— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

In bed plassen

Ik schrik een beetje, niet omdat hij het zo dwingend zegt, maar omdat hij me dus eigenlijk vraagt om over hem heen te plassen. Ik trek een wenkbrauw op en kijk hem vragend aan, maar zijn blik bevestigt wat ik al vermoedde.

“Heb je dit ooit eerder gedaan?” vraag ik hem.
“Nee,” zegt hij, “mijn ex-vriendin wilde wel eens over me heen plassen omdat het haar opwindend leek, maar toen wilde ík het niet.”
“Waarom vraag je mij dan het wel te doen?”
“Dat weet ik niet,” antwoordt hij, “de woorden waren mijn mond uit voordat ik het besefte… Wil je het doen? Het lijkt me zo geil… Je moet bovenop me komen zitten en me lekker hard berijden met dat geile natte kutje van je. En dan als je het niet meer houden kan, dan laat je dat plasje lopen en kom je klaar… terwijl mijn pik diep in je grotje stoot en dan spuit ik je helemaal vol.”
“Wat ben je ook een geil boefje! Okee, ik geef je je zin. Ga maar wat handdoeken halen.”

In een oogwenk ligt hij op het bed met een dikke stapel handdoeken onder zijn billen. Ik ga schrijlings op hem zitten, en zoen hem op zijn mond. Zijn lippen gaan een beetje open en ik laat m´n tong in zijn mond glijden. Onze tongen spelen even een vrolijk dansje, tot ik aprubt stop. Ik geef hem een klein zuigend zoentje, precies op het kopje van zijn harde pik. Dan tilt hij me op bij mijn billen, pakt zijn lul met een hand vast en duwt hem naar binnen. Ik ga er even goed voor zitten en berijd hem als een echte amazone met langgerekte bewegingen. O, zijn lul zo lekker zo diep in me, dan een steek in m´n blaas. In de opwinding was ik het al bijna weer vergeten.
“Lieverd ik kan echt niet…”
Een vinger over m´n lippen.
“Wat had je me nu net beloofd? Ik laat je niet gaan voordat we beiden klaargekomen zijn en jij je plasje hebt laten lopen.”
Zijn hand glijdt over zijn buik naar mijn poes. Zachtjes streelt hij met een vinger over mijn klit.
“Ik zal je wel een beetje helpen”, fluistert hij.

Ik ga door in een langzaam tempo, maar wel heel diep. Zijn handen liggen nu op mijn heupen, met elke stoot trekt hij me op zijn harde lul. Ik kreun zacht. Bij elke stoot voel ik een pijnscheut ik mijn blaas. Maar het windt me enorm op. Het plassen wil nog niet lukken… Ik wil hem nóg harder, nóg dieper.
“Wat kijk je toch lekker geil, volgende keer spuit ik over dat geile koppie van je heen, maar nu wil ik het in je poesje spuiten.”

Mijn bewegingen worden steeds wilder. Ik kom bijna, maar het wil maar niet lukken. Hij grijnst gemeen.
“Het valt je niet mee, he?”
Ik pers een beetje maar het lukt nog steeds niet. Ik pak zijn hand en stop twee van zijn vingers in m´n doosje. Hij weet dat ik het lekker vind om dubbelgevuld te zijn en hij vingert me lekker hard. Ondertussen pers ik zo hard als ik kan en langzaam loopt het gele vocht met kleine scheutjes over zijn lichaam. Hij glimlacht.
“Zie je nu wel, goed zo, meisje…”

Ik laat me helemaal gaan, mijn plas stroomt over zijn buik. Alles onder me voelt zo lekker nat. Ik word zo enorm geil…Ik ga op mijn hurken zitten, hij pakt me onder bij m’n billen vast. Hij gooit me steeds een beetje op en ik laat me dan op zijn paal vallen. Steeds hoger ligt het tempo…Ik laat me op mijn knieën vallen en wrijf in een hoog tempo met mijn schaamheuvel over zijn onderbuik, die kletsnat is. En hijgend kom ik klaar… Als ik mijn ogen open doe, kijkt hij me lachend aan. Zijn tempo versnelt iets en hij krijgt een rimpel in zijn voorhoofd. Ik span de spieren in m´n poesje aan, zodat ook hij klaar komt.

“Nu mag je naar de wc”, hijgt hij.
Maar nu hoef ik niet meer…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *