— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Als vrouw op reis

“Hier, deze is voor jou”, zei ze trots. Ze overhandigde hem de fles. Het was witte port, die ze van thuis had meegebracht. Een goede fles voor een bijzondere avond, had ze gedacht. Hij keek verrast. Witte port is bijzonder. Hij stelde voor de fles aan te breken. Hij woonde tijdelijk in België, net over de grens. Voor studenten niet echt een populaire locatie. In het centrum, daar moest je wonen, dan kwamen ze graag even bij je langs. Ze had dus een aardig fietstochtje achter de rug door het grensgebied vanuit Maastricht. Binnenkort zou ze vertrekken naar het buitenland en ze wilde hem nog één keer zien.

Hij was een goede vriend van haar huisgenote. Een populaire jongen, waar je mee gezien kon worden. In haar dromen was hij helemaal stapel op haar, maar natuurlijk wist ze dat hij te populair was haar vaste vriend te kunnen worden. Een aantal weken was hij een beetje van haar geweest, hij had haar extra aandacht geschonken. Hij kwam toen niet voor haar huisgenote. Goede, leuke, intieme gesprekken hadden ze gehad. Op de studentenkamer, en in kleine restaurantjes. Ze hadden gelachen en gedold. Elkaar gevoeld, gezoend en naast elkaar in bed gelegen. Maar ze hadden het nog niet gedaan. Hij was niet in haar geweest.

Een paar maanden geleden hadden ze hun kortstondige samenzijn beëindigd. Vrienden zouden ze zijn. Dat paste beter. Zij accepteerde dat, ze wist dat hij nooit helemaal van haar zou zijn. Vanaf dat moment droomde ze weer vrijuit over wat er zou kunnen gebeuren als ze samen waren. Ze voelde zich niet meer opgejaagd omdat hij zoveel aandacht nodig had. Zijn verveling was niet meer haar probleem. Ze had weer rust en maakte plannen voor de toekomst. Een jaar naar het buitenland! Studeren, reizen, avontuur! Weg uit het saaie Limburg. Bah, wat had ze het hier gehad. Vrijheid wilde ze.

“Lekker”, zei hij, terwijl hij de glazen nog eens bijschonk. “Ik vind het leuk dat je de moeite neemt me hier te komen opzoeken.”
“Ik vind het ook leuk om hier te zijn, en weer eens gezellig bij te praten”, zei ze. Ze voelde de port naar haar hoofd stijgen maar liet dit niet merken. Eigenlijk wilde ze het liefst bij hem op schoot gaan zitten, met zijn stevige armen om haar heen. Heel dicht bij hem in de buurt. Maar de eerste stap zetten? Dat durfde ze niet. De avond vloog voorbij. Buiten was het donker. Ze was niet van plan om zo laat terug te fietsen, door de open velden van het grensgebied. Ze wist zeker dat hij haar niet zou laten gaan, maar hij had het nog niet uitgesproken.

Hij zag er goed uit. Lang, blond, sterk, blauwe ogen en een geweldige glimlach. En hij kon lang en indringend kijken. Soms heel gericht, alsof hij precies wist wat hij wilde. Dan sprak hij met zijn ogen. Maar op andere momenten was hij naar binnen gekeerd. Er ging veel in hem om. Het was geen eenvoudige jongen, hij had veel meegemaakt. Ook dat was hem aan te zien. Die ervaring maakte hem interessant en aantrekkelijk.
“Als je wilt, kun je natuurlijk bij mij blijven slapen”, zei hij. “Mijn bed is groot genoeg, daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Ik zal me gedragen, je kent me.”
Even deed ze alsof ze twijfelde, maar al snel zei ze dat ze graag van het aanbod gebruik wilde maken. Ze kende hem inderdaad. En daar ging ze gebruik van maken.

Ze was opgewonden van de spanning. Ze ging op haar zij liggen, hij lag achter haar. Ze voelde de warmte van zijn lichaam. Hij sliep altijd bloot, dat vond hij lekker. Zij had een T-shirt van hem aangedaan. Buiten brandde een lantaarnpaal, zodat ze precies de kamer kon overzien. Naast het bed hing een grote spiegel waar ze haar profiel in zag.
“Slaap lekker”, fluisterde hij in haar oor. Ze glimlachte. De warmte van zijn adem wond haar op. Haar hart klopte. Ze wilde meer. Ze bewoog licht met benen en billen zodat deze de zijne raakten. Hij sloeg zijn arm om haar heen en ze nestelde zich tegen hem aan.

Even was het stil maar al snel duwde hij haar op haar rug en ging boven op haar liggen.
“Je bent te lekker, je vraagt erom. Ik wil je!” Hij zoende haar hard en stevig, duwde zijn tong ruw bij haar naar binnen. Het beest in hem kwam los en ook zij had de spanning die avond voelen groeien. Hij beet kort en hard in haar tepels en vervolgde snel zijn weg naar haar kut die kleddernat was. Ze duwde haar billen omhoog en bood haar kut aan. Ze wilde hem voelen. Nog even ging hij terug naar boven en ze zag zijn blauwe ogen die haar geil aankeken. Ze kreunde toen ze in zijn ogen keek.

Terug naar beneden duwde hij zijn tong bij haar naar binnen waarna hij haar klit proefde en likte. Tegelijkertijd duwde hij twee vingers in haar alsof hij zich voorbereidde op het overmeesteren van zijn prooi. Ze kronkelde en greep het matras. Ze gaf zich over, voelde de warmte in zich komen. Hij masseerde haar klit en wist dat zo te doen dat het niet te hard of zacht was. Zij wees hem de juiste plek. Dit was heerlijk, eindelijk! Ze genoot, maar wilde nog niet haar orgasme bereiken. Eerst zou ze meer proeven en genieten van dit unieke moment. Ze kwam overeind en trok hem mee. Ze hurkte op haar knieën voor het bed en trok hem naar de rand van het bed. Zij had prachtig uitzicht op zijn stijve lul. Hij zag in de spiegel wat er gebeurde.

Ze pakte zijn lul en stak hem in haar mond. Met haar tong taste ze eerst zijn glimmende roze eikel af. Steeds meer bewoog ze haar mond over zijn lul. Heerlijk vond ze dat. Ze genoot van wat ze zag, rook en proefde. Met haar hand bewoog ze mee, eerst langzaam, daarna steeds sneller. Hij genoot van wat hij zag, voelde, en rook. Haar smaak lag nog in zijn mond. Het kostte hem moeite zich te beheersen, hij wilde haar onderspuiten. Ineens hield ze op.
“Ik wil je in me voelen, neuk me”, fluisterde ze. Hij twijfelde geen seconde, trok haar op het bed en duwde haar voorover. Op zijn knieën duwde hij zijn lul achterlangs bij haar naar binnen, terwijl hij haar dijen stevig vastgreep.
“Wat heb je toch een heerlijke natte kut”, zei hij.

Hard stootte hij bij haar naar binnen en zij kon zich niet langer beheersen. Terwijl hij stevig in en uit bewoog, vingerde ze zich. Dat maakte hem gek. Hard trok hij haar hoofd naar achter, en gaf haar een tik op haar billen.
“Kom maar lekker klaar”, kreunde hij.
“Ga door, ik kom bijna”, riep ze terug. Heerlijk was het om hem in haar te voelen. Zijn lange, harde lul. Haar lichaam begon te trillen en ze voelde de warmte binnenkomen. Even was er absolute stilte. Daarna schokte ze. De golf van warmte tintelde door haar lichaam. Tegelijkertijd liet ook hij zich helemaal gaan, haalde zijn lul uit haar kut en spoot kreunend zijn sperma over haar billen. Uitgeput ploften ze tegen elkaar aan op het bed en vielen in slaap.

De volgende ochtend vertrok ze stilletjes. Ze had geen behoefte hem te spreken, zijn taak zat erop. Vlak voor haar vertrek naar het buitenland belde hij haar.
“Ik bel om je veel plezier te wensen daar in het zuiden. En ik vond het trouwens erg gezellig de laatste keer.” Na een korte stilte vervolgde hij: “Het was echt niet mijn bedoeling, het gebeurde gewoon en het was heerlijk, ik heb genoten”. Weer een stilte.
“Ik ook”, zei ze stilletjes.
“Nou, dag dan maar?”
“Ja, dag.”
“O, wacht,” zei hij, “wat ik nog wilde zeggen: de ochtend dat je vertrok vond ik rode vlekken in de lakens.
Ze zei niets.
“Betekent dit dat… Dat ik je..?”
Ze voelde blosjes op haar wangen. Ze zweeg en voelde zich trots.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *