— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eerste date

Hij nodigt me uit om een keertje bij hem thuis te eten. Lijkt me leuk! Daar aangekomen blijkt dat hij alles perfect heeft voorbereid. Ik zie er mooi uit, heb een jurk aangetrokken met een decolleté waar hij nauwelijks zijn ogen vanaf kan houden. Ik voel me geweldig en dat straal ik uit. Tijdens het eten praten we over koetjes en kafjes. Er hangt seks in de lucht.

Na een heerlijk hoofdgerecht, komt het toetje, Dame Blanche. Ik knoei, en de saus loopt in mijn jurk. Wil hij het oplikken? Deze kans krijgt hij niet vaak. Hij staat op, loopt naar me toe en knielt naast mijn stoel. Heel voorzichtig begint hij te likken. Eerst de druppels van mijn kin. Dan het chocoladespoor bij mijn nek. Langzaam daalt hij af, en likt verder tussen mijn borsten. Om het hem gemakkelijk te maken, maak ik mijn beha los.

Hij stroopt langzaam mijn schouderbandjes naar beneden, zodat hij nog beter het chocoladespoor kan volgen. Hij likt me zachtjes en vergeet geen enkel besmeurd plekje. Ik betrap me erop dat ik mijn ogen gesloten heb en dat mijn mond verwachtingsvol een stukje open staat. Ik kan een zucht niet onderdrukken. Ik kijk naar zijn kruin in mijn decolleté en ik voel zijn natte, warme mond. Af en toe smakt hij een beetje. Ik word geil.

Mijn zachte gekreun windt hem op. Om goed te kunnen likken, trekt hij mijn jurk nog verder naar beneden. Hierdoor glijdt één van mijn borsten uit mijn beha. Hij ziet dat mijn tepel helemaal hard is en hij smeert er wat chocola op. Ik kreun harder. Heel voorzichtig maakt hij mijn beha verder los terwijl hij met zijn tong rondjes om mijn tepel maakt. Zodra mijn andere borst is vrijgekomen, neemt hij de tepel daarvan tussen duim en wijsvinger en begint er heel zachtjes aan te trekken. Dit is heerlijk.

Mmm, ik kan niet meer stil zitten. Ik kronkel, want als mijn tepels verwend worden, kan ik niet meer terug. Ik trek zijn hoofd aan zijn haren zachtjes terug naar boven en kijk diep in zijn ogen. Dan lik ik langzaam met het puntje van mijn tong een beetje saus van zijn mondhoek. Ik kan de verleiding niet weerstaan en zoen hem nu vol op zijn vochtige mond. Met mijn vingers in zijn haren en mijn nagels in zijn hoofdhuid, beginnen onze tongen een sensueel spel, steeds heftiger en intenser wordt. Wat subtiel begon, verandert al snel in een hartstochtelijk spel.

Terwijl we heerlijk genieten van het zoenen, speelt zijn hand nog steeds met mijn ene tepel. Ondertussen tilt hij me op en legt me op de keukentafel. Mijn ene hand glijdt naar zijn kruis en ik merk dat zijn broek op barsten staat. Ik begin heel zachtjes in zijn kruis te wrijven waardoor hij steeds meer begint te kreunen. Met zijn handen doet hij mijn knieën van elkaar en begint hij een plagend spel, waarbij zijn vingers zich aan de binnenkant van mijn dijen bewegen. Dan weer dichtbij mijn kruis, dan weer veraf.

Ik wil hem voelen, huid op huid. Ik begin aan zijn shirt te trekken en mompel er ongeduldig bij. Hij helpt me en trekt het over zijn hoofd terwijl ik naar hem kijk. Dan drukt hij me tegen zijn warme borst en ik zucht diep. Ik streel hem overal, zijn rug, zijn borst, zijn nek en weer over zijn rug. Ik kras met mijn nagels en laat mijn vingers plagend achterin zijn broek glijden. Daar krabbel ik over zijn stuitje en hij lacht. Mijn hand schiet naar voren en ik begin aan zijn gulp te prutsen tot zijn erectie eindelijk de ruimte krijgt. Nu is het zijn beurt om te zuchten. Ik omsluit hem met mijn hand en speel.

Elke keer als ik zijn erectie aanraak, trekt er een siddering door zijn lichaam. Zijn vingers hebben intussen hun doel bereikt en heel teder wrijft hij door mijn slipje over mijn clitoris. Ik kronkel hoe langer hoe meer, wat een genot! Steeds harder trek ik aan zijn lul waardoor onze ademhaling in een stroomversnelling komt. Ik heb zijn eikel helemaal bloot gelegd. Zijn vingers laat hij aan de bovenkant tussen mijn slipje en vagina glijden. En hij voelt hoe warm en nat ik ben. Met een vinger penetreert hij me.

Aangemoedigd laat hij nog een vinger in mijn vagina glijden. Ondertussen kust hij me hartstochtelijk. Zijn tong maakt neukbeweginkjes in mijn mond. Ik bijt zo nu en dan teder op zijn tong. Zijn vingers laat hij zachtjes heen en weer gaan in mijn vagina. Dan richt hij zijn aandacht weer op mijn knopje en ik voel een orgasme naderen. Het is zo lekker, ik hijg in zijn oor dat ik ga komen. Hij gaat sneller en sneller en dan trekken de spasmen van het hoogtepunt door mijn lichaam. Ik voel hoe ik vanuit mijn tenen warm word en hij houdt me vast tot het schokken ophoudt.

Als ik weer op aarde ben, kan ik me niet langer beheersen. Ik zak op mijn knieën en neem zijn erectie tussen mijn warme lippen. Ik pak hem met één hand stevig vast en trek er af en toe zachtjes aan, terwijl mijn tong en lippen wilde spelletjes spelen met zijn eikel. Ik weeg zijn ballen behoedzaam in mijn hand en rol ze voorzichtig tussen mijn vingers. Dan neem ik ze in mijn mond en ik lik er plagend aan. Ik verplaats de liefkozingen weer richting zijn eikel en de aanhechting van zijn voorhuid, daar waar het zo gevoelig is. Ik lik en draai rondjes met mijn tong.

Hij geniet intens, zijn lichaam schokt. Gelukkig ben ik zo behendig dat ik hem niet laat komen. Omdat hij ook mij wil likken, trekt hij me omhoog. Ik trek mijn jurk en slipje voor hem uit en hij ziet me voor het eerst helemaal bloot. Hij legt me op tafel en trekt mijn knieën uit elkaar. Om hem te plagen doe ik mijn knieën weer iets naar elkaar toe maar omdat ik ook graag wil dat hij me likt, geef ik op een zeker moment toe.
Eerst kust hij de binnenkant van mijn dijen met zo nu en dan even een lik. Hij voelt mijn sidderingen van genot. Hij ziet dat er wat vocht uit mijn spleet is gelopen. Hij likt het op en langzaam glijdt zijn tong tussen mijn schaamlippen.

Omdat ik een tweede orgasme voel naderen maar eigenlijk klaar ben voor het echte werk, trek ik hem bovenop me. Ik pak zijn harde pik met mijn hand en geleid hem zacht maar stevig bij me naar binnen. Even liggen we doodstil, genietend van dit intieme gevoel, voordat we langzaam beginnen te bewegen. Hij vult me helemaal op en mijn adem stokt. God wat is dit lekker. Ik fluister geile woordjes in zijn oor en dat maakt hem nog enthousiaster. Ik klem mijn armen om zijn nek en mijn benen om zijn middel en samen volgen we het ritme van ons liefdesspel.

Ons ritme is perfect: dan weer snel, dan weer langzaam. Hij voelt dat hij bijna komt en stoot even wat minder hard om het orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Hij knijpt af en toe even in mijn borsten en we beginnen weer innig te tongzoenen. Ik schreeuw het bijna uit van genot en hij voelt dat ik zo weer ga komen. Nog een paar harde stoten en….
Nee! Ik wil niet dat het voorbij is. Ik draai me om en laat hem me van achteren tegen de tafel aan nemen. Mijn favoriete standje!

Als hij met zijn ene hand mijn borsten streelt en met de andere mijn klitje bevingert, duurt het niet lang of ik krijg een spetterend orgasme. Door de samentrekkingen van mijn vagina, gaat hij ook over de rand en spuit hij met dikke stralen mijn kutje vol. Uitgeteld van deze heerlijke vrijpartij blijven we nog even liggen. Maar ik wil nog meer. Ik ga staan en neem zijn pik in mijn mond om de laatste restjes sperma eruit te zuigen voordat hij helemaal verslapt. Dat vind hij een heerlijk gevoel! Ik kan niet genoeg van hem krijgen.

Ik ga staan en we omarmen elkaar liefdevol. We kussen en likken elkaars zilte zweet op. Een tijdje blijven we nagenieten. Ik krijg het koud en hij kleedt me aan. Elke aanraking van zijn vingers op mijn huid zorgt voor een siddering door mijn lichaam. Ik wil hem weer! Maar ik moet mijn trein halen. Hij geeft me mijn jas en samen rijden we in stilte naar het station. Net op tijd arriveren we en we nemen afscheid. De hete tongzoen smaakt naar de belofte van een nieuwe date.Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *