— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sterren

Het is volle maan. Ik zit op het strand en geniet van de rust, het geluid van de zee en het zachte zand dat nog warm is van de hete zon, die een paar uur geleden ondergegaan is. Ik draag een dunne, zachte, witte rok, waar mijn string een beetje doorheen schijnt. Mijn witte topje plakt tegen mijn naakte huid. Ik draag geen beha, want ik voel me vrij en vrouwelijk zonder. Mijn knieën heb ik opgetrokken, mijn armen er omheen. De wind speelt zachtjes onder mijn rokje door, langs mijn dijen, kriebelend tussen mijn benen. De zee ziet er in het donker woest en mysterieus uit. De golven onstuimig, in een spel van aantrekken en afstoten.

Dit is mijn eerste vakantie samen met jou. Je hebt voor ons tweetjes een prachtig hotel geregeld, vlakbij het strand. Je vond het niet erg dat ik nu even alleen naar het strand ging om rust te zoeken na een heerlijke dag samen. Jij wilde toch even uitrusten, zodat je straks, als ik terugkom, weer wakker genoeg bent om mij wakker te houden. Ik sta op en stap uit mijn teenslippertjes. Op blote voeten loop ik langzaam verder richting de zee. Ik voel het zand tussen mijn tenen glijden, mijn rok wappert door de wind subtiel om mijn benen. Stapje voor stapje kom ik dichterbij het water.

Ik maak mijn haar los, doe het elastiekje dat het bij elkaar gebonden hield uit. De wind speelt heerlijk met mijn bos lichtbruin, golvend haar. Het water bereikt mijn voeten, het is koud en mijn lichaam tintelt ervan. Hier blijf ik stilstaan – het is te koud om verder te gaan – en een diepe zucht ontsnapt aan mijn vochtige lippen. Ik voel me heerlijk, vrij, ontspannen en net zo krachtig als de zee. Ik spreid mijn armen en even voelt het alsof ik zo opgetild zou kunnen worden door de wind. Diep adem ik in en uit en sluit mijn ogen. Licht en zweverig voel ik me.

Op het moment van intense ontspanning, voel ik een zachte streling langs mijn ruggengraat gaan. Meteen weet ik dat jij het bent. Ik herken je warme, mannelijke handen, waar mijn billen precies in passen. Je vingers glijden omhoog, tot aan mijn nek, onder mijn haren, en weer naar beneden, tot aan mijn billen. Dan laat je jouw handen zachtjes rusten op mijn heupen en je kust me vlinderzacht in mijn nek. Heerlijk. Je drukt je lijf dichter tegen me aan en ik voel dat je helemaal naakt bent.

“Maar lief..”, protesteer ik even. Jouw hand leg je op mijn mond, je houdt me stil. Je zegt:
“Er is hier niemand, we zijn helemaal alleen. Ontspan.” Je houdt mijn haren opzij en gaat verder met het zoenen van mijn nek en schouders. Ik sluit mijn ogen weer en probeer intens te genieten. Zou er echt niemand meer op het strand zijn? Je handen glijden naar mijn buik en verder omhoog. Je legt je handen op mijn borsten; mijn tepeltjes zijn al hard geworden en steken door de stof van mijn topje recht naar voren. Dan trek je mijn rok uit. Je hurkt en masseert mijn billen, bloot gelaten door mijn string. Dan draai je me om en kust mijn venusheuveltje door de stof van mijn string heen.

Het wordt vloed, het water komt steeds verder het strand op, net zoals onze opwinding die ook in golven aan komt kabbelen. Ik kijk naar je terwijl je mijn string langs mijn benen omlaag trekt en me tussen mijn benen begint te likken. Jouw heerlijke piemel staat stijf van opwinding en ik snak ernaar die te verwennen. Je trekt me omlaag, totdat we in het natte zand liggen. Je duwt me languit achterover en streelt me over mijn hele naakte lijf. Het zeewater dat af en toe zachtjes over me heen stroomt, is verfrissend en opwindend. Je likt het zout van mijn harde tepels en zuigt er lekker zachtjes op.

Je spreidt mijn benen wijd en gaat ertussen zitten, met je hoofd voorovergebogen naar mijn kutje. Het puntje van je tong beroert mijn gevoelige knopje, er gaat een siddering door mijn lijf. Ik word langzaam gek van genot terwijl je tong alle gevoelige plekjes van mijn kut verkent en verwent. Je tong blijft maar rondjes draaien over mijn klitje, mmm… Daarbij wrijf je met één vinger zachtjes tussen mijn lipjes op en neer. Mijn kutje is helemaal nat en open. Dan glijd je met je vinger helemaal naar binnen en beweegt langzaam op en neer. Je blijft maar doorgaan, steeds een beetje sneller en intenser. Ik kreun.

Dan ga je staan en trekt me omhoog. Ik voel me dronken van geilheid. Samen rennen we de zee in, tot het water tot onze schouders komt. We geven elkaar een heerlijke, intense tongzoen en onder water strelen we elkaar. Mijn zachte handen omvatten jouw stijve piemel. Jouw handen masseren mijn borsten. Je tilt me op onder mijn billen en ik sla mijn lange, slanke benen om je lichaam waardoor jouw heerlijke erectie tegen mijn lipjes aan komt te liggen. Je plaagt me door je gezwollen eikel over mijn klitje te wrijven, maar niet naar binnen te gaan.

Dan maak ik me los uit je omarming en zwem van je weg. Terwijl ik dat doe, kijk ik je ondeugend aan.
“Pak me dan”, roep ik. Je komt me achterna. Ik zwem snel naar het strand, maar je haalt me in terwijl ik het zand op kruip. Je pakt me beet bij mijn heupen. Je drukt je piemel meteen tussen mijn lippen en die glijdt heerlijk in me. Ik kreun terwijl je in me stoot. Je handen kneden mijn billen, pakken mijn borsten, terwijl je me daar heerlijk in de branding achterlangs neukt.
“Ja, neuk me dan”, zucht ik. Wanneer we op het punt staan klaar te komen, ga je uit me en legt me op mijn rug in het zand. Ik spreid mijn benen zodat jij je heupen ertussen kunt leggen. Je kruipt bovenop me.

Ik sla mijn benen om je middel wanneer je weer diep in me komt. Ik kan me alleen nog maar concentreren op het zalige gevoel van jouw harde lul die heerlijk in mijn kutje stoot. Samen verdrinken we in genot, terwijl het zeewater tegen ons opspat. Je kijkt me in mijn ogen terwijl je piemel diep in mij beweegt. Alsof het een deel van mij is, kloppend als een tweede hart. Bijna, bijna… Mmm… Ik voel de krampjes van mijn orgasme door mijn kutje golven en ik zie aan jouw gezicht dat je ook klaar gaat komen. Ik voel jouw piemel in mij schokken, terwijl mijn kutje zich heerlijk samentrekt om jouw lul. We klampen ons aan elkaar vast terwijl onze lichamen één worden. Aaahh, wat een orgasme! Op dat heerlijke moment konden we de sterren, die op ons neerkeken, bijna aanraken.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *