— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Studiegenote

Ze had veel gevoel voor humor. Ze bezat een vreselijk aanstekelijke lach en een natuurlijke charme waarmee ze iedereen, inclusief de docenten, om haar vinger wond. Ik merkte dat ik met steeds meer plezier naar college ging. Ik volgde een deeltijdstudie en het wilde nog wel eens voorkomen dat ik na een dag hard werken niet meer energie kon opbrengen om ’s avonds nog naar school te gaan. Maar na Inge’s komst sloeg ik geen avond meer over. Ik verlangde er naar haar te zien, en als ik ’s avonds naar college moest, besteedde ik extra aandacht aan mijn kleding, make-up en kapsel. Maar dat had blijkbaar weinig zin. Afgezien van een vriendelijk goedenavond en zo nu en dan een praatje kreeg ik niet het idee dat ik haar nu speciaal opviel.

Tot op die ene avond. We waren met een groepje uitgenodigd bij één van onze studiegenoten thuis. Het was ontzettend gezellig en er vloeide veel drank. We spraken over van alles en nog wat en op een gegeven moment werd iedereen nogal loslippig. Inge begon te vertellen over een goede vriendin van haar, die tijdens een vakantie met een meisje gevreeën had. Sommigen uit het gezelschap spraken hun weerzin uit, maar Inge niet. Integendeel. Hoewel ze al jaren een vaste vriend had, vertelde ze dat ze zelf eigenlijk ook wel nieuwsgierig was naar een erotische ervaring met een andere vrouw. Daarbij keek ze mij opeens recht in mijn ogen aan, met een zwoele, uitdagende blik. Het kippenvel stond meteen op mijn armen en ik voelde een siddering door mijn (onder)lichaam trekken.

Ik kreeg het plotseling ontzettend warm en mompelde dat ik even naar de keuken ging om wat te drinken te halen. Daar aangekomen, me ontzettend week voelend, moest ik éven bijkomen en leunde voorover met mijn beide armen steunend op het aanrecht. Plots voelde ik dat iemand zijn armen om mijn middel sloeg, ik herkende Inge’s geur, en bleef onbewogen staan. Ik voelde haar warme adem in mijn hals terwijl ze fluisterde: “‘jij staat er ook niet afwijzend tegenover geloof ik, he?” Ik begreep onmiddellijk waar ze het over had en schudde van nee. Ik voelde de tepels van haar stevige borsten tegen mijn rug aan priemen, dwars door de stof van onze dunne T-shirtjes, terwijl haar warme handen onder mijn broeksriem gleden en mijn onderbuik zachtjes streelden. Ik werd gek van verlangen, draaide me om, trok haar naar me toe en kuste haar vurig op haar mooie volle lippen.

Plotseling hoorde we voetstappen. Inge liet mij verschrikt los en deed een paar passen terug. Het was de gastheer, Luke. “He meiden, gaat ’t allemaal goed hier, kunnen jullie het vinden?” Voordat ik iets kon zeggen, antwoordde Inge dat ik mij niet zo lekker voelde en vroeg of het mogelijk was dat ik even op bed kon gaan liggen. Dat bleek geen probleem, Luke antwoordde meteen dat ik wel even op zijn bed kon gaan liggen. Hij legde me uit waar de slaapkamer was en Inge zou wel even meelopen. Ik voelde de adrenaline en geilheid door mijn lijf trekken terwijl we naar boven liepen.

In de slaapkamer van Luke aangekomen, draaide Inge de deur op slot. Ik ging op het bed zitten. Inge draaide zich om en vroeg op fluistertoon en met een vreemde blik in haar ogen, waar we gebleven waren. Ze ging naast me zitten en haar lippen zochten de mijne. We kusten elkaar als bezetenen, alsof ons laatste uur geslagen had. Ik trilde hevig. Deels vanwege de spanning, maar voornamelijk van pure geilheid. Inge fluisterde in mijn oor dat ik me moest ontspannen. Ze trok mijn T-shirtje over mijn hoofd en knoopte behendig mijn bh los. Bij zichzelf deed ze hetzelfde. Ze duwde mij achterover, ik lag overdwars op het bed. Haar handen gingen naar mijn broeksband en ze knoopte mijn spijkerbroek los, met enige moeite (ik was intussen al redelijk klam en bezweet) lukte het haar mijn broek over mijn heupen naar beneden te trekken. Bij zichzelf deed ze wederom hetzelfde.

Mijn lieve, roze gestreepte stringetje stond in schril contrast met haar spannende, zwart kanten lingerie. Bij de aanblik daarvan kon ik niet langer passief zijn. Ik kwam omhoog en trok Inge op het bed, waarna ik behendig bovenop haar kroop. Ik manoeuvreerde haar armen boven haar hoofd en verschafte mezelf wat ruimte. Ik beroerde haar tepels met mijn tong, nam ze in mijn mond en sabbelde er zachtjes op. Ondertussen streelde ze zachtjes mijn haar. Met mijn tong gleed ik steeds lager, een spoor trekkend richting haar navel… Inge kreunde en duwde mijn hoofd verder naar beneden, met haar heupen kwam ze omhoog. Voorzichtig schoof ik haar slipje opzij, waarna haar glanzende roze knopje bloot kwam te liggen. Ik draaide met mijn tong cirkeltjes om haar klitje heen, wat haar helemaal gek maakte. Ze begon heel zwaar te ademen. Ongecontroleerd en afwezig begon ze over mijn schouders te wrijven terwijl ik ondertussen een tweetal vingers inzette. Ik sabbelde aan haar knopje terwijl mijn vingers in haar stootten.

Na een paar minuten begon haar lichaam te schokken en maakte haar vagina samentrekkende bewegingen. Ik keek naar haar op en zag dat ze tranen in haar ogen had. Verschrikt vroeg ik haar of ik haar pijn gedaan had. “Nee joh gekkie, dit zijn tranen van puur geluk en genot. In alle eerlijkheid: nog nooit heb ik het zo heerlijk gehad!” Ontroerd nam ik haar in mijn armen en zo lagen we samen nog een paar minuten na te genieten op bed.

Samen gingen we naar beneden en kondigden aan dat we naar huis gingen. Ik voelde me steeds beroerder en het was beter dat ik naar huis ging, linea recta mijn bedje in. Inge zou ervoor zorgen dat ik veilig thuiskwam….


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *