— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Jubileumfantasie

Het groene lampje op de webcam knipperde een paar keer, alsof het twijfelde mijn naakte lichaam bloot te stellen aan het wereldwijde web. Ik tikte tweemaal ongeduldig op de enter toets waarna het licht gelukkig continu bleef branden. Het kleine blauwe oog stond naast me in de boekenkast, vastgeklemd tussen twee protserige romans. Ik stak een sigaret op en keek naar het beeldscherm. Ik zag een deel van mijn naakte lichaam opdoemen uit een grijze mistvlaag. Het trillerige computerbeeld werd langzaam duidelijker en ik ontdekte dat ik naar mijn linkerborst zat te staren.

Door het lichtspotje dat ik op mezelf had gericht, glinsterde de tepelpiercing, hij was het middelpunt van mijn eigen digitale filmdoek, maar ik wachtte eerlijk gezegd op een heel ander middelpunt. Ik slaakte een zucht van verlichting toen het beeld niet meer trilde. Ik snap weinig van computers, en al helemaal niks van het aansluiten van camera’s. Maar het was eindelijk gelukt, zodat Marianne me ook kon zien op haar laptop. Na wat gedraai aan het lensje kwam ik bijna volledig in beeld. Verwonderd over mijn debuut als webcamgirl had ik niet gezien hoe Marianne de kamer binnen was gewandeld.

Ik schrok op uit mijn verwondering toen ze in de woonkamer keihard een tranceplaat opzette. De diepe basgeluiden waren duidelijk te voelen via de vloer van onze flat. Naast het venster op het beeldscherm, waarop ik te zien was, zag ik haar in een venster ernaast, sensueel dansen door de woonkamer. Ze droeg een strakke spijkerbroek waardoor haar mooie ronde billen een sensuele uitdrukking kregen. Door het strakke hempje oogde haar middel smal en breekbaar. Ik wist dat ze geen slipje en bh droeg. Ze wond me op.

Ik zat boven in het kleine computerkamertje en hoorde de schippersklok in de hal twee keer luiden. Met mijn ogen volgde ik Marianne die naar de grote lig en hangbank bank liep waarop ze zich vervolgens met een plof liet vallen. Ze pakte de laptop van de tafel en schoof het ding uit beeld. De cam die op haar gericht was stond verscholen tussen de stengels van een tropische plant en gaf een haarscherp beeld van het voorstuk van onze woonkamer. Marianne zwaaide naar me. Ik zwaaide terug en zond haar een handkus.

Twee jaar woonden we samen. Via een advertentie op het prikbord in de universiteit had ik haar gevonden. Zij was eerstejaars en ik als tweedejaars zocht nog een medebewoonster voor mijn flat die ik in mijn eentje net niet kon betalen. Na een ietwat stroeve beginperiode werden we hartsvriendinnen die alles met elkaar deelden. Eerst mondeling, maar zo starend naar de computer herinnerde ik me ineens weer hoe we van twee bevriende kletskousen elkaars minnaressen waren geworden.

Ik herinnerde me haarscherp dat we uit pure balorigheid na twee genuttigde flessen wijn op een avond tegelijk op het lumineuze idee waren gekomen een bad te nemen en omdat we er niet uit kwamen wie eerst mocht hadden we er een wedstrijd van gemaakt. Wie het eerst naakt in de badkamer was mocht eerst. Maar na een felle sprint naar boven bleken we beide even snel te zijn. Marianne stak als eerste haar benen in het hete water. Toen ze eenmaal languit zat liet ik mijn benen langzaam wennen aan het water. Het gebeurde een paar minuten later.

Ik zat inmiddels ook in het hete water, met mijn benen om de hare heen geslagen. Het bad was eigenlijk te klein voor twee mensen, maar dat mocht de pret niet drukken. Integendeel. Want toen ik me voorover bukte om een sigaret te pakken uit het pakje dat op de rand van het bad lag, stootte ik per ongeluk met mijn hand tegen haar borst. Ik verontschuldigde me, maar Marianne lachte mijn excuses weg en pakte brutaal mijn hand vast. Terwijl ze me aankeek bracht ze mijn hand terug naar haar borst en drukte hem stevig tegen haar tepel. “En hoe voelt dat”, vroeg ze me uitdagend. “Zacht”, wist ik er nog net uit te brengen. “Hou je van zacht?” Ik knikte onzeker. “Doe je ogen eens dicht”. Gedwee sloot ik ze.

Met mijn hand op haar warme borst voelde ik ineens haar zachte lippen op mijn mond. Mijn adem stokte maar ik verzette me niet. Haar tong gleed over mijn lippen en ik opende als vanzelfsprekend mijn mond. Voordat het echt tot me doordrong raakte ik verzeild in een zwoele tongzoen. “Je bent lekker Lena”, fluisterde ze even later in mijn oor. “Maak je geen zorgen, ik wordt nooit verliefd op vrouwen, ik vind ze alleen lekker haha”. “En wat is dit dan”, stamelde ik verbouwereerd. “Dit is nou lust”, Lena. En nieuwsgierigheid. En balorigheid”, zei ze met een dunne stem. “Heb jij je nog nooit afgevraagd hoe het met een vrouw zou zijn”, vroeg ze me. Ik kreunde binnensmonds, voelde hoe mijn adrenalinespiegel steeg en besloot niet meer af te wachten. Ik trok haar hoofd naar me toe, drukte mijn mond op de hare en liet mijn hand in het water zakken.

Op de tast vond ik haar middel, streelde haar buik en liet vervolgens twee vingers tussen haar benen zakken. Haar geschoren kutje was al net zo zacht als haar mond en borsten. Nieuwsgierig drukte ik mijn wijsvinger bij haar naar binnen. Eerst nog wel wat onwennig, maar al snel drukte ik een tweede vinger naar binnen en begon haar inwendig te masseren. Ik drukte mijn lippen op haar tepel en zoog hem stijf. Om en om kwamen we die avond vier keer klaar. Het bleek het begin van mijn spannendste periode ooit. Ik keek weer naar het beeldscherm.

Vandaag vierden we ons eenjarig jubileum als onschuldige boefjesduo, zoals we onszelf hadden genoemd. Om dit te vieren gaven we elkaar de opdracht iets spannends bedenken. We hadden beiden een studiesnipperdag genomen, om elkaars fantasie te beleven. Vanavond was mocht ik de mijne ervaren. Ik hoorde de bel drie keer klinken. Marianne stond op en liep het venster uit van de computer. Ik hoorde wel wat gepraat, maar kon het boven niet volgen. Gespannen tuurde ik naar de computer en wachtte af wat er gebeuren zou. Marianne liep als eerste het beeld in. Gevolgd door een onbekende man en vrouw. Ik zag ze kletsen en lachen. Ik stak de ene na de andere sigaret op. Voor mijn gevoel duurde het uren, maar toen ik even niet oplette, en weer naar het beeldscherm keek zag ik drie naakte mensen op een matras liggen.

Marianne lag in het midden. De man keek toe hoe de vrouwen elkaar streelden. Marianne zocht haar mond en zoende haar. Het duurde niet lang voordat ze innig in elkaar gestrengeld zich overgaven aan een wilde vrijpartij. Marianne’s kale kutje was duidelijk te zien. Gespannen keek ik toe hoe de vrouw haar begon te likken. Na een tijdje richtte de man zich op en drukte zijn stijfgeworden pik in haar mond. Gulzig zoog Marianne aan het behoorlijk grote stuk vlees, terwijl de vrouw haar kutje likte en ondertussen haar kontje bewerkte met een paarse dildo. Dit tafereel duurde heerlijk lang, tot de vrouw ineens haar tas pakte. Marianne ging op haar knieën zitten, drukte haar ronde kontje omhoog en wachtte geduldig af wat komen zou.

De vrouw gespte een voorbindpik vast en nam haar van achter. De man schoof zijn onderlichaam onder Marianne door zodat ze hem makkelijker kon pijpen. Ze vingerde zijn kontje zag ik. Was ze dol op. Kontjes. Ook op de mijne, was ik inmiddels achtergekomen. Ze liet zich sandwichen. Zij nam haar kutje, hij drukte zijn pik in haar kontje. Ik zag hem wild bewegen, en woest zwaaien met zijn hoofd. Blijkbaar het teken voor Marianne om in te grijpen. Ze trok zijn pik uit haar kontje, en ik zag haar het condoom verwijderen. Zijn stijve lid trok ze naar haar mond toe en begon hem intens te zuigen. Aan zijn lichaam te zien was hij bezig klaar te komen, en im vroeg me af wat ze zou gaan doen. Zijn buik schokte, en hij rechtte zijn rug. Marianne zoog gulzig al het sap uit zijn pik en draaide haar kontje bij de vrouw vandaan.

Ze draaide zich om en zoende de vrouw. Het geile sap van de man drupte over hun beide kinnen. Ik zag hoe ze steeds geiler met elkaar tongden, tot kennelijk alle sap uit hun monden verdwenen was. Ze stopten en gingen over elkaar heen liggen zodat ze elkaar tegelijk konden likken. Verwonderd keek ik tussen mijn eigen benen en ik zag mijn eigen geiligheid op het zachte textiel van de stoel. Terwijl ik naar de likkende vrouwen keek, vingerde ik mezelf tot een hoogtepunt.

Toen ik weer enigszins bij was gekomen zag ik de man en vrouw aangekleed de kamer weer verlaten. Ik hoorde de voordeur dichtvallen en voetstappen op de trap. De klok sloeg vier keer. De deur zwaaide open en Marianne sloeg haar armen om me heen. “Dit is nou lust. En nieuwsgierigheid”. “En balorigheid”, vulde ik haar lachend aan. “Lekker boefje van me”, fluisterde ik hees. “Hm, wacht maar tot vanavond”, fluisterde ze geheimzinnig. “Je weet nog niet wat ik heb bedacht”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *