— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Fotoshoot deel 1

Ik keek opnieuw naar de klok en wist dat ik echt moest gaan als ik op tijd wilde komen. Ik liep naar de gang en pakte de sleutels van mijn cabrio.
“Jongens, mamma gaat weg”, schreeuwde ik naar boven maar er kwam weinig reactie. Te druk met computerspelletjes zoals gewoonlijk. Nog een laatste blik in de spiegel.
“Weet je zeker dat je dit wel moet doen?”, vroeg mijn man Frenk die met fronsende blik de trap af kwam.
“Ja, ik ga het zeker doen. Je houdt me er niet vanaf”. Stiekem had ik wel wat twijfel met betrekking tot deze avond maar dat liet ik niet merken.

Een beetje spanning kon ik wel gebruiken. Ik zag er met 39 jaar nog goed uit en had een aardig leven. Een leuke man, drie jongens van 11, 7 en 6 jaar en een baan waaruit ik voldoening haalde. Maar toch. Er knaagde iets. Over twee maanden word ik veertig jaar en deze grens betekent een zeker afscheid van mijn jeugdigheid.
“Doei”, zei ik en na een vluchtige kus klapte ik de voordeur dicht en stapte in de auto. Onderweg dacht ik terug aan de eerste ontmoeting met Jack. We hadden elkaar ontmoet bij mijn vriendin Karin die in een galerij werkte als artdirector. Karin had een feestje georganiseerd ter ere van een nieuwe serie kunstfoto’s die door Jack waren gemaakt.

Hij werkte als professioneel fotograaf vaak met Karin samen. Natuurlijk had ik vaak over hem gehoord en ook zijn werk gezien. Toen Karin mij aan Jack voorstelde was ik direct getroffen door zijn doordringende blik en strakblauwe ogen.
“Het is tijd dat je mijn vriendin Tanja leert kennen”, sprak Karin glimlachend. Jack stak zijn hand zelfverzekerd uit. Hij had een gebruinde en doorleefde kop waar karakter, maar ook de geilheid van een twintigjarige uit sprak.
“Ik heb al veel over je gehoord”, zei Jack en ik antwoordde dat dat wederzijds was.
Karin liep verder om nieuwe gasten te verwelkomen, en ik ontfermde me over Jack.

Ik zag dat hij me opnam terwijl hij vertelde dat hij met meer interessante projecten bezig was.
“Ik maak naaktportretten van vrouwen rond de veertig jaar. Het is voor een kalender en de opbrengst gaat naar een goed doel. Ik ben niet zo’n wereld verbeteraar maar soms moet je een bijdrage leveren aan deze verharde maatschappij, vindt je ook niet?”
Ik knikte instemmend.
“Jij ziet er goed uit. Ben je net zo oud als Karin?”
“Bijna net zo jong”, antwoordde ik glimlachend. Jack keek me nog eens doordringend aan en zei:
“Heb je geen belangstelling om te poseren?”

Ik verslikte me bijna in een slok rode wijn en schoot in de lach. “Dat is niets voor mij”, was mijn eerste reactie.
“De foto’s zijn heel stijlvol hoor”, zei Jack. “Zoiets als dit.” Hij trok me aan mijn arm zachtjes maar dwingend mee naar een lijst aan de muur met een zwart/wit foto van een vrouw die, met een handdoek om haar hoofd gewikkeld, naakt op een bed zat. Het was inderdaad een mooie foto. Ik ging overstag, ik was niet opgewassen tegen zijn charme. Bovendien wilde ik sleur van alledag doorbreken. Een keer een ongewone actie! Snel wisselden we telefoonnummers uit en prikten we een datum.

Aangekomen bij de studio stapte ik uit de auto en liep naar binnen. Er was nog niemand en ik keek naar zijn apparatuur en zijn werk dat hier en daar rondslingerde. Waar was ik aan begonnen? Er stond een sofa en ik stelde voor hoe ik daar straks op zou liggen terwijl Jack de camera liet flitsen. Door de niettemin prettige spanning in mijn lijf schrok ik toen Jack binnenkwam.
“Goed dat je er bent,” zei hij, “ik wil eigenlijk direct beginnen. Zou je je willen uitkleden in de kamer hiernaast? Er hangt wel een kamerjas waar je in kunt schieten.”
Jack ging aan de slag met zijn apparatuur en zijn belichting en ik kleedde me uit. Mijn knieën trilden.

Toen ik in de kamerjas de studio in liep zag ik dat Jack een fles rode wijn had opgetrokken en die met een glas op een butlertray naast de sofa had gezet. Twee grote groene varens en een doek erachter maakten het decor compleet.
“Maak het je gemakkelijk op de sofa, en laat je kamerjas nog maar even aan”, zei Jack. “Je bent vast nog wat gespannen en onwennig, maar geloof me, als we aan het werk gaan verdwijnt het vanzelf. Neem een paar slokken wijn en probeer je te ontspannen. Dan gaat alles prima.” De sfeer was inderdaad ontspannen, en hij maakte wat foto’s. Tussendoor stelde hij steeds de belichting bij.

Na een tijdje vroeg Jack me de kamerjas uit te trekken. Hij liep naar een dressoir en kwam terug met een prachtige, chique parelketting. Er ontstond een sfeer die me aan Frankrijk deed denken.
“Wacht, ik help je even met de ketting”, ze hij. En terwijl ik mijn kamerjas liet vallen kwam Jack achter me staan en hielp me met de sluiting van het sieraad.
“Je ziet er geweldig uit”, sprak hij overtuigend. “Ga nu maar zitten en hou een hand naast je schoot en de ander nonchalant op de leuning. Ja prima, houden zo. Je kin nog wat omhoog en duw je borsten maar naar voren want die mogen zeker gezien worden.” Toen ik mijn borsten naar voren stak zag ik dat mijn tepels hard geworden waren.

“Het gaat goed,” zei Jack, “draai maar een beetje op je zij.” Hij ging door met afdrukken. Langzaam voelde ik dat de spanning die ik al in mijn lijf had toen ik naar zijn studio reed, zich nu omzette in seksuele opwinding. Ik werd nat. O God, dacht ik. Lig ik hier bij een vreemde man mijn naakte lijf te showen. En ik word nog geil ook. Als hij dat maar niet ziet! Bij elke beweging die ik nu maakte hield ik angstvallig mijn benen bij elkaar omdat hij anders de glinstering van mijn vocht zou kunnen zien. Ik begon nu ook naar seks te ruiken. Zou hij het merken? Ondanks de zorgen over deze mogelijke ontdekking nam de opwinding verder toe.

“Je vindt het wel spannend geloof ik hè?” hoorde ik hem zeggen. Ik antwoordde zo koel mogelijk.
“Ja een beetje wel, dit is de eerste keer dat ik zo voor iemand naakt poseer.” Mijn hart bonkte in mijn keel, en ook mijn ademhaling had ik niet meer onder controle.
“Laat je maar gewoon gaan,” zei Jack, “je beweegt je erg gemakkelijk voor de camera.”
Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik voelde me niet helemaal op mijn gemak, maar begon toch wat te kronkelen op de sofa. Ik kon er niets aan doen, het ging vanzelf! Ik streelde met de ketting langs mijn tepels, en kneedde mijn mooie D-CUP. Jack moedigde me aan.
“Prachtig,” zei hij, “je bent geweldig.” En hij klikte weer door.

Mijn hand ging nu naar beneden en ik deed mijn benen iets uit elkaar. De eerste aanraking van mijn klit bezorgde een schok. Ik kreunde hardop! Jack kwam dichterbij staan en boog zich met zijn camera naar mij toe. Hij maakte zes foto’s achter elkaar. Had hij door dat ze niet acteerde? Dat was niet de bedoeling! Ik was te geil om te stoppen. Het geil dat uit mijn inmiddels drijfnatte kut smeerde ik uit over mijn grote, harde klit. Op dat moment zag ik de bobbel in de broek van Jack.
“Ik dacht altijd dat de meeste vrouwen van bijna veertig jaar saai zijn”, sprak hij met overslaande stem. “Bij die categorie hoor jij in ieder geval niet.”

Ik was nu zover dat het me niet meer uitmaakte wat Jack dacht en vond. Ik voelde een sterke aandrang om me, naakt als ik was, helemaal aan mijn gevoel over te geven en me te laten zien. Ik keek geil in de camera en gooide mijn haar hoofd achterover tegen de leuning van de sofa. Aangemoedigd door de woorden van Jack ging de rem eraf.

Wordt vervolgd

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *