— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Anderhalf uur

Ik houd van sex in vele vormen. Zo ook de betaalde sex. Over een aantal klanten heb ik een verhaal geschreven. Meer eigenlijk een beschrijving van de tijd samen. Dat kan zijn een half uur, drie kwartier, een uur of langer. Een dag in de week werk ik in een privehuis. Mijn reguliere werk, ik geef les op een VMBO school, geeft mij voldoening en waardering. Het werk als hoer doet dat ook.

Ik ben uitgeput van de 3 uur sessie. Het is warm en stil. Ik val af en toe in slaap.

Marja, de gastvrouw, komt binnen en ik hoor met mijn versufte hoofd alleen het woord blauw. Met een snelle blik in de spiegel en een hand door mijn haar loop ik richting blauwe kamer.
Ik geef de man een hand en noem mijn naam. Hij ziet er niet echt geinteresseerd uit. Joyce is na mij en maakt een soortgelijke opmerking.

Anderhalf uur op rood. Ik ben zeer verbaasd. In de kamer oogt hij een stuk vriendelijker. Hij ruikt lekker en ik zeg hem dit ook. Zijn handen gaan onzeker naar mijn borsten. Hij lijkt zenuwachtig. Ik streel zijn arm. Toch weet hij razendsnel mijn topje los te knopen. Ik sta op om mij verder uit te kleden. Hij houdt me tegen. Dat wil hij doen.

Met zijn kleding nog aan ligt hij op bed. Ik ga op hem zitten, mijn tieten in zijn handen. Het beeld is inmiddels bekend. Hij streelt mijn rug, mijn kont. De broek zit iets te strak voor deze positie en ik hoop dat hij me snel verder uitkleedt. Ik maak wat neukbewegingen. Hij kreunt.

Ik ga op mijn rug liggen en speel zelf met mijn tepels. Hij trekt mijn broek uit. Hij vindt mijn string (rood met geborduurde bloemen) spannend en geeft mijn kut een kus. Ik trek zijn shirt uit en ontdoe hem ook van zijn broek.
Op zijn slip zit een natte plek. Mijn hand gaat over zijn duidelijk aanwezige pik. Zeer hard en goed dik. Ik heb zin om hem te neuken.

Heerlijk als een man kale ballen heeft. Met genoegen lik en zuig ik. Ik hoor hem genieten. Hij speelt met mijn haar en probeert bij mijn tieten te komen. Als ik iets omhoog kom, duwt hij me rustig op mijn rug, zijn hand tussen mijn benen. Hij masseert en streelt en vindt mijn klit. Rustig draait hij rondjes. Mijn verlangen naar zijn pik neemt toe. Het liefst had ik hem zo op me getrokken maar het gaat niet om mij. Ik probeer te genieten van zijn hand en vingers.
Zijn middelvinger glijdt in mijn kut. Het ritme van zijn hand is iets te zwak om mij te laten klaarkomen. Ik probeer hem aan te sporen, niet veel verbetering.

Ik keer mijn gezicht naar hem toe en fluister dat ik hem zou willen voelen. Hij glimlacht. De condoom zit er zo om. Ik neem hem nog even in mijn mond en kruip dan op hem. De harde, dikke pik voel ik zo in me glijden. Een genot. Mijn heupen gaan heen en weer. Ik neuk hem rustig. Af en toe onsnapt een geluid aan zijn mond. In de spiegel zie ik mijn enorme kont op hem heen en weer gaan. Het maakt me nog geiler. Zijn handen gaan over mijn rug en dijen. Nog even en ik laat me gaan.

Het geil zit inmiddels aan de binnenkant van mijn dijen. Hij maakt er een opmerking over. Ik blijf ons in de spiegel bekijken. Langzaam ga ik nu op en neer. Zijn paal verdwijnt in mijn kut en komt weer te voorschijn. Nog een keer denk ik aan mezelf.Hij vindt het geweldig.

Hijgend lig ik even op hem. Ik voel zijn pik kloppen. Nu ik onder. Het gevoel van een enorme pik die zo in me komt, vind ik een van de meest geile momenten van seks. Hij neukt geil en krachtig. Mijn kut is zeiknat. Een paar heftige stoten en hij komt. Hij neemt niet de tijd om bij te komen en gaat direkt uit me. Een lichte teleurstelling maakt zich van me meester. Ik had hem nog even willen voelen.
Het is geen knappe man. En ik heb ook geen humor kunnen ontdekken maar hij neukt om verliefd op te worden.

Nadat hij zich even heeft afgespoeld komt hij naast me liggen en neemt me in zijn armen. Hij streelt mijn rug en arm en vertelt over zijn werk. Later deze avond gaat hij naar Ajax-Panikinaikos.
Toevallig heb ik wat over de wedstrijden van Ajax dit weekend gelezen en we praten hierover door. Kan het niet laten om nog even met zijn pik te spelen. Een direkte reaktie. Ik trek hem af. Had het idee dat hij nu heftiger klaarkwam.
Hij gaat met zijn hoofd op mijn buik liggen. Hij zegt dat ik stout ben maar dat hij me wel heel lief vindt. Hij kondigt zijn vertrek aan en staat op.

Tijdens het aankleden meldt hij me dat hij me heeft uitgekozen om mijn grote borsten en omdat ik gewoon gekleed ben. Lees: niet hoerig.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *