— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Colette meets Jason

“Hier heb je de sleutel en je handdoek. Ik zal je eerst rondleiden.”
Freddy, een soort Harley Davidson type: grijze staart en leren vest, gaat mij voor terwijl mijn ogen proberen te wennen aan de duisternis. Ik zie wat schimmige figuren en in het achterste gedeelte hoor ik gefluit en gejoel. Er hebben zich een hoop mensen verzameld, maar ik kan niet zien wat hen zo uitgelaten maakt. Ineens zie ik een bijna naakte dame rond een paal hangen. Ondersteboven. Haar benen verstrengeld, terwijl ze zich langzaam laat zakken.

Ik bevind mij in club Luxor. Parenclub Luxor, beter gezegd. Ook seksclub Luxor genoemd. Neuken met wildvreemden: ik wist dat het bestond, maar dat ik er ooit zelf naartoe zou gaan? Een paar weken na mijn vurige middag met de getrouwde man en eindeloos veel smachtende avonden en nachten verder – dat hij bij zijn vrouw was en niet bij mij – heb ik besloten dat het tijd is voor drastische maatregelen.

Ik ben hier dus om te vergeten, mijn zinnen te verzetten. Laat dat duidelijk zijn. Ik ben misschien wel een ondeugend – en bij momenten stout – meisje, maar ik ben nooit eerder in een seksclub geweest. Natuurlijk laat ik dat niet merken als ik achter Freddy aanloop.
“Dit is de sauna en hier zijn de douches.”
We zijn de kleedkamers en de bar al gepasseerd en zijn nu op weg naar boven. Waar het, zo vermoed ik, allemaal gebeurt.

Mijn hart klopt ineens in mijn keel. Ik ben nog niet gewend aan al die mannen en vrouwen in hun ondergoed die onderzoekend langs mij schuifelen. Maar ik verzamel al mijn moed en begeef me naar een live seksshow: mannen en vrouwen, soms wildvreemden van elkaar, die hét doen terwijl anderen toekijken. Had ik niet beter mijn vaste minnaar kunnen bellen vanavond? Wat doe ik hier eigenlijk?

Twee vriendinnen die hier al vaker zijn geweest, verzekerden mij dat een middagje anonieme seks het beste medicijn is tegen het verlangen naar een andere man. En god weet dat ik moet vergeten, want met mijn getrouwde date heb ik na ons samenzijn alleen digitale seks gehad. Ik heb geen tijd om te wachten en te smachten. Wie zegt dat ik hem ooit weer zie? Ik ben een gezond meisje en ik word verteerd door een onbevredigd verlangen. Daarom ben ik hier.

Boven is het nog donkerder dan beneden. In de gang schuifelen meer naakte lijven. Ik hoor nu links en rechts gekreun en gesteun. De geluiden komen uit de vele kamertje die wij passeren. Soms lijkt het alsof iemand tot een hoogtepunt komt, maar dan wordt het gekreun weer rustig en regelmatig. Ik kan nu nog maar moeilijk doen alsof ik wekelijks in seksclubs kom.

Freddy ziet dat ik wat verlegen naar de grond kijk.
“Geeft niet”, zegt hij begrijpend. “Na vanavond ben je ontgroend. Let maar op”, voegt hij er aan toe, terwijl we een kamer met spiegels binnenlopen.
Op de matras ligt een vrouw tussen vier mannen. Toe maar. Eentje pompt zijn lid op en neer tussen haar gespreide benen. Een ander likt gretig aan haar borsten, terwijl een derde zijn tong in haar mond duwt. De vierde man houdt zich wat afzijdig, terwijl hij toekijkt en zichzelf bevredigt.

Ik kijk en besef dat ik daar straks misschien lig. Waarom niet? Die vrouw is minstens zestig en ze is misschien wel behoorlijk afgetraind en zonnebankbruin, maar mijn tieten en kont zijn mooier. De vrouw kronkelt haar onderlichaam nu van genot, want mannetje één is net kreunend klaargekomen en heeft plaats gemaakt voor nummer twee die het kutje van de vrouw likt. Ongewild word ik hitsig. Zoveel aandacht van zoveel handen, monden en penissen: dat kan alleen maar genieten zijn.

Freddy neemt mij weer mee naar beneden en even later zuig ik aan mijn wodka met jus d’orange. Voor het eerst neem ik de tijd om de aanwezige mannen te taxeren: oude mannen, jonge mannen, dikke, dunne, witte en bruine. Ze kijken gretig terug. Men hanteert hier de directie benadering. Iedereen komt voor hetzelfde, dus waarom tijd verliezen? Van bil gaan: daar gaat het om.

Even later leg ik mij neer in de sauna. Om mij heen wordt gepraat en gelachen. Ik begin mij meer op mijn gemak te voelen. Ineens voel ik een hand op mijn bovenbeen. Ik kijk op. De man die mij geil aankijkt, vat mijn blik op als een okay om verder te gaan en hij stevent direct af op mijn kruis. Ik trek mijn been terug, geef zijn hand een duwtje met mijn knie en sluit mijn ogen weer. Dit is zelfs voor mij iets te direct. Zelfs in deze tent verwacht ik nog een beetje subtiliteit.

Even later loop ik richting douches en pak een handdoek uit het rek.
“Mag ik je afdrogen?”, hoor ik iemand vragen.
Ik draai mij om en zonder na te denken knik ik. Een man met lieve ogen begint mijn rug met zachte bewegingen af te drogen. Gewillig onderga ik het. Daarna droogt hij mijn armen, buik, borsten en benen; geen plekje slaat hij over. Als we even later, opnieuw gekleed in ondergoed, naar de bar gaan, neemt hij mij plotseling bij de hand en trekt mij de dansvloer op. De DJ, ook Freddy zie ik nu, heeft een langzaam nummer op de draaitafel gelegd.

“Ik ben Jason”, fluistert hij in mijn oor.
Hij heeft een Amerikaans accent. Hij is lang en slank en zijn handen liggen stevig rond mijn middel. Mijn handen rusten op zijn schouders. Terwijl hij mij tegen zich aan trekt, leg ik mijn hoofd op zijn schouder. Dit voelt goed. Zo dansen we enkele liedjes, steeds dichter tegen elkaar aan. Langzaam voel ik Jason hard worden tegen mijn onderbuik. In plaats van mijn lijf terug te trekken, duw ik me dichter tegen hem aan.

Jason kreunt nu en lacht.
“Teaser”, zegt hij.
Ik kijk hem nu aan en langzaam beweeg ik mijn gezicht naar zijn gelaat. Onze lippen raken elkaar en we zoenen. Heerlijk langzaam en diep. Ondertussen wiegen we op de muziek. Ik voel de opwinding in mijn onderbuik. Dit is fijn en geil tegelijk!

Jason legt een hand op mijn kont, terwijl de andere zich tussen ons in heeft gedrongen en mijn slipje opzij trekt. Hij masseert zachtjes mijn klitje. Ik ben geil, heel geil. Door deze wildvreemde man. Ook hij is keihard, voel ik.
“Kom”, zegt hij en neemt mij bij de hand.

We dalen de trap af naar een andere ruimte die Freddy eerder niet heeft laten zien. In één van de kamertjes leg ik mij op de matras, terwijl Jason het deurtje sluit. Ik zie nog hoe er in de wanden allerlei hartjes zijn. Hierdoor kunnen anderen ons gadeslaan, maar ik heb geen aandacht voor andere geilaards. Ik wil Jason. Nu en helemaal.

Terwijl hij mij uitkleedt en streelt, kreun ik al bij het vooruitzicht hem in mij te voelen. Ik word ongeduldig, maar Jason neemt de leiding en duwt mij terug in de kussens. Ik ontspan en laat het mij welgevallen. Hij zuigt en likt, terwijl ik lig te kronkelen onder zijn desk

Ik ben nu al aardig naar een hoogtepunt aan het komen en Jason verplaatst zijn aandacht plagend naar mijn buik. Zijn handen masseren mijn borsten, die direct reageren. Ik ben intussen botergeil van het idee dat ik zo meteen heerlijk word geneukt door een wildvreemde. Die gedachte alleen al windt mij nog meer op.

Na een eindeloze zoen, terwijl hij zijn penis tegen de binnenkant van mijn dij wrijft, lijkt Jason het eindelijk tijd te vinden om mij te nemen. In een handige beweging rolt hij het condoom over zijn enorme, stijve lul. Ik kijk naar zijn paal en streel ondertussen zijn benen. Ik kan bijna niet meer wachten. Even later vlijt hij zijn onderlijf tegen mij, terwijl hij steunt op zijn armen. Terwijl hij mij aankijkt, komt hij binnen.

Zo blijft hij een paar seconden bijna roerloos liggen. Heel zachtjes komt hij dieper in mij en trekt zich dan weer een beetje terug. Nauwelijks voelbaar, maar ik ga bijna door het plafond van verlangen. Ik smacht nu zo naar hem dat ik mijn bekken omhoog til om zijn lul dieper in mij te voelen. Mijn handen trekken hem dichter op en in mij.

Hij neukt me langzaam. Bij elke stoot neem ik hem zoveel mogelijk in mij op. Maar Jason blijkt zelf een teaser en houdt mij nog wat plagend aan het lijntje. Hij is nog niet klaar om zich volledig aan mij te geven. Af en toe kussen we zacht en diep. Langzaam voert hij het tempo op. Jason trekt zich langzaam terug en nu kruip ik op hem. Ik zoek opnieuw zijn penis.

Weer glijdt hij in één beweging naar binnen. Onze handen komen er niet aan te pas. Wat past dit! Nu bepaal ik het tempo. Hij richt zich op begint aan mijn linker borst te zuigen. Ik kreun van dubbel genot. Zijn ademhaling versnelt. We laten ons volledig gaan en neuken hevig en in hetzelfde ritme. Ik beweeg mijn bekken en zuig hem bij elke daling naar binnen. In snel tempo bewegen we in en op elkaar. Eindeloos lang en eindeloos lekker.

Elke beweging brengt me dichter bij mijn hoogtepunt kom. Er is geen weg terug. Na deze lange aanloop die al zo zalig is dat ik mij afvraag of ik niet al minutenlang aan het klaarkomen ben, brengt zijn lul mij naar nog grotere hoogten van genot. Ik sluit mijn ogen en hijg als een bezetene. Mijn lust heeft het nu overgenomen en bepaalt mijn ritme. We gaan nu snel en sneller en dan, op hetzelfde moment, komen we klaar. Ik gil het uit en met een lange zucht van genot stuwt hij zijn sappen in mij. Ik voel het binnen stromen. In golfjes.

Even later vlij ik me neer. Op hem. En met mijn hoofd op zijn borst blijf ik liggen en dein mee op zijn ademhaling. Ik zou zo in slaap kunnen vallen. Na afloop douchen we. Iedereen kijkt naar ons. Of verbeeld ik het mij? Hoeveel ogen hebben door die hartjes van ons spel genoten?

Bij de deur buigt Freddy zich naar mij.
“Zie je wel”, zegt hij, terwijl hij mij een knipoog geeft. Jason vertrekt samen met mij en bij mijn auto geeft hij mij nog een lange en fijne zoen.
“Ik wil je nog eens zien”, zeg hij. “Je bent zalig.”
Ik kijk hem aan en twijfel, maar zeg dan: “We zullen elkaar nog wel eens tegenkomen, denk ik.”

Als ik even later naar huis rijd, vraag ik mij af of ik heb gedroomd. De radio speelt zacht en het is stil op de weg. Het is lang geleden dat ik mij zo kalm en voldaan heb gevoeld. Als ik het nog voel nagloeien tussen mijn benen weet ik dat dit echt was. En de getrouwde man? Die is inderdaad naar de achtergrond verdwenen. Lekkere mannen genoeg. Bij het stoplicht stopt er een auto naast mij. Het is Jason. Hij werpt mij een kusje toe.
“Tot snel”, zeg hij.
Ik hoor hem niet, maar heb voor het eerst kunnen liplezen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *