— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Warm en geil

Het heerlijke weer nodigt uit om een stuk te fietsen. Ik steek mijn lange benen in een kort broekje en trek een shirtje aan met spaghettibandjes. Ik wil het maximale halen uit de eerste zonnestralen om zo een lekker bruin tintje te krijgen. Na een paar minuten trappen heb ik het ritme te pakken. Ik kies weer voor de route die ik altijd neem, langs kleine paadjes en door de velden. Ik krijg het al snel warm want de zon brandt heerlijk. Ik voel hoe het in mijn slipje een beetje nat wordt, ik word bloedgeil van dit weer. Mijn tepeltjes priemen door de dunne stof van mijn shirtje door de wind die langs me heen waait. Ik raak steeds verder van huis, maar dat geeft niet; ik heb immers eeuwen de tijd.

Plots merk ik dat mijn achterband leger is dan voorheen. Het rijdt niet meer zo lekker. Na een tijdje moet ik stoppen, de band is bijna helemaal leeg. Ik vloek zachtjes in mezelf. Uiteraard heb ik geen fietspomp bij me. Ik begin dus maar verder te lopen, naast mijn fiets. Huizen zijn er nergens te bekennen, ik ben in ‘the middle of nowhere’.

Een tiental minuutjes later stopt er naast me een fiets. Het duurt even voordat ik het doorheb want ik ben helemaal in gedachten verzonken. Ik kijk op en zie een jongen van waarschijnlijk een jaar of 23. Hij moet zonnebankverslaafd zijn, want hij is onwijs bruin. Ik kijk in ogen die blauwer zijn dan de zee en ik ben helemaal van mijn stuk gebracht.
“Lekke band?”
Verdwaasd knik ik.
“Ik help je wel, kom maar mee.”
We lopen naast elkaar, naar zijn huis. Hij vertelt dat hij 26 jaar is, geneeskunde studeert en dat zijn relatie, die vijf jaar duurde, net verbroken is. Ik vertel dat ik 20 ben, natuurkunde studeer en geen vriendje heb. Hij knipoogt naar me.

Bij zijn huis aangekomen zegt hij dat we de band wel in de tuin kunnen plakken. Hij loopt naar binnen terwijl ik achterom naar de tuin loop. Niet veel later komt hij met het reparatiemateriaal naar buiten. Hij draait mijn fiets om en buigt voorover om de band eens goed te bekijken. Ik kijk tegen een lekker strak kontje aan en kan het niet laten er zachtjes over te strelen. Hij draait zich heel snel om en staat vlak voor me. Zijn handen legt hij op mijn heupen en hij kijkt diep in mijn ogen.

“Ondeugend ben je wel.”, fluistert hij.
“Ik durf nog veel meer.”, zeg ik met een hese stem.
Ik leg mijn handen vol op zijn kontje en knijp er zachtjes in. Ik kijk naar hem en hij buigt zich naar me toe, tot ik voel hoe zijn zachte lippen de mijne raken. Ik open mijn mond en we zoenen. Zijn handen zijn overal. Ik voel zijn tong diep in mijn mond en zijn handen op mijn billen, aan mijn borsten, tussen mijn benen.. overal. Hij tilt me plots op en draagt me naar een tuinstoel. De tuin is volledig omheind en we zijn helemaal alleen. Hij legt me zachtjes op de tuinstoel en gromt dat hij me wil. Hier, nu en helemaal.

Ik trek hem over me heen en we zoenen weer. Zijn knie rust tussen mijn benen en drukt zwaar tegen mijn lipjes. Ik wil hem! Al zoenend open ik de knopen van zijn hemd en ik sjor aan zijn broek. Hij komt even recht en helpt me. Zijn broek gaat uit, en in zijn boxershort staat een duidelijk aanwezige, geile harde lul. Zijn handen glijden onder mijn shirtje, via mijn buik naar mijn borsten. Hij kneedt ze zachtjes.
“Wat ben je lekker en geil!”, fluistert hij. De blik in zijn ogen spreekt boekdelen. Ik zet me recht en trek mijn shirtje uit. Doe mijn broek los en uit. Niet veel later volgt mijn bh en draag ik enkel nog een slipje. Hij neemt mijn linkertepel in zijn mond en zuigt hem stijf. Dan de andere. Hij streelt mijn dijen en ik sta op ontploffen. We draaien. Hij onder, ik boven. Hij tilt zijn heupen op en ik trek zijn boxershort uit. Zijn lekkere lul staat onmiddellijk stijf overeind. Ik kijk in zijn ogen en met mijn sensuele lippen neem ik zijn eikel in mijn mond. Hij smaakt heerlijk. Ik lik met het puntje van mijn tong over het randje van zijn eikel en voel hoe hij nog harder wordt.

In één beweging neem ik zijn pik diep in mijn mond en begin ik te zuigen. Ik kijk hem aan en zie de geilheid in zijn blik. Ik trek mijn slipje uit en mijn kutje komt tevoorschijn. Kaal op een klein streepje na. Ik draai me om, zodat ik boven op zijn gezicht zit, en vol overgave begint hij te likken. Ik zuig alsof mijn leven ervan afhangt en af en toe kreun ik tussendoor. Hij neemt mijn klitje in zijn mond en begint te zuigen en zachtjes te bijten. Ik moedig hem aan want ik wil méér. Hij kruipt onder me vandaan en legt me op de tuinstoel met mijn benen lekker wijd. Mijn kut smeekt om zijn paal.

Hij legt zijn pik tussen mijn lipjes en kijkt in mijn ogen.
“Neuk me, neem me lekker diep, ik wil je in me voelen!”, zeg ik. Hij besluit mij nog even te laten wachten en wrijft met de top van zijn eikel tegen mijn klitje. Er gaat een siddering door me heen, en ik smeek en kreun om zijn lul. Hij leidt zijn paal naar de ingang van mijn kutje en hij komt heel langzaam in me. Een klein stukje, en dan weer eruit. Hij wil dat ik smeek. Ik beweeg met mijn heupen naar hem toe. Ik kronkel, smeek en kreun tot hij zijn lul helemaal in me stoot. Afwisselend gaat hij langzaam en snel. In en uit mijn druipende kut. Ik kreun het uit. Hij leunt over me heen en likt ondertussen mijn tepels. Als hij zo doorgaat, hou ik het niet lang meer vol, dus ik duw hem van me af en we draaien.

Ik zet me op mijn handen en knieën op de tuinstoel. Hij is gek van geilheid als ik mijn kont naar hem omhoog steek. Dan stoot hij in één keer heel diep in mijn zaadvragende kut.
“Wat heb je een lekker strakke kut.”, hijgt hij tussen het stoten door. Ik hoor en voel zijn ballen tegen mijn billen kletsen. Mn tieten zwiepen heen en weer. Hij buigt over mijn rug en neemt mijn borsten in zijn handen. Ineens neemt hij de leiding van mij over en gaat op zijn rug liggen terwijl hij mij zo dirigeert dat ik met mijn rug naar hem toe op zijn pik kan zitten. Langzaam berijd ik hem. Mijn lekker strakke kontje naar hem toe. Ik vinger mijn klitje en na een tijdje voel ik dat ik bijna ga komen. Ik draai me snel om, ik wil hem in zijn ogen kijken als ik klaar kom. Ik versnel en laat hem mijn klitje vingeren.

Mijn kutspieren beginnen samen te trekken en daardoor kreunt hij steeds zwaarder. Ik kom lekkerder klaar dan ooit en melk zijn lul helemaal leeg. Al zijn geil spuit hij in mijn lekkere kut. Ik ga naast hem liggen met zijn lul nog in mijn geile spleetje. We zoenen lang en lekker. Zijn lul wordt alweer harder en ik merk dat we nog lang niet klaar zijn vandaag….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *