— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Controleverlies

Ik had een date met mijn mooie man! Stom, stom dat ik zo laat was! Ik wilde er natuurlijk wel goed uit zien en mijn toch al verhitte lijf moest heerlijk aanvoelen. De douche verkoelde mijn lijf geweldig. Maar het binnenste vuurtje werd flink aangewakkerd. De douchecrème vloeide tussen mijn vingers door, terwijl ik mezelf streelde over mijn borsten; zacht masserend naar beneden. Ik voelde mijn kale lipjes opzwellen, oh wat was ik nat! Zal ik..? dacht ik nog. Nee, ik moest nu toch echt opschieten.

Tegen half zeven was ik dan toch onderweg. Bij zijn huis aangekomen werd ik ineens nerveus. In mijn achterhoofd hoorde ik hem nog zo zeggen: “We doen het de volgende keer op mijn manier!”
Anyway, de ontvangst was heerlijk! Een lieve kus op mijn mond en die mooie handen die mij betastten. Hij hield mijn gezicht vast en zijn lippen verkenden de mijne. Al knabbelend totdat zijn tong zich een weg in mijn mond baande. Onze tongen duelleerden hevig, als een soort voorspel van wat er komen ging.

Zijn handen gleden over mijn lijf en stopten bij mijn borsten. Zijn vingers bleven dralen rond mijn tepels. Hij wist wat ik lekker vind: mijn tepels rollen tot knotsharde knopjes, een beetje trekken, totdat kleine pijnscheutjes doorschieten naar mijn toch al natte kutje. Maar nee, hij stopte! Ik wilde dat hij me tegen de muur zette en mij stevig nam! In plaats daarvan liep hij weg en zei: “Het eten is klaar.”

“Dat was goddelijk”, zei ik, terwijl ik het laatste stukje vlees in mijn mond stak.
“Niets smaakt beter dan een goed stuk vlees”, was zijn commentaar.
“Als je het over eten hebt, dan heb je gelijk, anders niet”, reageerde ik. Verbaal voorspel is eigenlijk heel opwindend. Ik zag aan zijn blik dat hij me het liefst naar de slaapkamer sleurde om uit te vinden of mijn gedrag in bed net zo verfrissend was als mijn woordgebruik deed vermoeden.

Onverwacht stond hij op en ruimde de tafel af.
“Neem jij de wijn mee naar de keuken?” vroeg hij nonchalant. Mijn wenkbrauwen schoten omhoog, maar ik had mezelf weer snel onder controle. Toch wel nieuwsgierig volgde ik hem naar de keuken. Ik keek om me heen.
“Volgens mij hou je echt van deze keuken, je hebt nogal wat keukengereedschap voor een man alleen”, ze ik. Waarop hij nogal suggestief zei dat hij er gewoon van hield overal het juiste stuk gereedschap voor te hebben. Ik moest er schaterend om lachen!

Vastberaden zette hij mijn lichaam gevangen tussen het kookeiland en zijn harde, hunkerende lijf. Hij eiste mijn zoete lippen voor zich op. Genietend zoog hij zich aan mij vast, liet zijn tong op onderzoek gaan. Hij draaide mijn hoofd opzij en begon mijn hals te kussen; zo ontnam hij mij de mogelijkheid om de leiding over te nemen! Hij nam mijn oorlelletje tussen zijn tanden en toen hij er zachtjes in beet, sidderde ik van genot. Met één beweging pakte hij mij bij de polsen en duwde mijn handen achter mijn rug, boven op het kookeiland. Behendig maakte hij één van zijn handen los, zonder zijn greep om mij te verliezen en trok mijn hoofd bij de haren achterover.

Hij eiste mijn mond op voor een harde, dwingende kus. Hij dwong mij achterover. Kreunend verplaatste hij zijn lippen naar mijn hals, waarna hij likkend en kussend bij de rand van mijn hemdje aankwam. Het bood hem een schitterend gezicht op mijn volle borsten. Ruw schoof hij mijn hemdje opzij met zijn tanden, zodat zijn tong vrij spel had met één van mijn harde, donkere tepels. Ineens stopte hij.
“Wat doe je?” riep ik gefrustreerd.
“Het lekker rustig aan doen”, was zijn lauwe antwoord. Eigenlijk werd ik enorm boos; wat dacht hij wel niet!

“Je wilt me gewoon een lesje leren, is het niet?” Ik schreeuwde bijna. Hij bleef rustig en antwoordde met een scheve grijns: “Ik hou er wel van om langzaam naar iets toe te werken”. Nog steeds grijnzend trok hij vliegensvlug mijn hemdje uit. Hij trok mijn bijna naakte lichaam nog iets dichter tegen zich aan. Mijn onderlichaam brandde van begeerte.
“Nu heb ik het voor het zeggen”, zei hij en hij draaide me onverwacht om en drukte mijn voorkant tegen het keukenblok. Ik voelde zijn hunkerende lichaam strak tegen mijn ronde billen.

Het koude keukenblok tegen mijn naakte huid en zijn hete erectie tegen mijn gespannen billen deden mij bijna door mijn knieën zakken van opwinding. Opeens hoorde ik gerinkel achter me en van schrik hield ik mijn adem in. Handboeien! Nooit eerder had iemand me zo gek gekregen. Waarom nu dan wel? Omdat ik brandde van hartstocht en begeerte, daarom.
“Wat ga je doen?”
“Mijn handen vrijmaken”, was zijn simpele antwoord en hij trok mijn armen langs mijn hoofd omhoog. Gespannen voelde ik het koude metaal om mij polsen glijden. Met een klik sloot hij de handboeien om mijn polsen en zette ze vast.

Hij voelde mijn spanning en twijfel, grinnikte en kuste me zacht in mijn nek, net zolang totdat ik overal kippenvel had. Met zijn warme, krachtige handen greep hij me ruw bij de heupen. Wild trok hij me tegen zich aan en onverwacht tilde hij me iets op, waardoor mijn sandaaltjes van mijn voeten gleden. Ik slaakte een kreetje van opwinding toen hij mij de volle lengte van zijn penis liet voelen, hard en verlangend. Ineens was ik los en hing voorover op het keukenblok.

Tergend langzaam liet hij zijn vingers langs de binnenkant van mijn dijen omhoog kruipen. Ik had alleen nog mijn rokje en string aan. Heel even raakte hij door mijn slipje mijn kutje aan. Veel te kort naar mijn zin en ik begon te kronkelen.
“Rustig maar”, fluisterde hij achter mij.
“Je krijgt heus wel wat je wilt”. Opnieuw liet hij zijn vingers naar boven glijden. Zacht en dwingend voelde ik hoe zijn vingers mijn natte kutje beroerde.
“Wat ben jij nat! Je geniet hiervan, stout meisje”, klonk zijn ruwe stem achter mij.

Ik slaakte een zucht van opluchting toen hij mijn rokje en slipje uittrok. Hunkerend stak ik mijn billen nog wat verder naar achteren. Ongegeneerd kreunde ik toen hij mijn benen iets verder uit elkaar zette. Het leek wel of al mijn zenuwuiteinden samenkwamen tussen mijn benen. Uitdagend draaide ik mijn heupen heen en weer. Zwijgend pakte hij mijn kronkelende lijf stevig beet en schoof het wat verder op het grote keukenblok. Kreunend drukte ik mijn heupen omhoog, ik was er helemaal klaar voor!

Mijn adem stokte toen hij me zachtjes begon te strelen op de plaats waar ik hem wilde voelen. Hard en diep! Toen hij een vinger in mij liet glijden, kreunde ik van wellust. Langzaam liet hij zijn vinger op en neer glijden. Veel te langzaam vond ik. Wild duwde ik mijzelf een eindje omhoog, smekend om alles te geven. In plaats daarvan duwde hij mij terug op het koele keukenblad en liet zijn vinger uit mij glijden.
“Nat, heet en veel te gespannen. Geef je over”, mompelde hij met verstikte stem. Ik snikte bijna van frustratie, maar probeerde toch wat hij mij opdroeg.

Opnieuw gleden zijn vingers langs de binnenkant van mijn dijen naar boven, naar mijn kale, natte kutje. Hij liet nu twee vingers in mij glijden, ruw en dwingend deze keer. Hongerig drukte ik me tegen hem aan.
“Zo zacht, zo lekker en zo ongeduldig”, zei hij. Ineens drukte hij me neer op het keukenblok en hield me daar, terwijl zijn vingers hun betoverende werk bleven doen. Een siddering van genot gleed door mij heen toen hij zijn vingers in mij spreidde. Tegelijkertijd voelde ik een vinger tegen mijn kontje en langzaam gleed zijn vinger ook daar naar binnen. Ik wilde smeken om meer.

Hij haalde zijn vingers uit mijn zo gespannen kutje en ineens duwde hij ruw zijn grote, stijve penis bij naar binnen. Nog steeds voelde ik een vinger in mijn kontje, welke het ritme overnam van zijn wild stotende lid. Ik wilde meer, en alsof hij het aanvoelde, begon hij met twee vingers zachtjes mijn klitje te bewerken. Dit was alles wat ik nodig had. Woest bewoog hij, ritmisch en hard, opzwepend en dwingend. Hevig schokkend kwam ik klaar, ongegeneerd, luidruchtig en langdurig. Ook zijn kreet van verlossing deed mij huiveren van voldoening.

Niet in controle, en toch zo’n orgasme. Weer iets geleerd!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *