— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wat eten we vandaag?

Als ik die ochtend de supermarkt binnenloop, heb ik nog geen flauw idee wat ik vanavond wil eten. Ik heb een vrije dag vandaag, dus alle tijd voor de alledaagse plichten…

Ik pak zo’n gratis winkelblaadje en zie een inspirerend recept voor broccolistamppot. Dat lijkt me helemaal niet verkeerd. Met pijnboompitten, Italiaanse kaas en winterpeen. Dat wordt smullen vanavond.

Eenmaal weer thuis breng ik mijn kleine meisje naar bed voor haar middagslaapje. Onderweg naar huis was ze al voorop de fiets in slaap gedommeld.

Zo, eindelijk even een rustpunt voor mezelf! Ik maak een kop koffie met warme melk en rook er een sigaretje bij.

En nu? Omdat ik vanmorgen te laat was opgestaan om nog te kunnen douchen, besluit ik dat alsnog te gaan doen. Terwijl ik gauw nog even de boodschappen opruim, zie ik die winterpeen liggen. Mooi formaatje. Lekker groot, lang, stevig en mooi dik…

Weet je wat? Jij gaat gezellig met mamma mee onder de douche! Want mamma gaat zichzelf eens even lekker verwennen…

Ik loop met de nietsvermoedende peen in mijn hand naar boven en kleed me uit. Daarna zet ik een grote spiegel in de douche.

Met alleen nog een zwart leertje om mijn nek stap ik de douche in. Even later stromen er heerlijk warme stralen over mijn naakte lichaam. De spiegel beslaat ogenblikkelijk. De winterpeen wacht naast de shampoo stil op wat komen gaat…

Na een paar minuten ga ik er eens lekker bij zitten, gewoon op de vloertegeltjes, recht tegenover de spiegel. Ik veeg hem schoon. Dan leun ik een beetje naar achteren en spreid mijn opgetrokken benen.

In mijn verbeelding kijk ik naar jou. Jij zit daar op een stoel en kijkt naar mij. Ik voel me warm en geil.

Met twee vingers spreid ik mijn schaamlippen en ik zie mijn nu al gezwollen klit. Jij ziet het ook. Ik pak de peen en spoel hem goed af. Het is net een heerlijke warme lul. Ik zet de gewillige groente tussen mijn schaamlippen en duw het oranje gevaarte naar binnen. Dat voelt goed. Super zelfs.

Ik schuif hem naar binnen en naar buiten, steeds weer en steeds dieper. Ondertussen kijk ik naar mezelf en zie jou. Jij kijkt naar mij en je geniet van het feit dat ik geniet en ik weet dat. Ondertussen stromen de warme waterstralen over mijn lichaam. Ik ben zo geil dat ik al bijna klaarkom, maar dit moment is te mooi om zo snel voorbij te laten gaan. Ik wil namelijk óók in mijn kont geneukt worden. Jij hebt me geleerd hoe fijn dat is; mijn geheime minnaar.

Ik haal de winterpeen uit mijn kut en lik hem af, alsof het jouw stijve pik is. Ik proef mijn eigen zoute vocht. Genieten. Ik draai me om en ga op mijn knieën zitten. Ik buk me voorover en met mijn vingers open ik mijn kont en wurm die lul naar binnen. Eerst een klein beetje, hij zit strak.
Dan steeds een stukje dieper…
Steeds een stukje harder…

Ik kijk achterom, zodat ik weer in de spiegel kan kijken. Jij buigt in mijn fantasie voorover en ik voel je handen op mijn billen. Je geeft me een klap. Eerst hijg ik, maar bij de harde stoten schreeuw ik het uit. Het voelt alsof ik doorboord word! Ik geniet en bereik anaal een hoogtepunt. Gauw draai ik me om, ga weer zitten, de lul nog steeds in mijn kont en met het heen en weer gaan zie ik in de spiegel ook mijn kut open en dichtgaan.

Ik vinger tegelijkertijd mijn klit en bereik werkelijk een totaalorgasme terwijl ik je strak in je ogen kijk. Het voelt alsof er een windhoos door mijn lichaam raast! Ik laat dit orgastisch geweld gewillig door me heen gaan. Als de storm definitief is gaan liggen, geniet ik nog een tijdje na van het warme water dat nog altijd over mijn lijf stroomt.

Wat was dát heerlijk, zeg!

Die avond sta ik met extra veel plezier te kokkerellen…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *