— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn eerste avond in het vrouwvriendelijk erotisch danscafé – deel 1

We hadden er van tevoren al heel veel over gefantaseerd, maar vanavond is het dan eindelijk zo ver: we gaan naar het vrouwvriendelijk erotisch danscafé in de stad met z’n drietjes. Mijn man, onze minnaar en ik waren alledrie even zenuwachtig. Zou het niet verschrikkelijk plat zijn allemaal? Het tegenovergestelde van opwindend? Tja, er is maar één manier om daar achter te komen… Proberen!

Terwijl mijn man nog een tijdje met de portier babbelt over het drankkaartsysteem, besluiten Pieter en ik alvast de zaak te verkennen. Terwijl we tientallen ogen in onze rug voelen prikken (en we net doen alsof we daar geen erg in hebben), checken we de roodpluchen bar, de roodplastic vrijbankjes daar omheen, de erotische kunst aan de wanden, de tweede ruimte, die een soort disco lijkt te zijn maar waar het podium is afgedekt met roodplastic matrassen. Hmmm…veelzeggend. En dan is er ook nog een speelkelder, maar die is nog op slot.

Ik wil eerst op zo’n rood bankje zitten, met een veilige muur achter mijn rug. Eerst even acclimatiseren met een drankje at hand, naar de andere mensen kijken. Mijn man kijkt verbaasd. “Laten we nou wél aan de bar gaan zitten, anders maken we helemaal geen contact!”
“Nog even wachten,” sis ik. Sorry hoor, maar sommige blikken van onze bargenootjes zijn wel wat érg vrijpostig! Logisch ook. Nieuwe gezichten, een lekker hapje…godsamme, ik ben blij dat ik twee kerels bij me heb! Berustend laat mijn man zich terug in de kussens zakken.

Na tien minuten ben ik voldoende aan de ongebruikelijke sfeer gewend om aan de bar plaats te nemen. Aan de overkant van de bar, in de discoruimte, zie ik een paar blote billen op en neer gaan tussen twee gespreide damesbenen. Ja, lach maar… Maar als je nog nooit naar een parenclub geweest bent, dan is het best heel vreemd om zomaar twee vreemde mensen te zien neuken! Wat zeg ik? Twéé vreemde mensen? De billen trekken zich terug en worden vervangen door twee nieuwe herenbillen, een tintje witter nog dan de vorige… Er is een heuse gangbang gaande! De twee mannen naast me schuifelen onrustig over hun barkrukken. Ze willen dat wel eens van dichtbij zien…
“Okee, gaan jullie maar kijken dan, maar één voor één, hoor! Ik blijf hier niet in mijn eentje zitten!”
“Maar wil je zelf dan niet kijken?”
“Neuh, niet echt…”

Al heel snel komt mijn man weer terug. Waarna mijn minnaar gauw een kijkje gaat nemen.
“En? Ist wat?”
“Tja…het is één vrouw een stuk of wat mannen. Er staat ‘neukslet’ op haar buik…”
“Ah! Dat verklaart een hoop!”
Mijn minnaar komt ook op een holletje terug, na nauwelijks twee minuten studie.
“Get nee, er staan allemaal kerels omheen zich af te trekken en op hun beurt te wachten!”
Ik ben blij dat ik niet ben gaan kijken, van dergelijke tafereeltjes kan ik acuut droogvallen en dat is niet de bedoeling. Terwijl ik mijn tweede biertje langzaam naar binnen giet (Relax! Relaaaaaax!!!), zie ik dat de neukslet inmiddels op handen en knieën is gepositioneerd en van achteren wordt genomen door een jongen met een schrikbarend lege blik in zijn ogen. Hij neukt haar welhaast mechanisch, waarschijnlijk zoals hij het altijd op pornofilms ziet…

Ik kijk nog eens de bar rond. Er staan een paar naakte mannen uit te hijgen van de gangbang. Een eenzame travestiet tuurt treurig in haar bessenjenever. Een paar vrolijke potjes geven een tongzoenshow ten beste en daar tussen zitten verschillende stellen gezellig met elkaar te kletsen. De sfeer is best tof hier, dat moet gezegd. En leuk dat je hier werkelijk van alles ziet, niet uitsluitend mooie strakke luitjes. Een eindje verderop aan de bar zit een rondborstige Walküre, die zich door twee mannen laat kussen en strelen. Ze mogen zelfs haar borsten uit haar jurk tevoorschijn halen. Daar kijk ik eigenlijk liever naar dan naar een gangbang… First things first, nietwaar?

Als ik achterom kijk, zie ik op één van de rode bankjes een prachtige negerin zitten, die een klein kereltje vernedert. Hij moet haar schoenen likken en doet dat met euforische overgave, het is erg grappig om te zien. Daarna moet hij op het bankje op zijn rug gaan liggen, waarna zij met haar welgevormde negerinnenderrière bovenop zijn gezicht gaat zitten. Ik moet denken aan mensen die in hun slaap onder een kussen worden gesmoord en durf niet meer zo goed te kijken, maar nog geen drie minuten later word ik op mijn schouder getikt en gedwongen om weer achterom te kijken. Het is het mannetje, helemaal naakt nu, dat met bedeesde stem aankondigt dat hij van zijn meesteres de schoenen van alle vrouwen aan de bar moet kussen. En of dat mag. Jawel, daar heb ik geen bezwaar tegen, want ik heb inderdáád een paar hardnekkige stofjes op mijn laarzen, die er nodig afgekust moeten worden…. Onder grote hilariteit van alle aanwezigen zet het ventje zich aan zijn taak. Na afloop bedankt hij me nederig en schuift één dame op. En gelukkig, ook de Walküre is niet te beroerd om haar hooggehakte lakpumps ter kussing aan te bieden.
Wat? Die andere ook? Is goed, hoor jongen!

Ondertussen voel ik mijn innerlijke temperatuur verrassend snel stijgen. Ik vind het leuk dat dit hier zomaar allemaal kan. Superopwindend zelfs. Schaamteloos zoen ik mijn man en daarna mijn minnaar. Ik voel hun handen overal op mijn lijf en omdat ik weet dat ze zich niet hoeven in te houden, word ik steeds geiler. Het is voor het eerst dat ik in het openbaar aan het vrijen ben en ik moet zeggen… dat bevalt lang niet slecht! Mijn minnaars hand kruipt over mijn been omhoog naar mijn kruis, maar kan daar geen kant op, want ik heb een panty aan. Ik had niet verwacht dat ik tijdens mijn eerste bezoek aan dit café al meteen de behoefte zou voelen om mijzelf te ontkleden, dus het leek me dat het wel kon, zo’n panty… Maar nee, het kan dus níet! Het ding zit me vreselijk in de weg, want ik wil méér!

(wordt vervolgd)

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *