— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Housewarming

Eindelijk is het dan zover! Na maanden wachten is mijn appartementje geheel gerenoveerd en gemeubileerd. Door verschillende problemen werd de opleverdatum steeds maar uitgesteld. Maar nu ben ik eindelijk gesetteld. In hartje Utrecht tussen de winkeltjes en andere appartementen is het fantastisch wonen.Om mijn nieuwe stulpje in te wijden geeft ik een housewarming-party. Naast vrienden, familie, oud-klasgenootjes en collega’s nodig ik ook een paar kennissen uit die ik regelmatig zie. Eén van die kennissen is Rik. Eigenlijk is het lastig te omschrijven in welke categorie hij thuishoort. Vaak werk ik met hem samen, maar we zijn geen collega’s. Rik is een lekkere vent van 28 jaar met een mooie bos haar op zijn hoofd en mooie spieren op zijn lichaam. Bovenal heeft hij een flinke dosis humor en een prachtige lach. Ik hoop dat hij komt!

Het is elf uur geweest en ik heb iedereen een tour door het appartement gegeven. Iedereen is vol lof over de inrichting en ze feliciteren me stuk voor stuk met het eindresultaat. Gezien de prachtige ligging in het centrum wil iedereen wel eens komen stappen in Utrecht. Jammer genoeg heeft Rik zijn gezicht nog niet laten zien en ik begin de hoop te verliezen dat hij nog zal komen. Ik staar even voor me uit en hoor de muziek van Simply Red door de kamer galmen. Door het geroezemoes van de menigte hoor ik plots de bel klinken. Ik schrik wakker en kijk naar de intercom, maar collega Peter heeft de deur al geopend. Het is Rik.

Met een grote glimlach stap ik naar hem toe en omhels hem. Enigszins verwonderd slaat hij twijfelachtig zijn armen om me heen en zegt lachend gedag. Ik kijk hem aan en smelt weg.
“Hoi”, zeg ik gespannen met verheven stem. Hij knipoogt naar me en lacht.
“Kon je het makkelijk vinden?”
Hij knikt en overhandigt me een cadeautje. Het is een foto waar we samen op staan. De foto is destijds voor de grap genomen maar hij heeft de moeite genomen om ‘m af te drukken en in te lijsten. Mijn hart klopt in mijn keel. Stiekem wil ik wel meer van dit soort foto’s.

Ik gebaar hem dat we een kleine rondleiding doen en neem hem aan mijn arm mee door mijn appartementje. Bij iedere kamer geef ik wel een korte uitleg over de kleuren en materialen tot we bij de slaapkamer komen. Sommige spulletjes staan nog in dozen maar de dagelijkse dingen zoals kleding heb ik al netjes ingeruimd. Slinks laat ik hem de inhoud zien van mijn nachtkastjes en het dressoir. Geïnteresseerd kijkt hij naar mijn slipjes en beha’s en kijkt me goedkeurend aan.

“Kijk, ik heb een en-suite”, zeg ik overdreven interessant en loop naar de kleine badkamer. Hij volgt me gedwee en stapt achter me de ruimte in. Ik kijk in de spiegel als hij achter me staat en lach uitdagend.
“Leuk appartement”, zegt hij met een knipoog en slaat zijn arm om mijn middel. Hij trekt me tegen zich aan en ik voel hoe mijn kont hem raakt. Hij doet zijn hand onder mijn naveltruitje en kust me in mijn nek. Ik sidder en sluit mijn ogen. Zijn hand streelt mijn buik en beweegt zich richting mijn borsten.

Zachtjes streelt hij met zijn ene hand over mijn beha en met zijn andere hand aait hij nu mijn buik. Mijn ogen zijn nog steeds gesloten en ik voel hoe hij mijn hals bevochtigt met zijn lippen en tong. Hij blaast zachtjes in mijn nek en ik voel een aangenaam briesje. Met mijn handen steun ik op de wastafel en duw mijn kont hard tegen zijn lichaam aan. Zijn harde piemel is duidelijk te voelen door de twee spijkerbroeken heen. Mijn tepels zijn hard en willen meer aandacht. Ik kom zachtjes overeind en maak de sluiting op mijn rug los.

Behendig trek ik mijn beha door mijn mouw uit. Twee puntjes tekenen zich af in mijn shirtje. Zijn twee warme handen omsluiten mijn parmantige borstjes en masseren mijn tepels. Ik ben niet langer zenuwachtig maar bloedgeil en hijg zachtjes. Behendig rijd ik tegen hem op. Zijn handen dwalen af naar mijn broeksluiting en openen in een mum de knopen. De spanning op mijn heupen is afgenomen en mijn broek hangt los. Zijn linkerhand streelt nu weer mijn tepels en zijn rechterhand streelt mijn slipje. Lief en teder bijt hij op mijn oorlelletje. Ik draai mijn hoofd en lichaam iets en laat onze tongen elkaar raken, zij het slechts met een puntje.

Ik voel hoe zijn vingers het randje van mijn slipje oplichten en dan afdalen. Zijn vinger glijdt tussen mijn lipjes en ik grom.
“Je moet hier net zo van genieten als ik,” fluistert hij “want je bent erg nat.”
Van binnen brand ik van verlangen en mijn handen posteren zich op de rand van mijn spijkerbroek. Met enige moeite trek ik mijn spijkerbroek naar beneden en rol mijn slipje mee tot ze samen op mijn enkels hangen. Ik kijk hem smekend aan en lach onbeholpen. Hij is gespannen; het straalt van zijn gezicht. Ik hoor hoe hij zijn broeksriem losgespt en ik voel iets warms tegen mijn kont duwen. Lichtjes gehurkt voel ik hoe zijn stijve lul zich een weg baant tussen mijn gezwollen schaamlippen tot hij in mijn natte poesje glijdt. Ik kreun zacht en ik hoor hoe zijn ademhaling versnelt.

Met langzame stoten naait hij me lief. Zijn handen hebben genoeg aandacht voor mijn borsten en met zijn vingers bespeelt hij mijn harde tepels. Ik bekijk ons in de spiegel en aanschouw de pareltjes zweet die op zijn voorhoofd staan. Op de achtergrond hoor ik plots gestommel en ik besef me ineens dat we niet alleen zijn. Rik stopt met neuken en kijkt gespannen in de spiegel. We wachten even stilletjes en staren elkaar aan. Ik knik.
“We hebben maar weinig tijd.”

Rik begrijpt me en begint me harder te naaien. Met mijn vingers draai ik snelle rondjes op mijn klitje en ik voel hoe zijn harde lul steeds in –en uit mijn natte poesje gaat. Mijn benen gaan licht trillen en ik weet dat ik nu elk moment ga klaarkomen. Ik werp mijn hoofd in mijn nek en hijg steeds harder. Rik naait me nu als een bezetene en staat ook op het punt om klaar te komen. Ik word week en slap en voel hoe het gloeiende gevoel zich uitstrekt van mijn tenen tot in mijn buik. Mijn schouderbladen spannen zich aan en ontspannen. Een harde ademstoot verlaat mijn keel.

Ik voel hoe Rik zijn handen op mijn heupen legt om mijn kont hard en snel tegen zich aan te drukken en weer af te duwen. Het draagt alleen maar bij tot mijn zweverige gelukkigsgevoel als hij nog twee, drie keer stoot en vervolgens een flinke teug adem neemt. Hij balanceert nog even rond en stapt vervolgens achter me weg. Mijn vingers tussen mijn lipjes zijn licht besmeurd met zijn zaad en ik lik het af. Het smaakt zoet. Ik kom naast hem op de badrand zitten en zoen hem intens. Hij beantwoordt door me stevig beet te pakken en minstens zo intens te zoenen. We moeten terug en we fatsoeneren ons voordat we de badkamer uitkomen. Samen mengen we ons weer onder menigte. Het is een geslaagde housewarming!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *