— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het pashokje

Eergisteren was ik aan het winkelen met mijn schoonmoeder. Het was tegen sluitingstijd toen ik in de etalage van een grote modezaak een opvallende outfit zag liggen, gemaakt van streelzachte angora. Een rok en bijpassend truitje, voor de helft van de prijs! We gingen de winkel binnen, hoewel het al bij zessen was. Een aardige, wat oudere vrouw kwam op me toelopen. Ze scheen het niet erg te vinden dat ik haar nog iets uit de etalage liet halen op dit tijdstip. Mijn verontschuldiging wuifde ze resoluut weg.

Terwijl ik in de paskamer was, hoorde ik hoe ze een collega uitliet en de deur achter haar op slot draaide. Mijn schoonmoeder was achter in de winkel verdwenen, en ik hoorde alleen nog de verkoopster hangertjes recht hangen en dingen opruimen. Plotseling deed ze het gordijn van de paskamer een stukje open en keek mee. De rok zat als gegoten. Werkelijk prachtig. Nu nog het truitje. Ik knoopte mijn blouse open en deed hem uit. Toen pakte ik het truitje en trok het over mijn hoofd. Opeens voelde ik haar handen aan mijn bh-sluiting.
“Die zou ik af doen. Het truitje is zo heerlijk zacht en valt zo mooi om je borsten dat een bh eronder het echt niet goed doet.”

Ik vond het wel erg vrij wat ze deed. Normaal zou ik dit niet gepikt hebben, maar op de een of andere manier kon ik het van haar wel hebben. Ze hielp me het truitje over mijn hoofd te laten glijden. Toen vatte ze me resoluut in mijn taille en draaide me om. Ik stond tegenover haar als een klein meisje dat door haar moeder gekleed wordt, terwijl zij het truitje rond mijn schouder schikte. Aansluitend gleden haar vingers onderlangs de openvallende kraag. De rug van haar handen beroerde daarbij mijn borsten. Een zachte streling. Ze leek er geen erg in te hebben. Ze bekeek me van top tot teen en nadat ze tevreden had geknikt draaide ze me weer op dezelfde wijze om. Ze stond achter me en keek met me mee in de spiegel.
“Staat je heel mooi. Je hebt precies het lichaam waarvoor het is gemaakt. Ik twijfel alleen een beetje over de kleur. Misschien moeten we even naar het daglicht lopen. Kom maar, er valt genoeg licht door de etalageruit.”
Ze ging me voor en bekeek me weer.
“Wacht, ik zal een spiegel pakken, dan kun je het zelf ook zien.”
Ze liep weg en kwam terug met een spiegel op een standaard. Ze wachtte af wat ik er zelf van vond.
“Het maakt me wat bleek, vindt u niet?” opperde ik.
“Exact, dat dacht ik nou ook. En je hebt zo’n mooie teint. Gewoon zonde. Ik denk dat zalm een betere kleur is voor jou. Ik zal eens wat halen.”
En weg was ze. Ik stond nog in de spiegel te kijken toen ze terug kwam met een zalmkleurige lange jurk, gemaakt van superzachte angorawol.
“Dit is jouw kleur, lijkt me.”
Ik trok het truitje uit, voelde me totaal op mijn gemak. Dat ik half in de etalage stond leek een detail. Ze hielp me met de rok. Haar handen op mijn heupen, als teken ‘laat mij maar’, toen een hand in de rokband, tegen mijn blote huid, terwijl de andere hand de rits opentrok. Haar hand op mijn rug voelde heerlijk zacht en warm aan. Ik keek in de spiegel naar wat ze deed. Haar bewegingen waren gracieus, maar toch vastberaden en doelgericht. Het viel me nu pas op dat ze een mooie jurk droeg van azuurblauwe zijde. Toen ze door haar knieën zakte om mij te helpen uit de rok te stappen kon ik zien dat ze een mooie volle boezem had. ’Wel iets anders dan die kleine tietjes van mij’, dacht ik nog. Ze nam de jurk en hield die zodanig voor me klaar dat ik alleen nog maar mijn armen in de mouwgaten hoefde te steken. Even zat mijn hoofd in de zachte wol. Toen bevrijdden haar handen mij uit de duisternis en gleed de halsopening over mijn hoofd. Ook nu weer draaide ze me zacht, maar vastberaden om, naar ik aannam om de jurk dicht te ritsen. Maar eerst deed ze iets verrassends. Ik voelde twee duimen in de band van mijn slipje. Ze gingen rond tot op mijn buik en toen weer terug. Onderwijl trok ze mijn slipje strak omhoog. Pas toen deed ze de rits dicht. Ik was wat in verwarring geraakt, maar toen ik haar ogen zocht werd ik meteen gerustgesteld. Ze keek naar het resultaat en leek geen erg in mij als persoon te hebben. Ze stapte achteruit.
“Loop eens een eindje…”

Ik liep een paar meter de zaak in. Ze had mijn slipje zo hoog opgetrokken dat de stof verder in mijn bilnaad kroop bij iedere stap die ik deed. Mijn ogen zochten mijn schoonmoeder en in een flits zag ik haar achter in de winkel staan, bij de grotere maten. Met een oerlelijke bloemetjesjurk in haar handen. Ze zag me en knikte goedkeurend. Ik voelde de zachte wol op mijn billen. Het streelde aangenaam. Ook mijn tepels vonden het prettig geprikkeld te worden door het poezelige textiel. Ik voelde dat ze een beetje hard werden. Ik draaide me om en liep weer terug. Ze stond voor de glaspui en keek naar me. Opeens zag ik, vanwege de lage zon achter haar, de contouren van een mooi lichaam. Een echte vrouw. Alles aan haar was rond en zacht en in de juiste verhoudingen. Een Rubenstype. Warm, aanhankelijk, hartstochtelijk…

Ik liep op haar toe en opeens voelde ik een erotische spanning. Zoals ze daar stond en naar me keek. Ik werd onzeker. Waarom voelde ik me tot haar aangetrokken? Terwijl ik notabene met mijn schoonmoeder aan het winkelen was? Ze scheen mijn aarzeling op te merken, maar anders uit te leggen.
“Twijfel je?”
Ik zei: “Ja, ik weet het niet… Is het niet te… sexy?”
“Lieve kind! Met zo’n lichaam? Hoe kun je dat nu zeggen. Het staat je werkelijk fantastisch!”
Ik keek nog eens in de spiegel. Frunnikte wat onhandig aan de stof. Ze kwam naast me staan. Samen bekeken we het spiegelbeeld.
“Ik vind u veel mooier …” hoorde ik mezelf zeggen.
Ze keek me aan, in de spiegel.
“Vind je?”
“Ja, echt! Ik vind u een echte vrouw” zei ik naar waarheid.
“Dank je wel! Maar als ik zo’n jurk aantrek zit-ie als een hobbezak, hoor! Nee, dit is echt iets voor zo’n mooie meid als jij….”

Ik weet niet wat er gebeurde.
Ik zei: “U bent aardig en charmant. Dat is toch belangrijker dan een slank lichaam?”
De rest ging gewoon vanzelf, alsof we elkaar al jaren vrij intiem kenden. Ze stapte nu dichterbij en legde weer haar handen op mijn heupen.
“Meisje toch… je bent zo mooi…. je strakke jonge borsten… je mooie billen…”
Ze streelde nu mijn flanken in opwaartse richting. Ik sloot mijn ogen, voelde hoe iedere zenuw van mijn huid geprikkeld werd door haar zachte vingers die de poezelige wol langs mijn lichaam liet schuren. Mijn vagina begon te gloeien. Ik werd opeens hartstikke geil. Ze moet het bespeurd hebben. Ik voelde een hand op mijn billen, de andere op mijn buik. Haar hoofd rustte bijna op mijn schouder.
“Ik heet Eva,” zei ze in mijn oor.
“Ik ben Samira,” zei ik.
“Aangenaam kennis met je te maken, Samira… Wie is die vrouw met wie je binnenkwam?”
Op dat moment gleed haar hand naar beneden, bleef rusten op mijn schaambeen en drukte licht.

Een rilling schoot door me heen. Mijn schoonmoeder, shit! Helemaal vergeten door de spanning! Ik fluisterde dat ze mijn schoonmoder was en dat ik over een paar maanden ging trouwen.
“Ik wil je graag wat beter leren kennen, Samira. Misschien kunnen we vriendinnen worden…”
Terwijl ze die woorden sprak, speelde haar andere hand met een tepel. Ik draaide mijn gezicht naar haar toe. Ze reageerde direct; met haar krachtige armen draaide ze me een halve slag en drukte toen haar mond op mijn lippen. Nadat ze me een lange zoen had gegeven, stelde ze voor het pashokje op te zoeken.

We gingen de winkel weer in en ze liet me plaatsnemen op de stoel die in het hokje stond, en kwam voor me staan. Ze keek me doordringend aan. Ik slikte diep en probeerde mijn steigerende ademhaling onder controle te krijgen. Ze sloeg een arm om me heen en legde haar andere hand op mijn bovenbeen.
Terwijl ze me streelde zei ze: “Je hebt nog nooit met een vrouw gevrijd, denk ik.”
Ik beaamde dat.
“Het kan heel fijn zijn. Ik weet precies wat jij lekker vindt….”
Haar hand gleed onder mijn jurk en vond mijn kut. Terwijl ze me hartstochtelijk zoende, happend dit keer, gleden haar vingers in mijn slipje. Ik kreunde van genot.
“Mmmm, je hebt er wel zin in geloof ik…” zei ze.
“Oooh Eva, het is zo zalig wat je doet…”
Ze streelde mijn wang met een lief gebaar. Ze trok aan de ceintuur en haar jurk viel open. Ze was naakt. Ik bewonderde haar fraaie lichaam, de licht gewelfde buik die zachtheid beloofde, de stevige venusheuvel, het mooie zwarte schaamhaar. Daarna boog ze zich over me heen. Ze begon me te zoenen en strelen. De zachte wol maakte me razend van geile wellust. Op een zeker moment verplaatste ze zich. Ze trok de jurk op, zodat mijn schoot vrijkwam.
“Doe je broekje uit…” zei ze met hese stem.
Ik moést gewoon aan haar vraag voldoen, kon niet anders, tilde mijn billen op en trok mijn slip uit. Ze boog haar hoofd in mijn schoot. Wellustig snoof ze de geur op van mijn gretige vagina, voordat ze haar tong tussen m’n schaamlippen liet glijden. Ik kreunde licht. Toen zwaaide ze een been over me heen, trok in één beweging mijn zalmroze angorajurk uit en liet haar eigen onderlichaam zakken. Ze wreef het heen en weer over mijn tietjes. Ik legde mijn handen op haar heupen en streelde die. Haar tong vond mijn clitoris en begon te likken. Ze sabbelde er even aan zoals mijn verloofde het nog nooit had gedaan. Mijn kut stond in brand! Toen liet ze haar onderlichaam zakken en ik kon niet anders dan haar geven wat ze mij gaf. Toen ze op zeker moment heel nat werd, begreep ik dat ik haar met mijn tong had klaar gemaakt.

Nadat de heerlijke krampen eindelijk ook uit mijn eigen onderlichaam waren weggetrokken, kwam in met één schok weer terug op aarde… Met de foute bloemetjesjurk nog over haar arm geslagen stond mijn schoonmoeder voor het pashokje te wachten, met blosjes op haar wangen. Eva, die haar waarschijnlijk al lang had gezien, brak de spanning door rustig haar eigen jurk weer aan te trekken, mijn roze jurk aan te pakken, de winkel in te lopen en achter de toonbank te verdwijnen.

Ik wist niet hoe ik mijn schoonmoeder aan moest kijken, en stamelde iets van: “Ik kon het niet helpen, het gebeurde gewoon.” “Kleed je aan”, siste ze, “en als mijn jongen hier ooit iets van hoort of ik merk dat het vaker voorkomt, dan zorg ik er persoonlijk voor dat de hele bruiloft wordt afgeblazen, jij vuile pot!”

Natuurlijk kocht ik de zalmroze jurk en mijn schoonmoeder de bloemetjesjurk. Tijdens het afrekenen knipoogde Eva naar me terwijl ze vroeg: “Heb je je trouwjurk eigenlijk al uitgezocht, Samira? Want die hebben we hier ook, hoor..!”

Wordt wellicht vervolgt…

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. tarik 09 jan 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *