachte dat ik zojuist een vrouw heb klaar gelikt en het gekreun van Marcel achter me, maken dat er niet veel nodig is om ook mij naar een hoogtepunt te krijgen. Ik probeer het nog uit te stellen, ik wil hier nog wat langer van genieten. Weer duik ik tussen de benen van Sofie om mijn aandacht af te leiden en zo mijn hoogtepunt nog even vooruit te schuiven. Opnieuw lik ik haar kut en haar klit, maar omdat Marcel in me tekeer gaat en het ritme bepaalt, gaat het er een stuk ruwer aan toe dan daarvoor.

Sofie heeft hier helemaal geen moeite mee en lijkt te genieten van alles wat ze hoort. Ondanks haar blinddoek voelt en hoort ze heel goed wat er zich tussen haar gespreide benen allemaal afspeelt. Ze wordt er zelf ook weer opgewonden van want zij drukt haar bekken tegen mijn gezicht. Dit houd ik niet lang meer vol. Marcel die hard en diep in mijn kut stoot en Sofie die haar heerlijke vochtige warmte tegen mijn mond drukt. Mijn kreten worden gesmoord door de kut van Sofie, ik kan het niet langer tegenhouden. Daverend kom ik klaar, ik voel mijn kut samentrekken om de pik van Marcel die daardoor een paar seconden later ook zijn zaad diep in mij spuit.

Nahijgend liggen we even later gedrieën op het bed. Marcel maakt Sofie los, maar laat haar blinddoek nog even om. Hij wil haar nog niet met me laten kennismaken, wie weet heeft hij nog meer plannen met ons. Ik kleed me aan en loop de deur weer uit. Benieuwd naar het volgende sms-je.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *