— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Spannende Kaasfondue..

Vanavond is het feestje in de kroeg om het 10-jarig bestaan te vieren. Ik heb er best zin in, al ken ik lang niet iedereen en vind ik het altijd vervelend om ergens in mijn eentje naar toe te gaan.Zodra ik de deur binnenstap, komt me de gezellige muziek uit de jaren ’80 al tegemoet, evenals de fonduelucht.We gaan dus fonduen. Achter in de zaak wordt al druk gespeeld op de speciaal voor de gelegenheid bestelde flipperkasten, videospelletjes en tafelvoetbal.

Gelukkig zie ik meteen enkele bekenden dus ik bestel een drankje aan de bar en loop naar ze toe. Er wordt druk gekletst over muziek, uitgaan, saunabezoek en vakanties naar warme bestemmingen. Na enige tijd heb ik het gevoel dat ik bekeken word. Ik kijk om, recht in een paar prachtige blauwe ogen. Wat een stuk! Ik krijg er kriebels van in mijn maag!

Vaag ken ik hem, hij komt hier wel vaker en was me al opgevallen, die populaire vent met zijn mooie zwarte haar en stoere leren jack. Hij komt naar me toe en fluistert in mijn oor: ‘Mag ik je uitdagen, voor een potje flipperen?’ Natuurlijk zeg ik meteen ja. We lopen langs de bar en bestellen nog twee biertjes. Dan lopen we naar een flipperkast die nog vrij is en beginnen te spelen.

Zwijgend spelen we zo een tijdje, terwijl hij me af en toe zwoele blikken toewerpt.
Als het weer zijn beurt is om te spelen, komt hij achter me staan en begint te spelen terwijl ik tussen zijn armen sta. Tijdens het spelen leunt hij af en toe tegen me aan, iedere keer lijkt er wel een elektrische schok door me heen te gaan.
Ik ben normaal niet zo flirterig maar dit voelt gewoon zo goed aan. Als hij zijn glas oppakt, leunt hij in de volle lengte tegen me aan, slaat een arm om me heen en vraagt of ik zin heb in wat anders. Zijn donkere stem trilt zalig in mijn oor. Ik kan alleen maar knikken.

Nu is het tijd voor wat videospelletjes. Ik speel die eigenlijk nooit, voel me er te oud voor maar het gaat me erg goed af. Ik win iedere keer! Speels boos krijg ik af en toe een klap op mijn billen of een kneepje in mijn arm. Hoe ik het klaarspeel om me nog te concentreren op het spel weet ik niet. Dan wordt er aangekondigd dat het kaasfonduen gaat beginnen. Hij bekent dat hij dat nog nooit heeft gegeten en dat hij niet weet hoe het werkt. Natuurlijk bied ik meteen aan om het hem te leren.

We halen een pannetje met kaas op, brood en groentes en installeren ons aan een klein tafeltje in een hoekje. Ik doe hem voor hoe je het brood in de kaas doopt en dan in je mond stopt. Ik heb kaasfondue nooit bijzonder spannend gevonden, maar nu! Steeds vaker voeren we elkaar terwijl we elkaar diep in de ogen kijken.
De wereld om ons heen bestaat niet meer totdat een groepje achter ons roept ‘neem alsjeblieft een kamer’.

Ietwat beschaamd kijk ik om me heen, iedereen kijkt ons lachend aan. Even later stelt hij voor om weg te gaan. Stilletjes vertrekken we zonder iets te zeggen. Bij de fietsen aangekomen pakt hij me beet en begint me te kussen. Eerst zachtjes en dan veel heftiger. Ik voel weer die kriebels in mijn onderbuik en voel me helemaal week worden. Dan duwt hij me zachtjes naar de fiets en zegt ‘kom mee’.
Gelukkig is het niet ver naar zijn huis.

Ik heb me nog nooit zo snel laten verleiden maar het gaat gewoon vanzelf. Binnen aangekomen gooit hij zijn jack over een stoel en zet een muziekje op. Dan komt hij naar me toe, trekt mijn jas uit en begint me weer te kussen. Langzaam draaien we rond op de muziek. Hij bijt me zachtjes in mijn nek en kust me dan hard op mijn mond. Zijn handen verdwijnen onder mijn shirt en omvatten mijn borsten. Meteen voel ik ze opzwellen en mijn tepels worden hard. Ik kreun en begin zijn shirt uit te trekken. Snel trekt hij het over zijn hoofd en schopt zijn schoenen uit.
Dan trekt hij mijn shirt uit en schuift mijn rok over mijn heupen tot hij op een hoopje op de grond ligt.

Hij trekt me tegen zich aan en ik raak helemaal opgewonden van zijn blote borst tegen de mijne. Mijn bh verdwijnt ook snel. In een slipje en hoge hakken sta ik voor hem. Genietend gaan mijn handen over zijn borst en armen om vervolgens de knopen van zijn spijkerbroek los te maken. Het voelt zo goed aan. Het is duidelijk te zien hoe opgewonden hij intussen ook is en dat doet me goed.

Ik ga op mijn rug op de bank liggen en hij knielt tussen mijn benen. Dan trekt hij langzaam mijn slipje uit, een spoor van kussen volgt mijn slipje. Hij duwt mijn benen voorzichtig verder uit elkaar en kust me op mijn mond. Dan kust hij mijn kaak, hals, borsten, zuigt zachtjes aan mijn tepels en gaat steeds lager. Teder kust hij mijn schaamlippen en ik krom mijn rug om maar dichterbij te komen. Hij begint steeds harder en sneller te likken en te zuigen, ik heb het gevoel dat ik gek word. Vervolgens likt hij een vinger af en duwt die langzaam tussen mijn natte lippen en begint te masseren.

Terwijl zijn tong over mijn clitoris gaat en zijn vinger in me, kom ik klaar, ik gil het bijna uit, zo geil voel ik me. Vlug staat hij op en trekt zijn spijkerbroek en boxershort uit. Ik kom half overeind om hem in mijn mond te nemen. Ik lik en zuig op zijn gezwollen en kloppende penis terwijl mijn handen zijn billen omvatten.
Dan trekt hij me overeind, draait me om, spreidt mijn benen en komt met een harde stoot in me. Door mijn hakken ben ik groot genoeg. Terwijl hij in me begint te bewegen, masseert hij mijn borsten en kust hij me in mijn nek. Steeds wilder beginnen we te bewegen als op het ritme van een voortdenderende trein.

Opeens stopt hij en draait me weer om, zet me tegen de muur en stoot weer bij me naar binnen. Deze houding heeft me nooit prettig geleken maar we lijken voor elkaar gemaakt. Hij houdt een been van me omhoog terwijl hij hard in me stoot, steeds sneller. Weer stopt hij. Hij legt me op de bank en komt naast me liggen. Half op mijn zij trekt hij mij been omhoog en glijdt zachtjes bij me naar binnen. Terwijl hij stoot, masseert zijn hand mijn clitoris die behoorlijk opgezwollen is. Steeds harder, steeds sneller, ik zweet en ik kreun en dan voel ik een enorm orgasme aanzwellen. Ik schreeuw het uit. Het duurt nu niet lang of hij komt ook schokkend klaar.

Voldaan liggen we in elkaars armen na te genieten terwijl de Dijk heel toepasselijk zingt: ‘Ik kan het niet alleen’. Na een tijdje voel ik zijn handen over mijn heupen en billen glijden. Ik ben meteen weer opgewonden. O ja, we gaan nog een keer…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *