— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

privé-sauna (1)

We hadden er gereserveerd om 18 uur zodat we erna nog tijd hadden om te gaan uit eten. Jij checkt ons in. Een oudere dame kijkt naar ons en vertelt ons de huisregels. Regel nr een: geen seksuele contacten in de ruimte; twee: alles netjes achterlaten; drie: gewoon genieten. Enkel aan die laatste ben ik van plan me te houden.

We kleden ons apart om en komen uit de kleedkamer met een handdoek om. We komen de saunaruimte binnen. Wow, de sfeer is mooi en warm. Recht voor ons staat de jacuzzi, links staat de sauna. We besluiten eerst de sauna in te gaan. De spanning knettert tussen ons in. We weten alletwee wat er gaat gebeuren. Jij hebt geen zin om het initiatief te nemen. Nou ik ook niet. We gaan tegenover elkaar zitten. Ik een bankje hoger dan jij. Ik sluit mijn ogen en leg mijn hoofd tegen de houten muur.

Van de hitte wordt ik nog geiler dan ik al was en ik kijk vanuit mijn ooghoeken naar jou. Ik zie dat je het al behoorlijk warm hebt, er glijdt een druppel zweet van je voorhoofd langs je wangen naar beneden. Ik vraag me af of ik je nog heter kan maken en besluit het uit te testen. Ik doe mijn benen een klein beetje uit elkaar, net zover dat je een glimp van mijn natte, geschoren kutje kan zien. Ik doe alsof ik me er niet van bewust ben, maar zie dat je het hebt gemerkt. Je gezicht wordt nog roder dan het al was en ik zie je slikken.

Ik glimlach in mezelf. Van dit spelletje raak ik helemaal in de juiste stemming en ik besluit verder te gaan. Ik sluit mijn ogen opnieuw en laat mijn handen langs mijn zij naar mijn benen glijden. Ik laat een hand rusten in mijn kruis en begin mezelf te strelen. Ik hoef niet naar jou te kijken om te weten dat je het merkt en geniet. Ik concentreer me volledig op mezelf. Ik streel mijn lipjes om daarna één vinger in mijn kutje te steken, daarna volgt de tweede.

Ik breng mijn hand terug omhoog en steek mijn vinger in mijn mond en lik hem af. Best lekker! Mijn tepels hebben ook al gereageerd op mijn handelingen en zijn mooi stijf. Ik streel ze en neem mijn linkertepel tussen duim en wijsvinger en knijp er zachtjes in. Mmm, een zucht verlaat mijn mond. Hoewel je duidelijk geniet van dit tafereel wil je meer. Je laat je handdoek op de grond glijden en ik zie je erectie. Je komt naast me staan en geeft me een hete, lekkere tongkus, precies zoals ik het graag heb. Je maakt mijn handdoek los maar laat hem onder me liggen. Je handen gaan op verkenning.

Ze vinden mijn borsten en plagen ze door er telkens rondjes rond te draaien. Je weet hoe het moet, je weet wat ik lekker vind. Ik ga recht zitten en zak een bank. Jij staat nog steeds voor me op de grond. Ik zit juist op de goede hoogte om je penis in mijn mond te nemen. Er mogen dan vrouwen zijn die niet graag pijpen, ik doe het ontzettend graag. Ik lik met het puntje van tong van stam tot eikel, net zoals ik vroeger mijn ijsje at. In mijn rechterhand neem ik je ballen en masseer ze zeer, zeer zachtjes. Ik neem heel je erectie in mijn mond en lik zachtjes aan je eikel.

Je neemt mijn hoofd zachtjes vast met je twee en handen en beweegt op en neer. Je begint te kreunen. Dan stop ik opeens, sta op en verlaat de sauna. Deze begint nu toch wel echt, té heet te worden. Ik laat me in het warme water van de jacuzzi glijden. Jij volgt meteen.

(wordt vervolgd)

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *