— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een zomerse regenbui

Ze moest wel overvallen zijn door die plotselinge regenbui. Zoekend in haar broekzakken stond ze onder het nauwe afdakje van het huis naast het mijne. Vanuit mijn raam zag ik haar wanhopig en rillend van de kou door haar rugzak rommelen, maar tevergeefs. Ze kon het huis niet in. Hoewel ik al naar mijn voordeur liep, twijfelde ik toch even. Moest ik haar binnenvragen? Haar moeder zou waarschijnlijk elk moment terug kunnen zijn van haar werk. Maar ik kon haar toch niet zomaar in de regen laten staan? Toen ik de deur opende, zag ze me meteen en keek me beschaamd aan. Pas toen ik naar haar zwaaide en gebaarde dat ze naar binnen moest komen, glimlachte ze en kwam op me af.

Ik had nooit echt een goede band met mijn buren gehad, maar ik had Willemijn wel eens gesproken en ik wist dat haar ouders rond deze tijd op hun werk zaten. Willemijn verontschuldigde zich en zei dat ze haar sleutels waarschijnlijk op haar kamer had laten liggen die ochtend, maar ik zei dat het niet uitmaakte en nam haar mee naar binnen. Het arme meisje was doorweekt en haar donkerbruine krullen plakten om haar hoofd en nek. Ook haar eenvoudige, donkergroene shirtje kleefde van de zomerregen rond haar rug, haar middel, haar buik en haar borsten. Ze rilde even en door de kou zag ik hoe haar tepels door haar beha en shirtje heen priemden. Toen ik haar aanbood mijn douche te gebruiken en tijdelijk wat kleren van me te lenen, wees ze dat aanbod beleefd af, maar ik drong aan en liep achter haar aan de trap op naar de badkamer.

Terwijl zij zo vlak voor me de trap beklom, keek ik gefascineerd hoe ter hoogte van mijn ogen haar natte spijkerbroek bij elke stap om haar stevige benen spande en hoe de denimstof opgekropen was tot deze onder haar billen twee bolle richels vormde, die bij elke strekking om en om haar zitvlees opstuwden. In de badkamer vroeg Willemijn me nog één keer of het echt niet te veel moeite was, maar ik wuifde haar bezwaren weg en hing een handdoek voor haar klaar aan de badkamerdeur. Ze bedankte me en ik verliet de badkamer met de belofte dat ik droge kleren voor haar zou halen. Toen ik de deur achter me sloot en hoorde hoe ze hem op slot deed, knielde ik echter neer en zette mijn oog tegen het sleutelgat.

Willemijn stond met haar zij in mijn richting en draaide voorzichtig de kraan van de douche open. Gespannen keek ik toe hoe ze met moeite haar natte shirt over haar hoofd trok en daarna ook haar spijkerbroek uitdeed. Ze had een mooie lichaamsbouw, niet dik maar eerder mollig. Haar brede heupen en stevige benen waren perfect in proportie met haar middel en haar bolle buikje. Rillend van de kou deed ze haar beha uit en toen ze voorover boog om ook haar slipje uit te doen, hingen haar volle borsten als twee rijpe, blanke vruchten voor haar uit. Naakt stond ze nu op nog geen meter afstand van me en ik had slechts een paar seconden de tijd om haar en profil te bewonderen, voor ze de douche in stapte en het gordijn achter haar sloot.

Ik ging met racend hart op het tapijt zitten, terwijl ik het laatste beeld van haar zijaanzicht voor mijn ogen bleef afspelen: Willemijn stond rechtop, bloot en prachtig. Haar rechte rug ging over in haar volle, ronde billen, die uitliepen in haar mollige, witte benen. Van voren hing haar grote boezem tot haar middenrif, waarna haar zachte, bolle buikje overging in haar heupen, waartussen een pluk donkerbruin schaamhaar scherp afstak tegen de felverlichte badkamer. Luisterend naar het geklater van de douche liep ik mijn slaapkamer in, recht tegenover de badkamer. Toen ik een stapeltje gemakkelijke kleren had klaargelegd, hurkte ik weer voor het sleutelgat en na een tijdje geduld te hebben uitgeoefend, hoorde ik de douche stilvallen.

Het douchegordijn werd opzij getrokken en terwijl ik mijn hart voelde kloppen in mijn keel, keek ik hoe Willemijn de douche uitstapte. Ze liep recht op mij af, haalde de handdoek van het haakje aan de deur en begon zich vlak voor me af te drogen. Omdat ze begon met haar haren, had ik vol zicht op het natte, naakte meisjes dat zich op nog geen halve meter afstand van mij bevond. Terwijl ze druk bezig was met het afdrogen van haar haren, bewogen haar mooie, volle borsten mee met elke beweging van haar armen. Hoewel ze groot waren en iets uit elkaar hingen, hadden ze toch een jeugdige fermheid en rondheid. Twee kleine, bruine tepels staken beide een andere kant uit en druppeltjes water rolden tussen en over haar borsten omlaag naar haar kruis. Haar druipende, donkere schaamhaar hing als een krullerig bosje tussen haar brede heupen en ertussenin waren duidelijk de donkerroze contouren van haar dikke schaamlippen te zien. Willemijn droogde de rest van haar lichaam af en sloeg de handdoek om haar heen, waarna ik snel mijn slaapkamer in ging, in afwachting van haar.

Toen ze de badkamer uitkwam en mij in de slaapkamer zag staan, met de droge kleren over mijn arm, minderde ze aarzelend vaart, maar kwam toch de kamer binnen. Afwachtend keek ze naar de kleren en naar mij, maar ik vroeg haar rustig of ze lekker gedoucht had en sloot de slaapkamerdeur achter haar. Willemijn stond nu voor mijn grote spiegel en ik kwam achter haar staan. Ze bleef me vragend aankijken, maar antwoordde slechts beleefd dat ze fijn gedoucht had. Mijn grote, witte badhanddoek had ze tot onder haar oksels om haar heen geslagen. Hij reikte tot haar knieën.

In de spiegel keken we elkaar recht aan en ik rook aan haar heerlijke, ongewassen haar, terwijl ik de handdoek losmaakte en hem op de grond liet vallen. Onbeweeglijk bleef ze me met geschrokken ogen aankijken, terwijl ik nogmaals haar jonge, goedgevormde lichaam in me opnam. Ik hurkte, pakte de boxershort die ik klaargelegd had, tilde voorzichtig haar voet op bij haar enkel en schoof de eerste pijp over haar voet. Terwijl ik ook haar tweede been optilde, keek ik naar haar ronde billen en hoe ertussen het roze vlees van haar geslacht door de krioelende krulletjes prijkte. Toen ik opstond zag ik dat Willemijn haar ogen gesloten had en mij ontspannen mijn gang liet gaan.

Terwijl ik het broekje omhoog hees, merkte ik dat het eigenlijk een maatje te klein was, want niet alleen klemde hij nauw om haar billen, maar ook zat hij van voren strak om haar dikke lippen, die nu vooruit staken en duidelijk toonden hoe de witte naad ertussen verdween. Daarna tilde ik haar mollige, maar verrassend stevige armen omhoog en liet een sporthemdje omhaag glijden. Ook dit bleek iets aan de krappe kant waardoor het een diep decolleté vormde als een kloof tussen twee glooiende heuvels. Een joggingbroek en een sportshirt maakten haar outfit af en alsof ze plots uit een betovering ontwaakte, opende Willemijn haar ogen en glimlachte naar me in de spiegel, toen ze buiten het geluid van een pakerende auto hoorde.

Haar moeder was er ze kon weer naar huis. Ze bedankte me en ik zei dat ik haar kleren zo snel mogelijk in de droger zou doen, zodat zij ze weer zou kunnen komen ophalen. Toen ze weg was, liep ik naar de badkamer en verzamelde haar natte kleren. De beelden konden mijn hoofd niet verlaten. De beelden van haar lichaam en van haar mysterieuze glimlach. Wanneer zou ze terugkomen? Zou ze voor meer dan alleen haar kleren terugkomen?

Groningen, 2005

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *