— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

My number 6…

Het is een week geleden dat ik je voor het eerst op het sportnieuws zag. Ik was gelijk verkocht. Twee dagen geleden heeft mijn neef, jouw teamgenoot, ons aan elkaar voorgesteld. En nu zitten we in een eetcafeetje tegen over elkaar. Het gesprek komt niet op gang, ik heb het idee dat je erg moe bent.

We kletsen wat over koetjes en kalfjes, maar volgens mij vind jij er niks aan. Ik had je heel anders voorgesteld, veel gezelliger, maar je komt nu erg saai op mij over. We eten ons eten snel en bijna zwijgend op. Net op het moment dat ik je wil vragen om me naar huis te brengen, deze date als verloren beschouwend, vraag je of ik je appartement nog wil zien. Of ik Casa Rodger wil zien? Natuurlijk! Je ogen beginnen te twinkelen…

In de auto leg je een hand op mijn knie. Ik voel de warmte door de stof van mijn jurkje heen. Ik krijg kriebels in mijn onderbuik. Zou je me dan toch net zo leuk vinden als ik jou? Zouden we dan toch… Ik gluur tussen mijn wimpers door naar je gezicht. Je blik is strak op de weg gericht, maar ondertussen verplaatst je hand zich wat naar boven.

Bij jou thuis aangekomen plof je gelijk op de bank. Een beetje zenuwachtig ga ik aan het andere eind van de bank zitten. Je doet weer ontzettend star, zoals je tijdens het eten ook deed en ik verdenk mezelf ervan dat ik me jouw toenadering in de auto maar heb verbeeld. Omdat ik het zo graag wil.

We kijken wat televisie, er is american football op. Ik vraag me af wat ik hier in ’s hemelsnaam doe en baal er een beetje van dat ik niet met mijn eigen auto ben gekomen. Dan had ik nu tenminste kunnen opstaan om naar huis te gaan. What the hell was I thinking! Je kunt elk meisje uit de stad krijgen en dan denk ik ook nog dat je wel iets met mij wilt.

Opeens schuif je dichter naar me toe. Je legt je hoofd op mijn schouder en kijkt me doordringend aan. ‘Krijg ik geen kusje’, vraag je. En ik ben even van mijn stuk. Zonder mijn antwoord af te wachten trek je me bij je op schoot en begint me te zoenen. Langzaam glijden je handen onder mijn jurkje, over mijn rug. Elke aanraking doet me gloeien en ik zoen je vol overgave terug.

Al snel verdwijnen mijn jurkje en jouw shirt op de grond. Je lijf is precies zoals ik me het had voorgesteld; lang, slank en gespierd. In een beweging til je me op en draagt me naar je slaapkamer. Ondertussen voel ik allemaal kleine, opwindende kusjes in mijn nek en op mijn schouder.

Je legt me zachtjes neer op het bed en terwijl je je spijkerbroek uit schopt kijk je naar me. ‘Je bent mooi’, zeg je schor en komt naast me liggen. Ik draai mezelf boven op je en begin je weer te zoenen. Ik voel duidelijk dat ook jij erg opgewonden bent en langzaam draai ik met mijn heupen over je harde geslacht. Je maakt de sluiting van mijn beha los en gooit deze op de grond. Ik draag nu alleen nog maar een string en ik voel je handen overal. Ik voel dat ik nat ben van onderen en mijn poesje smeekt bijna om gestreelt te worden.

Alsof je gedachten kunt lezen, glijdt je hand via mijn rug en billen naar beneden. Je haakt een vinger onder mijn string en streelt zachtjes mijn poesje. Dan draai je me op mijn rug en begint mijn borsten te zoenen. Je zuigt aan mijn tepel terwijl je hand nu helemaal in mijn string verdwijnt. Je vindt mijn knopje en begint er mee te spelen. ‘Ik wil je nu in me voelen’, fluister ik hees.

Je mond zakt af naar benenden en met je tanden trek je mijn string naar benenden. Je eigen boxershort doe je ook uit en heel langzaam dring je bij me naar binnen. ‘Je bent zo lekker’, zeg je en een kreun ontsnapt uit mijn mond. Dit is waar ik de hele avond stiekem op had gehoopt en in het echt voelt het nog veel beter dan dat ik het me had voorgesteld. Je begint ritmisch en diep te pompen en we zoenen alsof ons leven ervan af hangt. Je handen kneden mijn borsten en ik zet mijn nagels in je rug. Je bent zo lekker, zo ontzettend lekker.

Net als ik voel dat ik bijna kom, draai je me op handen en knieen. Je schuift makkelijk in me en pompt nog harder en dieper dan eerst. Je slaat met een vlakke hand op mijn bil en zegt dat ik de lekkerste ben die je hebt gehad. Ik voel dat ik ga komen en hoor aan jouw gekreun dat het bij jou ook niet lang meer gaat duren. Op het moment dat al mijn spieren zich aantrekken en ik een explosie door mijn onderbuik voel gaan, voel ik jouw warme zaad in mijn poesje spuiten. Uitgeput laten we ons op het bed neer vallen. Ik kijk je aan en besef dat ik hartstikke verliefd ben. Op jou, Rodger…

Het is nu precies een jaar geleden dat dit is gebeurt. Achteraf bleek dat Rodger een vriendin had. Na deze keer ben ik nog een paar keer bij hem geweest, maar deed mezelf daarmee alleen maar pijn. Verliefd ben ik nog steeds, maar ook blij dat hij volgends seizoen ergens anders gaat spelen. Misschien kan ik het zo eindelijk eens afsluiten…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *