— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Giulia en ik

Er was een soort spanning tussen ons, die zich heel subtiel aftekende. Ze keek me altijd net iets te lang aan. Dan kreeg ik kriebels in mijn buik. Maar op andere momenten kon er weer niets aan de hand zijn, dan spraken we bijna niet met elkaar. Enerzijds was het gevoel er, en anderzijds weer niet.

Soms wist ik ook niet goed hoe ik tegen haar moest doen. Ik dacht dat ik op haar feestje niemand zou kennen. Ik vond het dus spannend om erheen te gaan.
Ik besloot om te zorgen dat ik er op mijn best uit zou zien. Dat doe ik altijd als ik me onzeker voel. Ik verzon ook een goede smoes voor als ik me niet op mijn gemak zou voelen.

“Wat zie je er prachtig uit”, zei ze toen ik binnenkwam.
Het feestje bleek gelukkig heel erg leuk. Ze droeg een shirtje met “birthday girl” erop.
Ik kende niemand, maar haar vrienden bleken allemaal erg aardig te zijn, ze waren erg open. Zij zag er prachtig uit. Ik kon eigenlijk mijn ogen niet van haar afhouden, maar probeerde haar niet al te veel aan te staren.

Ze had een kortgeknipte pony, en lang zwart haar. Ze had een goed figuur, was best slank maar ook weer niet te dun. Ze had een grote, goed gevulde boezem. Het kleine opbollende buikje wat af en toe onder haar shirtje vandaan piepte, vond ik ontzettend sexy.

Ik had een gezellige avond, maar wist onder de oppervlakte niet goed wat ik met die erotische gevoelens moest doen. Ik wist ook niet wat zij wilde. Ze praatte en flirtte de hele avond met verschillende jongens. Maar soms haakten onze ogen in elkaar.

De een na de ander vertrok en ik zat nog met een jongen te praten die nog lang niet haar huis leek te willen gaan. Ik vond het ook nog wel gezellig. Ik probeerde te lezen of zij wilde dat we weg zouden gaan, maar dat leek niet het geval. Ook zij kletste nog met mensen, ze begon niet opvallend op te ruimen of zo.

De hele avond was ik nog niet naar het toilet geweest, dus op een gegeven moment moest ik nodig plassen. De jongen wees me dat ik door haar slaapkamer naar het toilet kon lopen. Dat deed ik. Het was heel zinnelijk om langs haar onopgemaakte bed met witte lakens te lopen. Ik stelde me voor dat zij erin lag en dat zij naakt zou zijn. Een rilling liep over mijn ruggengraat.

Het toilet was ook meteen een douche. Ik deed een plas en keek naar alle parfum die ze had, alle fijne lotionnetjes die ze bezat. Ik deed mijn broek dicht en keek mezelf recht aan in de spiegel. Ik zuchtte eens diep en rechtte mijn schouders in de hoop dat dat de opwinding zou doen wegebben. Het hielp niet.

Ik deed de deur van het slot en stapte uit het toilet in haar slaapkamer. Daar stond ze, tegenover me. We keken elkaar in de ogen en voordat ik het wist begonnen we verschrikkelijk hartstochtelijk te zoenen. Ze ging met haar handen onder mijn shirtje en ik had het idee dat ik nu echt begon te gloeien van opwinding. Ik raakte haar ook aan, het zachte lekkere buikje, haar mooi gevormde kont. Ik kreeg kippenvel. Mijn tepels waren al de hele tijd hard geweest. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat ze de deur tussen de slaapkamer en de woonkamer had dicht gedaan, zodat de jongen ons niet kon horen. We zoenden heerlijk, het was ruw en spannend, alsof al onze opgebouwde geilheid in die kus zat.

Ik ritste mijn vestje open, gooide het op de grond en ontdeed mezelf van mijn hemdje. Nu stond ik in mijn bh voor haar. Ik hielp haar ook uit de hare. We begonnen elkaar weer te kussen. Ik zoende haar nu ook in haar nek en ik zag hoe ze ook kippenveel kreeg. Van mij dus. “Wow”, zei ik, “je bent zo mooi.”

Ze ging op het bed zitten, en trok me bij haar. Al snel waren onze jeans ook verdwenen. Daar waren we, twee ongelooflijk opgewonden vrouwen op haar witte bed. Precies zoals ik een paar minuten eerder stiekem gehoopt had.

“Je bent niet alleen prachtig, maar je bent ook nog eens immens lekker”, zei ze hees. Zachtjes maakte ik de sluiting van haar zwarte, kanten bh los. Haar borsten waren flink groot, dat had ik al gezien. Ze waren heel stevig en rond, echt heerlijk. Ik moest ze aanraken. Ik begon te likken aan de buitenkant van haar borst, en maakte rondjes naar haar tepels toe. Haar tepels waren donker en ze stonden fier omhoog. Terwijl ik de ene beroerde met mijn tong, speelde ik met de andere met mijn vingers. Ze kreunde van genot. “Oh my god”, fluisterde ze.

Al snel waren we helemaal naakt. Ze had me snel bevrijd van mijn slipje en mijn bh, en ze beet en zoog me over mijn hele romp Mijn borsten, tepels en buik raakte ze aan met haar mond, eerst zacht, maar ze bouwde het op zodat ze steeds heftiger en ruwer werd. Ik genoot heel erg van haar, streelde haar rug.

We zoenden verder, ik likte haar hals, en we streelden elkaars borsten. Het was heerlijk om onze tepels tegen elkaar te voelen. Ik werd echter erg nieuwsgierig naar haar kutje. Ze had zo’n streepje geschoren zag ik. Dat maakte haar buikje nog mooier. Heel zachtjes raakte ik het streepje aan met mijn vinger. Ik daalde langzaam af, tot ik haar warme kutje voelde. Ze bleef kreunen van genot, toen ik haar kutje ontdekte met mijn vingers. Ik móest weer die heerlijke borsten likken, en een beetje sabbelen op haar tepels. Intussen begon ik haar clitoris te voelen, ritmisch begon ik met mijn duim en wijsvinger over haar clit te bewegen. Ze hijgde en slaakte kleine gilletjes. Ik zoog haar tepel tussen mijn tanden en liet ‘m zachtjes heen en weer gaan ertussen. De gilletjes namen snel in tempo toe. Ik vingerde haar krachtiger, voelde hoe alles samentrok. Met een heftige kreet kwam ze klaar.

We begonnen weer aan een heerlijke tongzoen, terwijl ze nog nahijgde. “Jemig wat heftig”, zei ze. “Ik heb ’t anders nooit zo snel” Ze streelde mijn buik en mijn borsten weer terwijl onze kussen voortduurden. We lagen beiden op onze zij, ze streelde mijn kont en ik de hare.

Ze duwde met haar handen opeens mijn schouders tegen het bed en ging op me zitten.
“Zo”, zei ze, met een ondeugende twinkeling in haar ogen, “nu jij”. Ik genoot van het uitzicht van haar sensuele borsten. Ze boog zich over naar de mijne en beet me weer en steelde me heftig. Ik vond het verschrikkelijk lekker, al zat het soms op het randje van pijn. Haar hoofd verdween tussen mijn benen, waar ze me plagerig likte. Mijn kutje stond inmiddels in brand, dus ik bibberde over mijn hele lichaam van deze aanraking. Ze begroef haar gezicht tussen mijn schaamlippen en duwde haar tong bij me naar binnen. Daarna likte ze mijn klitje heel bruusk, ze beet er zelfs een paar keer zachtjes in. Ik wist dat ik ook snel zou gaan, nu ik zo geil was en zij zó goed befte. Ik kronkelde onder haar tong toen ze opeens haar armen uitstak en tijdens het likken zachtjes in mijn tepels kneep.
Ik had het niet meer. Ik dacht dat ik ontploffen zou. Dat was niet zo, maar ik had één van de heftigste orgasmen ooit.

Erna lagen we hijgend en zwetend naast elkaar. We zoenden lang en loom.
Toen we terug in de kamer kwamen, zagen we dat de jongen maar naar huis was gegaan.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *