— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Alles wat ik hem vertel

Die middag heb ik wel drie uur voor mijn kast gestaan, op zoek naar de perfecte outfit. Sexy maar stijlvol. Uiteindelijk koos ik voor mijn rode jurkje, met spaghettibandjes. Hierin komen mijn rondingen goed naar voren, mijn decolleté wordt mooi geaccentueerd. Eronder trek ik een zwart kanten boxer aan, geen beha. Het is een zwoele avond en ik besluit toch een strak zwart vestje over mijn jurk aan te trekken. De knoopjes knoop ik helemaal dicht. Nu nog mijn zwarte pumps, wat gloss op mijn lippen en ik ben klaar om te gaan.

Zenuwachtig loop ik het kleine restaurant binnen waar ik met hem heb afgesproken. Ik ben te vroeg, maar hij zit al te wachten aan de tafel die hij voor ons heeft gereserveerd. Hij staat op en ik zie voor het eerst hoe prachtig hij is. Gekleed in een trendy spijkerbroek met overhemd ziet hij er onweerstaanbaar uit. Zijn haar is langer dan op de foto’s die ik van hem heb.

Trillend van de zenuwen loop ik op hem af. Hij legt zijn handen om mijn schouders en kust mij op mijn wang. Ik ruik zijn aftershave en probeer te bedenken welke geur hij draagt. Hij trekt mijn stoel voor me uit en ik ga zitten. Zonder iets te zeggen schenkt hij een glas wijn voor me in. Mijn ogen volgen de bewegingen van zijn handen en mijn schouders beginnen spontaan weer te gloeien bij de gedachte aan die handen van een paar minuten geleden.

Zijn ogen vond ik al prachtig op zijn foto’s, maar in real life zijn ze adembenemend. Hij kijkt me lief aan met die diep mahoniebruine ogen. Ik beantwoord zijn blik met een glimlach terwijl ik met mijn hand afwezig de rand van mijn wijnglas streel.

“Ik ben zo vrij geweest om alvast te bestellen”, zegt hij terwijl ik mijn ogen over zijn lichaam laat glijden.
Mijn lippen vormen een glimlach en hij pakt mijn hand met de zijne. Langzaam wrijft hij met zijn duim over de rug van mijn hand terwijl hij me intens aankijkt. Ik laat mijn tong over mijn lippen glijden en proef de zoete aardbeiensmaak van mijn lipgloss. Plotseling staat hij op en steekt zijn hand uit.
“Wil je dansen?”

Ik leg voorzichtig mijn hand in de zijne en hij trekt me dicht tegen zich aan. Mijn rechterhand houdt hij gevangen met zijn linkerhand, zijn rechterhand ligt op mijn onderrug. Langzaam beginnen we te bewegen. Met zijn duim streelt hij op ons ritme over mijn rug. Ik voel een siddering langs mijn ruggengraat omhoog schieten. Mijn hand rust in zijn nek en speelt met zijn haar.
Hij fluistert zachtjes in mijn oor: “Ik heb alleen maar een toetje besteld, ik wil je zo snel mogelijk hier vandaan hebben.”

Hij heeft onthouden hoe dol ik ben op desserts. Hij trekt me nog dichter tegen zich aan en kust me in mijn nek. Zachtjes zuigt hij en hij voelt hoe mijn lichaam op zijn aanraking reageert. Onze dans wordt verstoord door de serveerster, die een prachtige ijscoupe naar ons tafeltje brengt. Weer trekt hij mijn stoel voor me weg en schuift hem aan als ik ga zitten. Hij heeft mijn lievelingstoetje besteld: dame blanche met extra chocoladesaus en slagroom.
“Ik onthoud alles wat je me vertelt” zegt hij met gedempte stem.

Zijn wijsvinger krult door de slagroom. Hij houdt hem plagend voor mijn lippen. Ik steek mijn tong uit en lik de slagroom van zijn vinger. Intussen kijk ik hem aan en mijn trek in de ijscoupe verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ik wil geen ijs, ik wil hém. Ik sta op en strek mijn hand naar hem uit. Hij leidt me het restaurant uit en we lopen in de richting van de boulevard en het strand.

Zijn vingers verstrengelen zich met de mijne en hij draait zijn lichaam naar me toe. Zijn ogen glijden over mijn lichaam heen en blijven rusten op het vestje, dat nog dichtgeknoopt is. Langzaam opent hij de knoopjes en duwt hij het vestje opzij; hij neemt alles in zich op. Mijn tepels zijn hard geworden door de zachte bewegingen van zijn vingers in hun buurt en ze steken door de dunne stof van mijn jurkje heen.
Ik leg mijn handen in zijn nek en lik zijn lippen. Zachtjes duw ik ze met mijn tong uit elkaar en laat mijn tong over zijn onderlip glijden. Mijn tong streelt zijn tanden, mijn handen glijden over zijn borstkas heen. Voorzichtig glijd ik met mijn tong onder zijn bovenlip en lik daar zijn tanden en tandvlees. Mijn handen hebben de onderkant van zijn overhemd gevonden en glijden over zijn naakte huid. Ik druk mezelf dichter tegen hem aan, terwijl ik mijn tong dieper in zijn mond laat glijden en zachtjes zijn gehemelte lik. Ik hoor hem zachtjes kreunen. Zijn tong zoekt de mijne en minutenlang gaan onze tongen verder met onze dans.

Dan breekt hij de kus en streelt mijn lippen met zijn vingers.
“Kom je mee?”
Ik knik en volg hem het strand op. Het zachte zand voelt heerlijk aan mijn voeten.

Plotseling staan we voor een houten steiger. Hij neemt me bij de hand de steiger op en duwt mijn vestje van mijn schouders af. Zijn tong volgt zijn handen; hij likt mijn nek en schouders, duwt het bandje van mijn jurkje naar beneden. Zijn handen trekken mijn jurkje uit en ik sta nu alleen nog in mijn boxer voor hem.

Hij buigt zijn hoofd naar mijn borsten en likt en zuigt aan mijn tepels. Genietend streel ik met mijn vingers door zijn haar. Hij zakt door zijn knieën en kust mijn buik. Met zijn handen duwt hij ook het laatste beetje stof dat mij bedekt naar beneden. Hij streelt mijn benen, glijdt met zijn tong over mijn binnendijen. Ik kreun zachtjes. Hij spreidt mijn benen en kust ze. Zijn tong laat hij tergend langzaam richting mijn natte kutje glijden. Ik kreun van frustratie, ik wil hem voelen. Dan voel ik zijn tong voorzichtig mijn lipjes strelen, zijn handen masseren zacht mijn tepels. Hij likt harder, laat het puntje van zijn tong in mijn kutje glijden. De combinatie van zijn tong en de draaiende bewegingen aan mijn tepels doen mijn hele lichaam schudden van genot. Mijn mondhoeken beginnen te trillen en ik kom schokkend klaar. Hij komt omhoog en kust me diep.

Ik ga rechtop zitten en open de knoopjes van zijn overhemd. Zachtjes kus ik zijn borstkas, zuig ik aan zijn tepels. Ik duw mijn haar achter mijn oor en kus zijn buik tot aan zijn broekband. Voorzichtig open ik zijn gulp en duw zijn broek naar beneden. Hij helpt me met het uittrekken van zijn broek. Ik kijk naar zijn harde paal en streel hem zachtjes. Dan buk ik en laat mijn tong over zijn paal glijden. Ik plaag zijn eikel met mijn tong terwijl mijn handen rustig over zijn lul op en neer glijden. Hij kreunt en ik zuig aan zijn eikel. Ik lik over zijn paal op zoek naar zijn ballen. Voorzichtig neem ik ze in mijn mond en zuig. Hij gromt en met dat teken houd ik mijn hoofd ietsje schuin waardoor hij hard kreunt.

Hij neemt mijn gezicht in zijn handen en kust me. Hij legt me op mijn rug en komt op me liggen. Zijn handen strelen me overal en voorzichtig laat hij zich in me zakken. Ik kreun zachtjes en we beginnen samen te zoeken naar een ritme. We ademen zwaar en ik voel aan zijn bewegingen dat hij bijna klaarkomt. Hij drukt zijn mond op de mijne en laat zich gaan. Samen bereiken we ons hoogtepunt en hij valt uitgeput naast me neer.

Hij neemt me in zijn armen en streelt me….
Ik slaak een diepe zucht.

Alles wat ik hem vertel…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *