— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tessa geniet deel 1

De ‘verhouding’ van Tessa en David: een zwaar bewaakt geheim. Ze zijn getrouwd, en nee, niet met elkaar! Tessa is de vrouw van Leopold, David de man van Bets.

Setting: een arbodienst, in het zuiden van het land.

David had al de hele dag nukkig gedaan. Hij gaf alleen strikt zakelijke aandacht, en dan nog zo kort mogelijk. Tessa had er stiekem plezier in. Zonder dat divida et empera haar iets zei, paste ze het concept met verve toe. De afgelopen periode had haar kamertje een toevluchtsoord geleken voor verschillende mannelijke collega’s. Zij had er niet in het minst geheimzinning over gedaan. Integendeel, ze had de mannen met kirrend gelach en met een ondeugende toon binnengehaald. Het waren interessante gesprekjes geweest, daar in Tessa’s kamer en er werd ook nog wat heen en weer gemaild. David volgde het met argusogen.

Tessa was zo verdorven als de zonde; haar aanbidders waren niet meer dan domme paarden die ze voor haar karretje spande, niet meer dan marionetten waarvan zij de touwtjes in handen had, en die zij, om nog maar eens een cliché te gebruiken, louter naar haar pijpen liet dansen. Nu wilde het geval dat David vond dat Tessa van hem was, en hij liet dat op allerlei bedekte en minder bedekte manieren merken aan zijn rivalen. En hoe meer hij zijn status van intieme vriend probeerde te laten gelden, hoe meer tegengas zijn mannelijke collega’s gaven. En Tessa? Zij genoot!

De laatste dagen leek David uit zijn doen; hij verloor zijn greep op Tessa. Wat dacht ze wel? En vandaag, Valentijnsdag nog wel, leek hij helemaal lucht voor haar. Hij mokte als een klein kind. Tessa speelde met vuur. David was vuur. Voor haar dan toch. Bart was vuur, of vuur geweest. Tenslotte had ze in haar hele leven slechts seksuele bevrediging gekend bij deze twee mannen. Leopold was lief en leuk, maar… Afijn. Ze had een dwingende behoefte om zich weer te warmen aan een stevig vuurtje, of liever nog: aan een inferno. En ze kende de potentie van David. Met een paar muisklikken overzag ze zijn agenda en glimlachte.

Een bescheiden klopje op zijn deur.
“Binnen.”
David keek nors op van zijn leeswerk. Gevangen in het winters zonlicht dat in een haast horizontale baan door het venster zijn kamer binnen stroomde, stond Tessa.
“Hmm.”
“Is dat alles wat je jouw vriendinnetje te zeggen hebt?”
“Mijn vriendinnetje? Zoals ik het zie ben je zo’n beetje een allemansvriendinnetje.”
“Maar David toch, dat ik af en toe wat mannen troost kan jou toch zeker niet beroeren?”
“Ligt eraan wat jouw opvatting van troost is.”
Tessa trok met haar schouders.
“Gewoon troost. Een vriendelijk woord, een luisterend oor of, als er tijd voor is, pijpen of anale seks. Overigens altijd in die volgorde; je mag er toch niet aan denken…”

Ze zag David een rood hoofd krijgen. Ze ging, met een brede glimlach op haar betoverende snoetje zitten op de onderzoeksbank recht tegenover hem. David’s pupillen vernauwden zich en zijn hoofd werd nog roder. Tessa leunde achterover met haar rug tegen de wand. En terwijl ze haar blik afwendde trok ze schijnbaar achteloos haar knieën op en zette haar voeten een beetje uit elkaar op de bank. Haar rok viel open. David’s mond ook. Ze droeg geen slipje.

David slikte en zijn hart sloeg tenminste drie slagen over om daarna op een hogere versnelling over te schakelen. Tessa hield haar blik op de wereld in het raam. Ze zag een falanx ganzen noordwaarts trekken. Een v-vormige stippellijn in een azuren veld.
“Heb je vandaag nog iemand om doktertje mee te spelen?”
“Hm, nee, eeh, ja. Nee, dat wil zeggen…”
Tessa richtte haar blik op David die nog steeds als gebiologeerd onder haar rok zat te staren. Ze glimlachte.
“Wel?”
Een korte klop op de deur en Joop stak zijn hoofd naar binnen. David vloog met een schok overeind en zakte terug achterover in zijn stoel. Hij probeerde te kijken alsof hij zich juist in een saai rapport had verdiept. Tessa verroerde geen vin.

“Zeg David…”, begon hij, maar Tessa die hij niet had kunnen zien, en die nog altijd met haar kutje open en bloot voor het aangezicht van David zat, riep hem toe.
“Ha Joop, jij bent zeker op zoek naar mij? Sorry, jongen, je zult even geduld moeten hebben.”
Joop lachte haar toe en zei toen tegen David dat het wel tot morgen kon wachten. Joop trok zijn hoofd terug en de deur dicht.

David wist niet wat hij moest zeggen, maar de hormonen gierden door zijn lijf en lokaal was er een hevige stuwing van warm bloed. Hij keek naar dat buitengewone schepsel op de onderzoeksbank, zijn onderzoeksbank, en keek niet langer alsof hij verveeld of boos was. Hij leek meer op een hongerige hond voor een slagerswinkel. Ze keken elkaar in de ogen. Zij speelde een bodemloze vijver, hij de drenkeling. Tessa wilde zijn aandacht evenwel op iets anders; terug naar haar kutje, terug naar de opwinding die ze in haar buik voelde.

Ze bracht haar rechterwijsvinger naar haar mond. Ze opende haar mond een weinig, en liet het topje van haar vinger tussen haar volle lippen glijden. Het gebaar trok David’s volle aandacht. Ze legde haar handen op haar opgetrokken knieën. Ze spreidde ze met haar handen, liet ze vervolgens over haar ranke, prachtige dijen naar beneden glijden waarbij ze haar rok mee trok. Opener en bloter kon haar heerlijke kutje niet zijn. Het was glad en kaal; alleen op haar venusheuvel, waar hij zich dolgraag vanaf zou willen laten rollen, zat een streepje haar, model landingsbaan.

Tessa’s vingers bereikte het verrukkelijke plekje en streelde het zacht. David zat, keek en slikte. Zag hij dat goed? Had zijn vriendinnetje nu ook een piercing door haar clitorishoedje? Er blonk daar iets goudachtigs. Tessa kneedde, haar twee handen vlak tegen de binnenkant van haar dijen, met de zijkant van haar ranke wijsvingers haar lieflijke schaamlippen. David zat als in hypnose. Hij zag hoe ze een vinger tussen haar schaamlippen door naar boven liet glijden, hoe ze haar kittelaar beroerde met een trage, roterende beweging en hoe ze de vinger tergend langzaam terug door haar gleuf liet glijden, naar binnen, haar kut in.

Duidelijk kon David volgen hoe haar schaamlippen donkerder kleurden, opzwollen en zacht gingen glanzen van het geil dat haar vingers meenamen vanuit haar schede. De schaamlippen weken wat uiteen. Het was duidelijk dat ze open en ontvankelijk was voor iets groters dan haar vingers. Hij wilde opstaan.
“Zitten blijven!” beval Tessa.
Ze zette haar masturbatie voort.
“We willen toch niet dat je weer van alles thuis moet op gaan biechten, wel? Luister, je zit op je kantoortje, met een lege agenda en tijd voor een leuke dagdroom.”

Ze spreidde met twee vingers haar schaamlippen en gunde David een blik op haar smachtende, gloedvolle kut. Want dat was zonder twijfel het geval; haar kut stond in brand en wilde dolgraag geblust worden door een lading van zijn zaad. Maar Tessa wilde daar hier en nu niets van weten. Ze wilde weleens ervaren wat seks zonder feitelijk fysiek contact kon betekenen.
“Wat is er onschuldiger dan een volstrekt private dagdroom?” ging ze verder.

David voelde hoe zijn stijve lul voorvocht begon te lekken. Een kleverige vlek op zijn buik die eerst nog warm en vervolgens koel aanvoelde. Tessa sloot haar ogen. Haar ademhaling werd iets minder regelmatig.
“Wil je weten wat ik dagdroom?”
Ze glimlachte, uiteraard was die opgefokte hengst benieuwd naar haar geheime gedachten.
“Ik loop op je toe. Ik veeg met een arm je bureau leeg. Documenten, nietmachine, je mok, het toetsenbord, de foto van je vrouw en kinderen, het klettert allemaal tegen de vlakte. Ik ga voor je zitten en toon je mijn hongerige kut.”

“Met mijn voeten kneed ik zachtjes je stijve lul en je prachtballen. Je hebt prachtige ballen, David, weet je dat? Een mooier paar heb ik nog nooit gewikt. Dan leg ik mijn benen op je schouders en trek je zacht, maar resoluut naar me toe.”
David wilde opstaan.
“Zitten blijven!”
Ze haalde een lange haal door haar kut, bracht de hand naar haar gezicht en likte over haar vingers met haar poezelige, natte tong. Dan weer streelde ze haar fluwelen schaamlippen.

Tesse sprak, hijgend en kreunend:
“Je brengt je mond naar mijn kut. Je ruikt mijn kut. Je proeft mijn kut. Je tong speelt met mijn kittelaar, ik kreun zachtjes en ik streel je hoofd. Je tong glijdt bij me naar binnen; mijn lijf schokt bij elke liefkozing.”

Wordt vervolgd

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *