— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zij en ik, wij

Ik strijk haar blonde lokken weg en kijk in haar blauw/grijze ogen, die dromerig terugkijken. Ik lach naar haar en ze lacht terug. Een beetje onzeker, afwachtend van wat komen gaat, een nieuwsgierige blik. Ik probeer haar met mijn ogen te vertellen dat ze niet bang hoeft te zijn.

Langzaam buig ik me naar haar toe, mijn ogen gefixeerd op haar lippen, totdat de mijne die van haar raken en ik mijn ogen sluit. Ik concentreer me op het gevoel en druk mijn lippen nog iets steviger tegen de hare. Bijt zachtjes met mijn lippen in de hare en laat mijn tong eroverheen glijden. Ze zucht en opent gewillig haar mond. Als onze tongen elkaar raken komt er een stroom van gevoelens los en gaan we helemaal in elkaar op.

Mijn handen glijden als vanzelf in haar haren en drukken haar nog steviger tegen me aan, terwijl ik haar handen over de dunne stof van mijn truitje voel glijden en er een rilling over mijn rug gaat. Ik zoen haar heviger en laat één hand langs haar rug naar beneden gaan totdat ik een stukje blote huid voel waar haar T-shirt op haar broek valt. Mijn hand schuift onder het T-shirt over de hete huid van haar rug. Ik zet mijn nagels tegen haar vel en krab zachtjes van boven naar beneden. Ze kreunt, maar het geluid wordt gedempt door mijn mond. De trilling van haar stem maakt mij warm, heet, opgewonden en ik weet niet eens meer waar mijn handen zich op dat moment bevinden. Die van haar hebben ondertussen de weg gevonden naar de blote huid onder mijn shirt en bevinden zich overal.

Voorzichtig trek ik me van haar los omdat ik me bewust wil zijn van de ontdekkingstocht naar haar lichaam. Ik trek het T-shirt over haar hoofd en ben blij verrast als ik zie dat ze verder niets aan heeft. Mijn ogen glijden over haar mooie stevige borsten. En met mijn hand raak ik ze heel licht aan. Door de lichte aanraking zie ik het kippenvel verschijnen op haar borsten en haar tepels richten zich op. Ze kijkt toe hoe ik haar borsten nu wat steviger streel en kneed en uiteindelijk mijn lippen naar haar tepel breng. Ik zuig zachtjes aan haar harde tepel en laat mijn tong er kleine rondjes omheen draaien. Ik druk kusjes op haar beide borsten en buik en aanbid haar prachtige lichaam en elke moedervlek erop, door ze met mijn zoenen met elkaar te verbinden.

Ze trekt mijn shirt uit. Het belandt ergens op de grond. Ze kust mijn navel, glijdt er met haar tong in, laat een nat spoor achter op mijn platte buik. Ze zuigt kleine plekjes op mijn borsten en krast met haar nagels over mijn lichaam. Ik word gek als ik haar haren over mijn lichaam voel kriebelen terwijl ze zo passievol met me bezig is. Ik strijk haar haren weg, zodat ik haar gezicht kan zien dat geconcentreerd een spoor van kusjes trekt richting mijn navel en verder naar beneden naar de rand van mijn broek. Eén vinger schuift eronder. Omdat ik bang ben mezelf te verliezen duw ik haar achterover op de grond.

Daar ligt ze nu, met een ontbloot bovenlijf. Ze kijkt me met een twinkeling in haar ogen ondeugend aan. Vast van plan om het haar naar haar zin te maken knoop ik haar broek los en schuif hem over haar heupen van haar benen af. Ook het lichte slipje dat ze aan heeft verwijder ik en ik duw haar knieën vastberaden uit elkaar. Mijn handen glijden aan de binnenkant van haar dijen omhoog, maar ik zorg ervoor haar poesje niet aan te raken, nog niet.

Ik druk een zoentje in haar knieholte en ga langzaam weer terug omhoog. Ze beweegt onrustig, drukt haar heupen naar boven, maar ik laat me niet verleiden om sneller te gaan en zet mijn tocht door. Bij haar poesje aangekomen laat ik mijn lippen voorzichtig over haar krulletjes gaan en ruik haar geur. De haartjes kriebelen en als ze nogmaals haar heupen omhoog duwt, word ik alsnog tegen haar warme schaamlippen aangedrukt.

Ik besluit haar niet langer in spanning te laten en lik met mijn tong teder haar schaamlippen. Ik duw ze uit elkaar en ga op zoek naar haar klit. Ik zuig er zachtjes aan en proef haar heerlijke smaak. Haar hand reikt naar mijn haren en ze grijpt zich vast. Ik pak haar hand met mijn eigen hand en voel hoe geil ze is als ik haar lik, doordat ze mijn hand bijna fijnknijpt. Dit stimuleert me alleen maar meer en ik merk dat niet alleen háár vagina vochtig wordt, maar dat ik zelf ook behoorlijk nat begin te raken.

Ik laat een vinger bij haar naar binnen glijden en merk haar reactie doordat ze de spieren in haar vagina samenknijpt. Mijn vinger gaat in en uit haar terwijl ik doorga met het likken van haar klitje. Als ze kreunt is dit een teken voor mij om nog een vinger in haar smalle opening te laten glijden. Ze kreunt nog heftiger. Ik merk dat ze het niet langer meer houdt. Ze drukt zich steeds harder en wilder tegen mijn vingers en gezicht aan. Ik voel, proef en ruik haar geur overal.

Dan is het moment daar. Haar spieren trekken krampachtig samen om mijn vingers, haar lichaam schokt, ze zet haar nagels in mijn hand. Een diepe zucht en dan totale ontspanning. Na een laatste kus op haar natte en hete poesje schuif ik langs haar lichaam naar boven, kruip tegen haar aan. Ik kus haar in haar nek, lik aan haar oor. Lachend draait ze zich om. Met een warme zoen vol beloften bedankt ze me. Lepeltje, lepeltje vallen we in slaap, haar borsten drukken tegen mijn rug. In mij is er de zekerheid dat we alles nog een keer overdoen als we wakker worden, want we horen bij elkaar, passen bij elkaar, zijn voor elkaar gemaakt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *