— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bel me alsjeblieft niet meer

Ik weet heus wel dat het niet mag, want ik ben een jong meisje, en jij bent een echte man. Ik weet heus wel dat het niet goed voor me zou zijn. Dat al mijn vriendinnen me af zouden schieten als ze dit zouden horen. Ik heb namelijk weer met je afgesproken. Je belde me op en ik stemde toe. Je wilde komen eten, je wilde gewoon even weten hoe met me was.

Ondertussen hoor ik je stem weer, wist dat dit niet het enige was. Ik bedacht me weer hoe geil het was deze zomer, tussen ons. Ik zag je pik voor me, glanzend, de meest heerlijke pik die ik ooit heb gezien. Ik kon niet wachten om die weer in mijn mond te nemen, je voorvocht te proeven en je te voelen in m’n lichaam.

Gloeiende hete sex, verder gaan dan dat ik ooit geweest was. Jij hield me vast, je greep m’n haren en neukte me zo hard, het heerlijkst van allemaal. Maar dit was allemaal lang geleden, zou ik je nog steeds zo heerlijk vinden?

Met een lichte spanning stap je in de woonkamer. Je verkent mijn huis, maakt het jezelf gemakkelijk. Na een paar glazen wijn vraag ik je waarom je eigenlijk hier naartoe bent gekomen; om alleen je lul in me te steken of om te vragen hoe het met me is? Schaamteloos beken je het eerste.
Je straalt nog steeds die kracht uit, ik hoef je alleen maar te zien en ik word helemaal nat, want ik weet wat we gaan doen.

Ik schuif wat dichter naar je toe en maak je broek los. Vragend kijk je me aan en ik zeg dat ik alleen maar even wil weten of je lul nog steeds zo lekker is. Als ik je sap lik en voel hoe je beweegt in mijn mond en zachtjes je ballen in mijn mond neem, weet ik dat je inderdaad nog steeds zo geil bent als toen. Wat heb ik je ongelooflijk veel gemist. En jij mij blijkbaar ook, want je kan niet wachten. Je pakt mijn billen vast en trekt me naar je toe.

Ik ben zo ontzettend geil en ik wil je, op alle mogelijke manieren. Je voelen, je proeven en alsmaar doorgaan. Toch kijk ik je vragend aan. Ik weet hoe het de vorige keer is misgelopen tussen ons. Blijkbaar voel jij dit ook. Je bekent dat ik de enige ben waar jij je lul in wilt steken. Deze zomer hebben we het geprobeerd, open zijn, vrij zijn. Het werkt niet voor mij, zeg je. Ik vond het wel heerlijk, vrijen en seksen met anderen, maar ik kan niet zonder jou.

Je bent een magneet, ik word door mijn onderbuik naar je toe getrokken. Nadat ik je overheerlijk heb gepijpt, wil ik je eerst wegsturen. Het rationele wil je buitensluiten.
Ik heb je bijna bij de buitendeur, je auto staat al klaar. Ik kan dit toch niet, weer verdrinken in jouw liefde? Maar, krachtig als je bent, heb je genoeg van mijn gedraai.
“Hou nou eens op!”, roep je uit, en duwt me hard tegen de muur. Je zoent me hard op mijn mond, je bijt in mijn lip.

Op dat moment pak je mijn handen en duwt ze over mijn hoofd. Je hapt naar mijn onderlip en ik hap terug, god ik kan niet wachten tot je me neemt. Ik wil zo graag dat je me hard neemt en dat ben je ook van plan te doen. Ik zie aan je dat je niet wilt wachten, maar toch sleep je me mee naar boven, naar mijn bed. Voordat we daar aankomen, steek je een vinger in mijn broek. Je maakt mijn knopen los en voelt hoe nat ik van je ben. We kreunen allebei en ik voel hoe hard je bent.

Je ziet mijn beha en stringetje, ik zie jouw buik, je schouders en je heerlijke paal die naar me roept. Je gooit me op het bed, voelt eerst nog tussen mijn benen en slipt een vinger tussen mijn string. Ik hap naar adem en voel hoe je vingers in me verdwijnen. Dit is niet genoeg, ik wil jou helemaal voelen. Je drukt me op het bed en laat je pik in mij glijden. We kreunen en gillen allebei, geil druipt er uit mij. Langzaam begin je te pompen, mijn benen spreiden zich meer en je gaat steeds dieper.

Dan gooi je mij op mijn rug en gaat verder. Je steekt ook langzaam een vinger in mijn gaatje. Zo word ik door jou, van twee kanten genomen. Je neemt me zo hard, je gaat zo diep dat ik een hoogtepunt niet kan uitstellen. Helaas kom ik eerder dan jij, ik word zo ontzettend nat dat ook jij het niet langer kan volhouden en me volspuit. We schreeuwen het allebei uit.

De volgende keer mag je me echt niet meer bellen, want ik weet zeker dat ik je dan weer niet kan weerstaan…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *