— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

“Heb je lef?”

Vanuit mijn ooghoek valt me wat op: mooie handen. Grote, brede handen, die het stuur losjes vasthouden. Een zonnestraal heeft mijn aandacht erop gevestigd, aan de linker pink schittert een smal, zilverkleurig ringetje.
“Mooie combinatie”, schiet door mijn hoofd.
Krachtige, mannelijke handen en dan dat ene smalle ringetje.

Verder kan ik hem niet zien want hij gaat er bij het verkeerslicht als een speer vandoor in zijn kanariegele auto.
Ik zie alleen nog een flinke bos donker haar en de kraag van een blauw jasje.
Even later zoek ik een vrij parkeerplekje bij mijn werkgever.
Vanuit mijn ooghoek valt weer iets op: een kanariegele auto. Hij staat te glimmen tussen alle anderen.
Meteen schiet me dat zilverkleurige ringetje te binnen, in combinatie met mannelijke, brede handen. Ik schud een vaag bekend gevoel van me af en ga naar binnen.

Ruim acht uur later zit ik in een cafeetje in gezelschap van mijn collega’s. Deze praten honderduit maar ik laat het langs me heen glijden want ik zie een man binnenkomen. Een man in een blauwe jasje, donkere haren en een zilverkleurig ringetje aan zijn linkerpink. Mijn ogen glijden over hem heen. Plotseling kijkt hij mijn richting uit en onze ogen ontmoeten elkaar. Ik laat gebeuren wat ik die ochtend al vagelijk voelde: pure lijfelijke lust vlamt in me omhoog.

Het overvalt me. “Wat heeft hij wat me zo boeit?” schiet vragend door mijn hoofd.
Een van mijn collega’s heeft gezien waarnaar ik zit te kijken en ze fluistert me toe dat hij niet te krijgen is. “Categorie onbereikbare, vrijgezelle, nieuwe collega”.
Mijn interesse is nu helemaal gewekt. Ik weet dat ik een sensuele uitstraling kan hebben als ik ervoor in de stemming ben.
En dat ben ik nu.

De manier waarop hij me bekijkt, laat me voelen dat ik een begerenswaardige vrouw ben. “Hij is een jager” flitst door me heen. Maar ik ben geen stukje willoos wild waarop gejaagd mag worden!
Ik besluit de rollen om te keren. Dat idee is nieuw voor me want ik weet dat ik graag veroverd wil worden. Maar vandaag is het mijn beurt.
Ik voel de spanning in me groeien. Ik wil hem helemaal alleen voor mij!

Mijn wangen kleuren rood maar dat negeer ik. Met mijn tong lik ik langs mijn lippen en ik zie dat hij die beweging volgt. Hij glimlacht naar me en zijn ogen glijden langzaam langs mijn lichaam. Even aarzel ik nog maar dan stap ik moedig in een voor mij onbekend avontuur.

Ik sta op, loop langzaam naar hem toe. Mijn reukzin wordt geprikkeld door zijn fris ruikende after shave. Met een wat trillend gebaar leg ik mijn hand in zijn nek en streel hem daar zachtjes. Verbaasd kijkt hij me aan maar geeft meteen toe en gaat mee in mijn beweging. Mijn vinger streelt zijn oor, zijn kaak, zijn jukbeen en dan heel voorzichtig zijn lippen. Ik zie dat hij zijn ogen gesloten heeft terwijl hij zijn mond wat opendoet en mijn vinger proeft. Zijn tong streelt en hij zuigt mijn vinger verder naar binnen. Dat geeft me een ongekende sensatie in mijn lijf, ik voel dat ik verschrikkelijk opgewonden raak van dit gebaar.

Langzaam buig ik me voorover en met een zacht plof geluidje haal ik mijn vinger uit zijn mond. Hij opent zijn ogen en kijkt me warm aan. Meteen legt hij zijn hand in mijn nek en trekt me naar zich toe.
“Nee!” flitst door mijn hoofd, “IK bepaal deze keer!”
Alsof hij die gedachte kan lezen, laat hij me weer los en legt zijn hand onder op mijn rug.
Ik buig me opnieuw voorover en proef op mijn gemak zijn lippen. Mijn tong plaagt hem totdat hij met een zachte kreun zijn mond opendoet zodat onze tongen elkaar raken, een simpele kus snel ontaardend in een heftige, felle tongzoen.
Ik voel het in alle toppen van mijn zenuwen.

Langzaam laat ik hem los en hij opent zijn ogen. “Ik wil op je schoot” zeg ik zachtjes en ga meteen schrijlings op hem zitten. Hij legt zijn handen onder mijn billen en trekt me dichter naar zich toe. “Comfortabel?” vraagt hij plagend terwijl zijn handen me strelen. Een hete gloed verspreidt zich door mijn lijf als ik zijn stijve penis voel, mijn borsten gaan zwoegend op en neer.

Alles en iedereen om me heen vergetend, maak ik langzaam de bovenste knoopjes van mijn bloes open. Met glanzende ogen volgt hij die beweging. Ik leg mijn handen achter zijn hoofd en trek hem tegen me aan. Warme lippen raken de bovenkant van mijn borsten. Mijn tepels priemen door mijn kanten beha naar voren. “Lik me” fluister ik zachtjes. Meteen voel ik zijn warme tong die geen millimeter overslaat van mijn zichtbare naakte vel. Ook zijn handen bewegen mee in dat ritme en kneden mijn billen. Ik voel de spanning samenballen in mijn onderlijf en kom bijna klaar, gewoon door het gevoel van zijn lippen en knedende handen.

Hij voelt het blijkbaar ook want plotseling bijt hij zachtjes in mijn tepel. Ik houd mijn adem in terwijl hij ook mijn andere tepel tussen zijn tanden neemt. Er verschijnt een nat plekje op mijn bloes en dwaas genoeg ontnuchtert me dat een beetje en langzaam laat ik me van zijn schoot glijden. Alsof hij mijn verwarring begrijpt, blijft hij stil zitten en vraagt zachtjes wat ik nu precies wil.

Ik probeer mijn verhitte lijf onder controle te krijgen en kijk hem alleen maar aan.
“Ga met me mee naar de bar om wat te drinken” fluister ik tegen hem. Hij staat meteen op en loopt achter me aan. Ik zet mijn ellebogen op het hoekje van de bar en leg mijn handen tegen mijn verhitte wangen, hem ondertussen opnieuw aankijkend. En dan weet ik plotseling wat ik echt van hem wil, wat ik van mezelf wil.
Iets nieuws, iets gewaagds.

Hij staat in ogenschijnlijke rust te wachten op wat komen gaat maar ik zie zijn snelle ademhaling, zijn glanzende ogen en lippen. Langzaam streel ik zijn gezicht, zijn borst en vraag hem of hij lef heeft. “Lef om wat te doen?” vraagt hij met een brede glimlach. Meteen geef ik hem een diepe tongzoen en druk mijn lijf tegen het zijne, mijn hand verdwijnt tussen onze lichamen, snel maak ik de rits van zijn broek open en leg mijn hand in zijn slip, om zijn stijve penis. Hij hapt naar adem van verassing maar drukt zijn onderlijf dichter tegen me aan.

“Neuk me hier” fluister ik tegen zijn mond en draai me dan om, mijn billen tegen zijn inmiddels verder gegroeide penis. Hij grinnikt zachtjes en volgt met zijn handen mijn heupen. Dan maakt hij langzaam mijn wikkelrok open, zijn warme hand trekt mijn slipje opzij en legt zich om mijn schaamlippen. Ik ben verschrikkelijk nat en dat voelt hij als er een vinger bij me naar binnen wordt gestoken. Op zijn neukende beweging schok ik tegen hem aan. Mijn hand zoekt en vindt hem en ik spreid mijn benen een beetje. Zonder iets te zeggen schuift hij zijn penis bij me naar binnen. Mijn rok valt keurig naar beneden en voor anderen is er niets te zien behalve twee mensen die dicht tegen elkaar staan.

“Lef genoeg zo?” fluistert hij in mijn oor terwijl zijn lippen een nat spoor in mijn nek trekken. Hijgend grijpen mijn handen de koperkleurige stang van de bar vast. Tergend langzaam neukt hij me, bij elke stoot komt hij wat dieper. Ook hij legt zijn handen op de stang, warm over de mijne heen. Zo sta ik daar, stevig vastgeklemd tussen de bar en zijn lichaam, beschermd door zijn armen, zijn warme penis neukend in mijn hete kut. Een ongekende sensatie giert door mijn zwoegende lijf, dit voelt zo verschrikkelijk goed!
Langzaam laat hij zijn handen over mijn borsten gaan en zijn vingers kneden mijn tepels. Op dat gebaar kom ik klaar, heftig en intens, met grote warme golven. Zijn lichaam ondersteunt het mijne terwijl hij vast in me blijft zitten.

Op het moment dat ik weer wat tot rust ben gekomen, mijn kutspieren nog nasidderend, voel ik dat hij klaarkomt. Met een zachte grom bijt hij in mijn nek en ik voel zijn lichaam intens schokken. Opnieuw schieten er warme golven door me heen en ik hap naar adem.
Het duurt even voordat we allebei weer gewoon kunnen ademhalen. Hij zoent me opnieuw in mijn nek en langzaam voel ik zijn penis slapper worden. Hij glipt uit me en meteen schuift zijn hand tussen ons in om mijn slipje weer op haar plaats te leggen en mijn rok netjes naar beneden te strijken. In dezelfde vloeiende beweging stopt hij zijn penis weer in zijn broek en ik hoor zijn rits zachtjes dicht glijden.

Hij legt zijn handen op mijn schouders en draait me om. “Wijntje?”.
Terwijl hij zijn glas naar me opheft, glanst het zilverkleurige ringetje aan zijn vinger.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *